Şimdi Ara

ASELSANDA MÜHENDİSİM SORULARI ALALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
17
Favori
11.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adım ali, odtü mezunuyum, öss de sayısal türünde ilk bine girdim, 1,5 yıl turkcellde çalıştım, şuan aselsanda kıdemli proje mühendisi olarak çalışmaktayım, lisedeyken en sevdiğim ders geometriydi, yeni evlendim, 27 yaşındayım. üniversitede elektronik ve haberleşme alanında uzmanlaştım, çok iyi derece yazılım ve ingilizce biliyorum, solcu değilim. fen lisesi değil iyi bir anadolu lisesi mezunuyum, ilk yıl değil ikinci yıl yerleştim.

aselsana girebilmek için aranan ilk şart odtü mezunu olmanız, 3.50 ortalamanın üstüyseniz direk girebilirsiniz, veya başka üniversitelerde okusanız bile kendinizi ispatlamışsanız giriş şansınız yine yüksek, örneğin tübatikta projeler ile derece yapmak, ödüller almak, çok yüksek not ortalaması gibi.

''inanmadığınızı belirten'' saçma sapan yorumlar atmayın, ben soruları alayım dedim, yorumları değil, şüpheniz varsa geri fonksyonunu kullanabilirsiniz.

ASELSANDA MÜHENDİSİM SORULARI ALALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özlemingeo -- 4 Ocak 2015; 21:01:06 >

• maaş nedir hocam ?
  • Kac kisi aliyonuzz

Bide maas

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • özlemingeo kullanıcısına yanıt
    maaşın kaç lira? her odtü mezununu alıyorlar mı? makina mühendisleri ne kadar?
  • Aselsanın girişindeki acil toplanma noktasında bi araç var o nedir ?
    Aselsan Müzesi hangi binada?oradaki telefonların hangi yılında yapılmıştır?
    Aselsanın toplantı odasının yanında ne var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl projeler var böyle ilginç gizli projeler var mı ?

• soruları çabuk sorun beyler adam yakında ölür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam eğer iyi birisiysen ALLAH seni korusun bazı vatan haini veya ajanlar aselsan muhendislerini öldürüyor türkiye gelişip silah yapmasın diye

• Tavsiyem içinde 3'den fazla aselsan çalışanı olan uçaklara binme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizanoi -- 3 Ocak 2015; 21:30:36 >
  • Aselsanın içinde fotograf çekemezsiniz NATO düzeyi güvenlik vardır sen burada ne yapmaya calısıyosun her soruya cevap vermiyeceksin inşallah.Aselsana çalışanların annesi babası bile girrmemiştir

• Solcu olmadığını özellikle belirtmenin bir nedeni var mı?
  • özlem in geo ne ? :D

BİR İNSANIN EN SEVDİĞİ DERS NASIL GEOMETRİ OLUR AGA BANA SÖYLESENE
  • maaş skalası çok değişken ancak bir mühendisi tatmin edecek düzeyde, mevkiden mevkiye 2-3 katlama bile mevcut, bizim gibi proje mühendisleri için 4-8 bin lira arası.
  • ALLAH rahmet eylesin şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bane

Nasıl projeler var böyle ilginç gizli projeler var mı ?

projelerin çoğu kamoyuna duyruluyor zaten, gizli projelerde var ancak sadece görevli mühendisler biliyor
  • biraz fake başlık gibi ;) aselsan da mühendis olan birisi neden burada boyle bır başlık açıp geometrıyı cok severdım , adının ali oluşu ve sitede yeni olman ... ben inşaat mühendisiyim ankara b.şehir de çalışıyorum eee ? matematiği çukkk severım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storyteller

Solcu olmadığını özellikle belirtmenin bir nedeni var mı?

Aynen yahu Aselsan'da çalışan mühendiste bunu bu şekilde belirtiyorsa o zaman oralara gelebilmek için çokta bişey olmak gerekmiyor yani ben daha derinlikli bir düşünce yapısı beklerdim.Bundan bi sonraki seviye ampüle basıyozz biz.
  • Bana sağlam bi sapan yapıp yollarmısınız ?

• Ne zaman intihar edeceksin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

soruları çabuk sorun beyler adam yakında ölür

günün yorumu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.