< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j0nnylesh -- 6 Nisan 2018; 20:18:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j0nnylesh -- 6 Nisan 2018; 20:18:15 > |
En iyi köle halinden memnun köledir. Böyle devam
|
dostum sen harika bi insansın hem o kadar sıkıntı çekiyorsun hem de sanatı korsan değil parasıyla tecrübe ediyorsun hll olsn
|
kendime hediye alıyorum dediğim kısım içinde ayakkabı vb şeyler var :)
ben tavuk eti dışında bir et yiyemiyorum. genelde bakliyat yerim. su dışında bir şey içmem. 300 liraya çok rahat dönüyor. dediğim gibi bir şey alacağım zaman biriktiriyorum. iphone 4s kullanıyorum. araba hayalim yok ehliyetim de yok. pc fena değil lol açsa yetiyor zaten oynadığım bir o var bu aralar. tatile çıkamıyorum ve spor da yapmıyorum çünkü çok pahalı geliyor. bütçe kaldırmıyor. |
karton kolide mi yaşıyosun 400 liraya
|
Sen asgari ücretle yaşamıyorsun ki senin yaptığın hayatta kalmak.
Her gün makarna yiyip ayda bir kere sinemaya giderek yaşanmaz sadece nefes alınır. Umarım gelirini artırmak için bir planın bir çalışman vardır |
Yaşamıyorsunuz. Hayatta kalıyorsunuz. (Öteki konudan çaldım ama olay bu.)
Günde 10 liraya ne yiyorsunuz? 3 litre su bile 2 lira. |
İstanbul'da kiralar 1000-1200 'den başlıyor sayın Asgari ücretle yaşayan ve bir matah başarmış gibi buraya konu açan şahıs
|
ayda 300 lira ile karın doyuranlar ne yiyor çok merak ediyorum.
|
İstanbul'da yetmez diyenler olmuş...
Ulan tabii İstanbul'da yetmez,küçücük şehirde 15milyon küsür kişi yaşıyor... Elin asgari ücretlisi ABD'de san franciscoda yaşayabiliyor mu sanıyorsunuz? Veya İngilizi Londra'da yaşayabiliyor mu sanıyorsunuz? İngiltere'de asgari ücret 1396 euro Londra'da kiralar ne kadar haberiniz var mı? İstanbul'da yaşamayacaksın kardeşim,gideceksin paranın yettiği yerde yaşayacaksın! Bütün dünyada bu böyle fakat bizim sonradan görme milletimiz direk metropollere akın ediyor! Halbuki asgari ücret alıyor veyahut 2k para alıyor... Biraz kafalarının içindekini kullansalar keşke ... |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabiz Civciv -- 6 Nisan 2018; 16:26:14 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |