Şimdi Ara

Asgari ücretle yaşıyorum. '1603 TL' (Troll değildir, gerçektir.) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
4
Favori
11.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: masterkame

Hazira para dayanmaz. Disarda yersen 300 TL 10 öğün anca yeter. Şahsen benim yediklerim ayda 300 TL yi bulmuyordur belki zorlar ama geçmez. Bu forumdaki %90 insandan daha sağlıklı beslendigimi söyleyebilirim. Beslendigim şeyler bellidir genelde aynıdır tavuk, yumurta, balık, süt, yulaf, bulgur, pirinç, yeşil mercimek, fasulye, brokoli, çavdar ekmek, badem, yer fıstığı, elma, muz. Kırmızı et almakta sıkıntı çekiyorum o ayrı onu eksik olarak sayabiliriz. Şimdi ülkede alım gücü düşük evet ama 300 TL ye bir insan baya sağlıklı şekilde beslenebilir. Ben besleniyorum.
    Tavuğu çıkarırsan sağlıklı sayılabilir. Balık ne yiyorsun bilmiyorum ama o da ucuz değil. Belki ben ucuz balıkları yiyemediğimdendir. Somon lüfe çipura dışında balık yemiyorum. Ha zaten ayda 2 kere anca balık yerim o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

Ve gelip buna yaşıyorum diyebiliyorsun.. Çok ilginç.. Muhtemelen hayatın boyunca gitmeyeceksin ama söyleyeyim : Ben de londradayim şuanda...
    Londrada yaşamak için çok mu üst düzey biri olmak gerekiyor?

Git sor bakalım dandik bir council flatta 10 kişi kalan doğu avrupalılara.
  • 1600 lira yaşayıp kaç kere gittin?
    git sor bakalım antepte urfada çadırda yaşayan milyonlarca suriyeliye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 9 Nisan 2018; 15:5:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorush

"güzel ve küçük ama pahalı bir şehirde yaşıyorum 1+1 kira 400 TL" dedikten sonrası okunmaz.
    Cahilliğinizi bu kadar çok belli etmeyin.

Sabah vapur sesiyle uyanmadığım için, çarşıya çıktığımda galata kulesinin altından geçmediğim için, çayımı kız kulesine bakarak içmediğim, bodrumda katında kaldığım için, üniversiteye yakın olmadığı için 400 TL olabilir mi acaba? Sanarsın ki 200 tl dedik. 400 tl diyoruz.

Yaşadığım şehir türkiye'nin en pahalı şehri ve tc tarihinin ilk vilayeti. faturalarda bunu açıklar nitelikte. bunu ben demiyorum tüik diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j0nnylesh -- 9 Nisan 2018; 17:13:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuklu-44

Hiç mi hastane doktor ilaç masrafın olmuyor?
    oluyor fakat her ay olmadığı için eklemedim. genel olarak aylık harcamalarım bunlar olduğu için gerek görmedim. yoksa düşmez kalkmaz bir Allah. elbette hasta oluyoruz ama grip olduğumda falan gitmiyorum. limon, portakal falan hallediyorum.
  • Survival modda oyun oynuyorsun yaşamıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1600 lira yaşayıp kaç kere gittin?
    git sor bakalım antepte urfada çadırda yaşayan milyonlarca suriyeliye?
    Ne alaka? Hava atar gibi londradayim demissin ben de sana orada da bir suru 3. ve 2. dunya ulkesinden insanin zor sartlarda yasadigini soyledim. 1600 liraya iyi para filan da demedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Ne alaka? Hava atar gibi londradayim demissin ben de sana orada da bir suru 3. ve 2. dunya ulkesinden insanin zor sartlarda yasadigini soyledim. 1600 liraya iyi para filan da demedim.

Alıntıları Göster
    o parayla asla bir ulke goremeyecegini kastettim... tabi bunu anlamak icin birazcik zeka lazim.... her anlamadiginiz mesaja atlamayin o nedenle...
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    1000-1200 den başlıyor dedinya yanlış bildiğini söylemek için yazdım, yeni sıfır binalarda kira başlangıcı 800 burasıda istanbul diye geçiyor :D hemde gayet güzel muhitler.
  • quote:

o parayla asla bir ulke goremeyecegini kastettim... tabi bunu anlamak icin birazcik zeka lazim.... her anlamadiginiz mesaja atlamayin o nedenle...

Alıntıları Göster
    Zekadan bahsedene bak

Evet o polonyalilar afganlar ulkelerinde dehset ucretlerle calisiyordu zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Zekadan bahsedene bak

Evet o polonyalilar afganlar ulkelerinde dehset ucretlerle calisiyordu zaten

Alıntıları Göster
    cidden acınacak bir trolsünüz... hiç bi konuyu anlayacak kapasiteniz yok, ama yine de ısrarla cevap veriyorsunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: j0nnylesh

Cahilliğinizi bu kadar çok belli etmeyin.

Sabah vapur sesiyle uyanmadığım için, çarşıya çıktığımda galata kulesinin altından geçmediğim için, çayımı kız kulesine bakarak içmediğim, bodrumda katında kaldığım için, üniversiteye yakın olmadığı için 400 TL olabilir mi acaba? Sanarsın ki 200 tl dedik. 400 tl diyoruz.

Yaşadığım şehir türkiye'nin en pahalı şehri ve tc tarihinin ilk vilayeti. faturalarda bunu açıklar nitelikte. bunu ben demiyorum tüik diyor.

Alıntıları Göster
    Ne boş bir mevzusun.

• quote:

cidden acınacak bir trolsünüz... hiç bi konuyu anlayacak kapasiteniz yok, ama yine de ısrarla cevap veriyorsunuz...

Alıntıları Göster
    Sacmalayip zekan yetmedi yeaa laflarini ancak zeka yasi 13 olandan duyabilirsin zaten

Bu arada troll nedir once onu ogren

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.