arkadaslar asaslarin priestle ws sindeki comboda priestli kendisine 1920 yaptirmamak için ne tür bi yol izlenmeli ? yada 960 farketmez ^^ r+r+ skilmi? w+r+skilmi ? nasil bişi ? yardimci olursaniz sewnirim
quote:Orijinalden alıntı: foksta boks gecesiĞ + R combo su bilen bilir ;)Alıntıları Göster r+r skill combosu yapılmalı her r vuruşudna onun healine fail verdirmek için
quote:Orijinalden alıntı: Lownager+r skill combosu yapılmalı her r vuruşudna onun healine fail verdirmek içinAlıntıları Göster r+r+skill yada r+skill
quote:Orijinalden alıntı: rocky_43r+r+skill yada r+skillAlıntıları Göster bi dediginiz comboyu yapın bakalım fail verio mu heal Ğ + R gerisi yalan
quote:Orijinalden alıntı: rocky_43r+r+skill yada r+skillAlıntıları Göster zr3w3zrw33rzw3w4rz4wrzwzr5w5z5rwz5 budur 3 skilde öldü gördüğün gibi
quote:Orijinalden alıntı: berkantsatinzr3w3zrw33rzw3w4rz4wrzwzr5w5z5rwz5 budur 3 skilde öldü gördüğün gibi Alıntıları Göster saolun da arkadaslar benim amacim kendisini hellemesini engellemek zeronunda videoda gördüm hellemesini engelliyodu priestin o lasim bana :)
quote:Orijinalden alıntı: foksta boks gecesiĞ + R combo su bilen bilir ;)Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: NeoTuRKx Ğ + R combo su bilen bilir ;) iyide Ğ oyunda hiç bir faaliyet i içermiyo anlamadım dediğini.
quote:Orijinalden alıntı: Harold Finchquote:Orjinalden alıntı: NeoTuRKx Ğ + R combo su bilen bilir ;) iyide Ğ oyunda hiç bir faaliyet i içermiyo anlamadım dediğini. Alıntıları Göster HAYIR. PRİESTİN HEAL YAPMASINI ÖNLEMEK İÇİN ASAS W+SKİLL W+SKİLL W+SKİLL YAPMALIDIR.
quote:Orijinalden alıntı: Eren1ss+r+skillquote:Orjinalden alıntı: eren3535 s+r+skill %100 katılıyorum int lere değil her chara karşılık s+r+skill den daha ii combo bulamazsın
quote:Orijinalden alıntı: blooddragonHAYIR. PRİESTİN HEAL YAPMASINI ÖNLEMEK İÇİN ASAS W+SKİLL W+SKİLL W+SKİLL YAPMALIDIR.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: blooddragon HAYIR. PRİESTİN HEAL YAPMASINI ÖNLEMEK İÇİN ASAS W+SKİLL W+SKİLL W+SKİLL YAPMALIDIR. bumu arkadaşlar sorumun cewabi ? ? ? lütfen daha başka yorum yapan yokmu ?
quote:Orijinalden alıntı: IgorStravinskyquote:Orjinalden alıntı: eren3535 s+r+skill %100 katılıyorum int lere değil her chara karşılık s+r+skill den daha ii combo bulamazsınAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: iceman002 quote:Orjinalden alıntı: eren3535 s+r+skill %100 katılıyorum int lere değil her chara karşılık s+r+skill den daha ii combo bulamazsın kardeş benim amacim kendisini hellemesini engellemek işe yararmi ? ? ?
quote:Orijinalden alıntı: The69quote:Orjinalden alıntı: iceman002 quote:Orjinalden alıntı: eren3535 s+r+skill %100 katılıyorum int lere değil her chara karşılık s+r+skill den daha ii combo bulamazsın kardeş benim amacim kendisini hellemesini engellemek işe yararmi ? ? ?Alıntıları Göster z+r+skill olmalıı spike vurduktan adamın healini yarıda kes adam altına sıcıyor
quote:Orijinalden alıntı: seser60 z+r+skill olmalıı spike vurduktan adamın healini yarıda kes adam altına sıcıyorAlıntıları Göster spike thrust vsvs bunalrı vururken heallemeyi engelleyemezsiniz sadece r vuruşu heali engeller bunun içinde r+r skill gereklidir
quote:Orijinalden alıntı: seser60 z+r+skill olmalıı spike vurduktan adamın healini yarıda kes adam altına sıcıyorAlıntıları Göster z+r+skill+r+r+skill+r+r+skill bu komboyla healını kesersin
quote:Orijinalden alıntı: adjustikz+r+skill+r+r+skill+r+r+skill bu komboyla healını kesersinAlıntıları Göster r+r+skill
quote:Orijinalden alıntı: IgorStravinskyquote:Orjinalden alıntı: eren3535 s+r+skill %100 katılıyorum int lere değil her chara karşılık s+r+skill den daha ii combo bulamazsınAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: iceman002 quote:Orjinalden alıntı: eren3535 s+r+skill %100 katılıyorum int lere değil her chara karşılık s+r+skill den daha ii combo bulamazsın w+r+skill daha ii bence.
quote:Orijinalden alıntı: __Epidemic__quote:Orjinalden alıntı: iceman002 quote:Orjinalden alıntı: eren3535 s+r+skill %100 katılıyorum int lere değil her chara karşılık s+r+skill den daha ii combo bulamazsın w+r+skill daha ii bence.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Dignity quote:Orjinalden alıntı: iceman002 quote:Orjinalden alıntı: eren3535 s+r+skill %100 katılıyorum int lere değil her chara karşılık s+r+skill den daha ii combo bulamazsın w+r+skill daha ii bence. becnede w+r skill daha iyi başka combo kullanmam ama arkadaşın söylediği mevzuda r+r gerekli