Geçen söyle bir konu açmıştım. Ben demiştim millet araba kullanamıyor. Bu ülkede insanlarda araba kullanma sanati yok diye. Ben evliya veya peygamber evladı değilim Buna rağmen aracımı mümkün mertebe iyi kullanmaya calışırım. Şimdi de bunun bir değişiğini anlatacağım. Bugun 500.000 kişi evleniyorsa 250.000 kişi boşanıyor Bana göre en büyük sorun maddiyattır. Ben çok zeki de bir insan değilim.bunu düşünebiliyorsam başkası neden düşünemiyor? Söyleki bugun evlenmek 300.000tl yi geciyor bile... Evlenirken para harcamayın. Parasız gelen biri ile de sorun yaşamazsınız. Aza kanaat eden biri sizle evlenirken de sorun çıkarmaz Siz harcarsanız ona 300.000tl hayatının sonuna kadar da yine size harcatacak e tabi siz hayatınız sonuna kadar bu paraları harcayamayacaksınız fazla para harcamayıp daha sonra normal hayatta cimrilik ettiğiniz zamanda evde sorun çıkar. düğün yapmadan gelmeyen bayan da zaten gelmesin.zaten yarısı boşanıyor paran için yanında olursa sana o kadar para harcatıyorsa da ben o bayanı iyi niyetli görmüyorum ben bunun farkındayken diğeri neden farkında değil. doğru değil mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 20 Aralık 2021; 2:33:25 > |
Bildirim