Şimdi Ara

Asansör düşerken yapılması veya yapılmaması gereken eylemler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
7.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim amcamda asansorcu. Oda 3. Kattan dustu . Baya kotuydu Allah a sukur haytta suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüloğ.San.Tic

Benim amcamda asansorcu. Oda 3. Kattan dustu . Baya kotuydu Allah a sukur haytta suan

Geçmiş olsun

• brokenwings kullanıcısına yanıt
    Evy ustam saolasin

• Aklıma recep ivediğin uçak sahnesi aklıma geldi
  • Müslüman isen düşerken kelime-i şaadet getir son kez
  • hocam neden asansörde yük taşınmaz?
  • bende asansör sirketine stajerik yaptım düsme ihtimali yok arkadas demis zaten :D
  • Bi asansor dusunun. Muhendisidir teknisyenidir iviridir ziviridir ilk amac ne? Asansorun islevini yapmasi. Bunu hallettiler ikinci asama ne? Ya bu sisteme bir sey olursa.

Ayni seyi gemi icin dusunun. Amac ne su ustunde yuzup hareket etmek. Peki ya bisi olur batmaya baslarsa?

Bunlar gibi bir suru ornek verilebilir ve bu orneklerin en guzel kismi bizden once dizayn eden kisilerin de aklina gelmis olmasi. Kaldi ki yeni teknolojiler de degiller ustlerindeki gelistirmeler bir hayli fazla o nedenle rahat olun.

ANCAK insan yine de adrenalinden kacinmak icin dusunmuyor degil. Sonucta bunges jumpingde de ölüm yok sayilir ancak ölüm yok nasilsa diye herkes denemez

• Asansör değildir o..Asansör olsa duramazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bear Grylls'in programında izlemiştim sanırım. Böyle bir senaryo vardı bir bölümde. Asansör aşağı doğru düşerken yere uzanıp kollar ve bacakları açıyordu.
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    o mit çuvalladı dostum

http://www.discovery.com/tv-shows/mythbusters/videos/elevator-of-death-minimyth.htm
  • Zıplamak hikaye , çok daha kötü olur. En mantıklısı yere tamamen yatmak sanırım. Bu sayede darbe tüm vücudunuza yani çok daha geniş bir yüzeye yayılır. Etkisi büyük ölçüde azalır.
  • Hüloğ.San.Tic kullanıcısına yanıt
    Bizim apartmandaki asonsör bazen kat'a gelmeden duruyor iki katın arasında durmadan önce ışık bi yanıp sönüyor sanki voltaj yetmiyormuş gibi , bu iki kere oldu.Arasında kaldığı zaman hafiften zıplıyorum (vurduruyorum ) devam ediyor daha sonra
  • Hüloğ.San.Tic kullanıcısına yanıt
    Halatlar koptu ve fren sistemi devreye girdi kaldık diyelim ama kaldığımız kat ara kat kesinlikle inemiyoruz bu durumda halat olmadan nasıl hareket edecek ve kurtulacaz ?

• 1 tane halat tutmuyor kabini. Yani hepsinin kopmasina ihtimal bile yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüloğ.San.Tic

halatlar sadece asansörü asağı yukarı inip çıkmasını sağlar. senin bindiğin yer asansörün kabini. kabinin üstünde kabin süspansiyonunda asansörün belirlenmiş hızından dışına çıktığı zaman asansör raylara kendini sıkıştırır. asansör hiç bi şekilde hareket etmez ne aşağı ne yukarı.

resimde gördüğün kırmızı yerler fren bloklarıdır.

Asansör düşerken  yapılması veya yapılmaması  gereken eylemler

asansör konsolları üretiyoruz.almak isterseniz fiyat teklifi verebiliriz.

(biraz da ticaret yapalım)

• Asansör düşerken yapilacagi yapilmayacagi bilmem ama mahsur kalinca itfaiyeyi ara onu biliyorum

• Asansörün zeminine otur ki bütün vücuduna yük eşit miktarda dağılsın.
  • 2-3 sene once asansore bayagi kalabalik binmistik. Zemin kata iniyorduk. Zemin kata geldi yavaslamaya basladi, biz durmasini beklerken birden yere cakildi. Asiri bi toz kalkti goz gozu gormuyordu. Bu kadar guvenliyse nasil dustuk biz?

• quote:

Orijinalden alıntı: DursunBey

2-3 sene once asansore bayagi kalabalik binmistik. Zemin kata iniyorduk. Zemin kata geldi yavaslamaya basladi, biz durmasini beklerken birden yere cakildi. Asiri bi toz kalkti goz gozu gormuyordu. Bu kadar guvenliyse nasil dustuk biz?

olmamıştır öyle birşey.çünkü belgelerde duracağı yazıyor.
    senin ki psikolojik.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.