Şimdi Ara

Asgari ücretle kredi çekmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Asgari ücret alıyorum.3 senedir aynı iş yerinde çalışıyorum.2 tane kredi kartım var 6 bin TL lik.İkisinede borcum yok geciktirmeden öderim.Aile yanında kaldığım için giderim yok zaten.40-45 bin TL civarı kredi çekmek istiyorum yeni ev eşyası için.Kredi notum 1200 yavaş yavaş yükseliyor kredi karti kullandığım için.3-4 ay sonra nakit olarak kapatılacak kredi.Daha önce böyle olup ta kredi çeken var mı?Hangi bankalardan sorunsuz çekebilirim.Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asgari ücret ile tanıdığıma 22 Bin TL ye kadar kredi çıkarttılar. Ona da 35 bin lazımdı. Devreye patronu girdi Öyle alabilildi. Direk alamadı yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    nasıl asgari ücretle 100 000 tl alanlar nasıl alıyor peki
  • Alıyorlarsa helal olsun. Demek ki başka etkenler var.
    Benim örnek te verdiğim gibi *Maaş aldığı Banka VS.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asgari ücret ve 40-45 bin lik ev eşyası

• Olayın detayı yok diye öyle düşünebilirsin.Babam için cekicem abimin düğününden sonra nakit kapatılacak.Yani ben 2-3 aylık bir ödeme yapmış olacağım sadece.

• Bankada kredi çekerken durumu anlatırsanız verirler muhtemelen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmkansıza yakın. Bankalar kredi verirken, kredi taksidi net gelirin en fazla %50'si olacak gibi hesaplarlar (kabaca böyle) %50'ye ne kdar yaklaşırsa kredi çıkması zorlaşır.

e 1200 TL taksit desek, en az 40-50 ay vade lazım. işteki tecrüben de az. en fazla 18-24 ay vade makul gibi. böyle de bakınca ben bankacın olsam 15-20.000 tl arası bir kredi çıkartırdım.

Eksi olarak kredi sebebi çok keyfi gözüküyor, riski yüksek, yatırım falan değil. o yüzden maksimum 15 bin falan çıkabileceğini düşünüyorum.

Kredi notun da olumsuz etki yaratır.
  • Kredi notum hızlı yükselişte.Kredi kart borcumu açık hesabımı odedikce yükseliyor.Suan 1450 olmuş.Tesekkurler arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.