IlikeMyCombo PauLeluArd GaddaRAsasian benim böle bi nick im wardı oyunun baslarında
quote:
Orijinalden alıntı: J1N_
IlikeMyCombo PauLeluArd GaddaRAsasian benim böle bi nick im wardı oyunun baslarında
Alıntıları Göster
BEN K1Z1LTURK DİYE DÜŞÜNDÜM AMA IILORDASASII UYGUN GELDİ
quote:
Orijinalden alıntı: buffer790
BEN K1Z1LTURK DİYE DÜŞÜNDÜM AMA IILORDASASII UYGUN GELDİ
Alıntıları Göster
XxXSPikEatArXxX olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
beklebenikesecemseni :D
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hacker_s
quote:
Orijinalden alıntı: zehir9494
quote:
Orjinalden alıntı: hacker_s
Alıntıları Göster
SİZCE 79K1Z1LTUR79 KÖTÜMÜ BEN ÖYLE DÜŞÜNDÜM (79 YASADIGIM İLİN PLAKA KODU )
quote:
Orijinalden alıntı: buffer790
SİZCE 79K1Z1LTUR79 KÖTÜMÜ BEN ÖYLE DÜŞÜNDÜM (79 YASADIGIM İLİN PLAKA KODU )
Alıntıları Göster
Kombome! Kombosking TheRedDagger MageKeser
quote:
Orijinalden alıntı: La Isla Bonita
Kombome! Kombosking TheRedDagger MageKeser
Alıntıları Göster
SpikeAtarım
quote:
Orijinalden alıntı: rocky_43
SpikeAtarım
Alıntıları Göster
ya anlaamadığım niye karısık isimler seciyonuz.. diyelim ki townda bisi satıyonuz tezgaha konmayan bisi mesela shard rebirth satıyonuz .. x02344234x4324 :sell >>rebirth shard ..pm pls... hadi buyur bu isme pm at deli oluyorum ya birde hic gerek yokken o yerin sıfır kullananlara kıl oluyom ne gerek varki sadece size pm atmak isteyen ya da letter atmak isteyenler zorluk yani size ulasılması zor oluyo tek faydası bu adam gibi akılda kalıcı isim koysanız daha iyi değilmi.. zaten her serverin 1. serverinde moradonda flood mesajdan gecilmiyo bunu bi dusunun derim...
quote:
Orijinalden alıntı: keke43
ya anlaamadığım niye karısık isimler seciyonuz.. diyelim ki townda bisi satıyonuz tezgaha konmayan bisi mesela shard rebirth satıyonuz .. x02344234x4324 :sell >>rebirth shard ..pm pls... hadi buyur bu isme pm at deli oluyorum ya birde hic gerek yokken o yerin sıfır kullananlara kıl oluyom ne gerek varki sadece size pm atmak isteyen ya da letter atmak isteyenler zorluk yani size ulasılması zor oluyo tek faydası bu adam gibi akılda kalıcı isim koysanız daha iyi değilmi.. zaten her serverin 1. serverinde moradonda flood mesajdan gecilmiyo bunu bi dusunun derim...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: keke43
kolay yolunu solim sana entera bas kime pm atmak istiyorsan o kişinin nickine sag tıkla enter yap pm si acılır
quote:
Orijinalden alıntı: the_forever_tr
quote:
Orjinalden alıntı: keke43
kolay yolunu solim sana entera bas kime pm atmak istiyorsan o kişinin nickine sag tıkla enter yap pm si acılır