Şimdi Ara

Asgari ücretle yaşıyorum. '1603 TL' (Troll değildir, gerçektir.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
4
Favori
11.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Bu yorumdan sonra senden şüpe etmeye başladim bu şahis köle gibi yaşiyoken şükrediyor sen şükretmedigine göre boluk içerisinde tayyip erdogan tarafindan besleniyosun adam kendi durumunu anlatip böyle şöyle yaşiyorum diyip durumu izah eediyor mecburiyetten yaşiyor tek yaşiyo evlilik hayalleri arabasi dahi yokken söyledigin yoruma bak kendisi kalkip isyan edp protesto etmeye kalksa emin ol onun için kilini kipirdatmazsin cünkü yerin keyfin rahat böyle boşboş yorumlar yapmayin yahuu yeter be koskocaman insanlarsiniz birinizde allah yardimciniz olsun dememiş.!!!!!!!
    kingo disco nickli arkadas dedigin gibi rahatsa niye kole gibi yasiyosun boyle gitmez deyip uyarsin adam banane der bakar rahatina.Kendinle celisiyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Telefon, internet, elektrik, su, dg toplam 400 TL'' burada sorun var, daha da tasarruf yapabilirsin ek iş bulma şansın varsa değerlendir, sağlığına tikkat et esen kal.
  • yaşamiyorsun hayatta kaliyorsu diyen

tam tayyip erdogan'in istedigi vatandas diyen

sorgulamiyor diyenleri anlamiyorum yaw

napayim banka mi soyayim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada adama köle, öyle hayat mı olur şeklinde şeyler diyenlerin %90'ının baba parası yemesi de işin ilginç kısmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demasoni

Ne acidan sordunuz

Bu para cok mu az mı?
    300 mutfak için zor, 2 poşet doldursa zaten kafadan 100-150 giriyor.
  • '' Telefon, internet, elektrik, su, dg toplam 400 TL"

Bu nasıl olabilir anlayamadım açıklayabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Disenchantment

'' Telefon, internet, elektrik, su, dg toplam 400 TL"

Bu nasıl olabilir anlayamadım açıklayabilir misin?
    tel fatura 30 kusur

net 50 kusur

d.g 100

su 120

elektrik 100
  • 300 lira mutfak masrafı ile ne yiyip ne içiyorsun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA6EED738

İstanbul'da yetmez diyenler olmuş...

Ulan tabii İstanbul'da yetmez,küçücük şehirde 15milyon küsür kişi yaşıyor...

Elin asgari ücretlisi ABD'de san franciscoda yaşayabiliyor mu sanıyorsunuz? Veya İngilizi Londra'da yaşayabiliyor mu sanıyorsunuz? İngiltere'de asgari ücret 1396 euro Londra'da kiralar ne kadar haberiniz var mı?

İstanbul'da yaşamayacaksın kardeşim,gideceksin paranın yettiği yerde yaşayacaksın! Bütün dünyada bu böyle fakat bizim sonradan görme milletimiz direk metropollere akın ediyor! Halbuki asgari ücret alıyor veyahut 2k para alıyor...

Biraz kafalarının içindekini kullansalar keşke ...
    kimse şeyinin keyfine istanbulda gelmiyor komik olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

300 lira mutfak masrafı ile ne yiyip ne içiyorsun ya
    sanırım çok az diyorsun ama gün içinde çalıştığım günlerde ticket ile harcama yapıyorum gıdayı. bilen bilir ticket nedir ne değildir diye. içine 200 tl yatıyor genelde.

300 lira da evde geçindiğim ve yaptığım yemekler için harcıyorum. genelde nohut, kuru fasulye, nar, tavuk göğsü, çerez, (pazardan organik yumurta ve yoğurt alıyorum ve bazı meyveler) mercimek, bulgur gibi gıdaları alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: j0nnylesh

yaşamiyorsun hayatta kaliyorsu diyen

tam tayyip erdogan'in istedigi vatandas diyen

sorgulamiyor diyenleri anlamiyorum yaw

napayim banka mi soyayim??
    kpss ye gir memur ol hocam 2.5 alsan bile fayda

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankabirdu

kpss ye gir memur ol hocam 2.5 alsan bile fayda

Alıntıları Göster
    74 puan aldım ama alım olmadı. lise mezunuyum elektronik görüntü ve ses teknolojisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: j0nnylesh

74 puan aldım ama alım olmadı. lise mezunuyum elektronik görüntü ve ses teknolojisi

Alıntıları Göster
    hocam kpssden yardırmaya devam et, acik ogretim oku ama ozel sektorde heba etme kendini

• Dişi işini napıyon? Onun icin de lavabonun deligini mi kullanıyon? Bu memleket de masrafsız dişi zor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiggestNiko

Dişi işini napıyon? Onun icin de lavabonun deligini mi kullanıyon? Bu memleket de masrafsız dişi zor...
    Her ay düzenli olarak genel eve gitmediğim için boş geçiyorum hatta hiç gitmedim biraz utangaç biriyim ama sevgilim var onda sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankabirdu

hocam kpssden yardırmaya devam et, acik ogretim oku ama ozel sektorde heba etme kendini

Alıntıları Göster
    yaşım 20, MSÜ 2018 sınavına girdim inş mülakatlara gitmeye hak kazanır ve astsubay olurum.
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    ağzınıza sağlık. insanlar artık normalleştirmeye başladılar böyle yaşamı.

• zenginler gününü gün etsin. bizler dünyaya çalışmaya gelmişiz.bu dünyanın nimetlerini biz ne zaman göreceğiz.
  • j0nnylesh J kullanıcısına yanıt
    Kerhaneye gidiyormusun demedim,dişi işini napıyosun dedim? Buna sevgili dahildi.Napıyor hatun masrafsız mı veriyor sana? Sevismeden 1 paket cips alalım desen 3 lira...Ayda 3 kere sap sapa cıkarken 3x20 corba parası hesaplıyon dimi? İlla ki dişi ye de bir masraf sözkonusudur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • j0nnylesh J kullanıcısına yanıt
    Hocam elektrik ve su çok değil mi?

Birde dg digitürk mü?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.