Şimdi Ara

Asgari ücretle hayat geçmiyor vefasız hayatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah 06.30 da kalkıyorum ivedik sanayiye gidiyorum aracı yükleyip ankara bölgesine yemek dağıtımına çıkıyorum saat 12 de işim bitiyor öğleden sonra ekstra iş olursa sağa sola gidiyorum şoförlük yapıyorum işim genelde 15.00 da bitiyor. Yemek sevkiyatımı yaptığım 3 yerin üst katlarına merdivenle yemek çıkarıyorum çorbalar, küvetler ağır oluyor haliyle hafiften belim ağrıyor lakin alıştım. İş rahat sayılır başında patron yok, dır dır eden yok. Lakin aylık 5.600 tl ihtiyaç kredisi borcu ödüyorum. Kredi kartıydı sigarasıydı yeri geliyor susuyorsun şekerin düşüyor marketi bakkalı derken yetmiyor. Haliyle sürekli kredi kartına yükleniyorum asgarisini ödeye ödeye günü kurtarıyorum. İş değiştirsem 3-5 kuruş yukarı veriyorum diye adam oturtmuyor nefes aldırmıyor pestilini çıkarıyor birde yeni şirkette barınması insanlarla anlaşması mesele. Öyle böyle diye diye 5-6 ay uçtu geçti. Tolstoy un kitabında dediği gibi insan ne için yaşar ?

Hayattaki tek zevkim izin günümde evde bir başıma bira içmek. Sosyal hayat desen yok çünkü sosyalleşmek parayla oluyor. Akvaryum balığı gibi yaşıyorum. Huzur toprağın altında ama huzur vakti gene kadar sabretmek çok zor. Prozac antidepresanı kullansam işime yarar mı ? İnsan ne için yaşar ?

• Beterin beteri var hocam. Bir şeyleri elde etmenin imkansıza yakın olduğunu kabul edip hangi işte mutluysan ordan devam etmek lazım. Yoksa psikolojik sorunlar baş gösterir devam edemezsin. Gerçekten neyi istediğini keşfedenler ve uğruna her şeyi yapabilen insanlar çok şanslılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her işin ayrı zorluğu var. Para tabii ki hepimiz için çok çok önemli. Ama insan bazen 2.000 TL az olsun da rahat iş olsun diyebiliyor.
    Rahatlık kişiye göre değişir, kimisi cteai-pazar tatil olsun der, kimisi gün içi stressiz geçsin der.

Ama asgari ücretli olmak çok zor, ben yeni evlenip ev tuttum, kira zaten asgari ücret kadar…allah herkesin yardımcısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konu dışı bir sualim olucak. Siz astsubaydiniz galiba belirli hizmet süresi yaptıktan sonra belediyeye zabita olarak gecebiliyorsunuz hiç denediniz mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kalifiye eleman değilsen hayat çok zor

• Ben ne yapayım sabah 6:10 da uyan servis 7:15 de alıyor akşam eve gelmem 17:40 maasta 25 bin lira

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

Nasil 25 bin şok markette calisiyordun servisi var mi ? Genel mudurluge mi gectin ???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

Ne sok marketi kafayımı yedin

Şok markette calisan vardi anlamadim ben hicbisey elin adami sana 25 bin niye versin oturtmaz nefes aldirmaz somurur bana inandirici gelmedi

Gayet iyi maaş bu arada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.