Şimdi Ara

Aşık mıyım acaba ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 10.sınıftayım şu an şimdiye kadar bir çok kıza ilgi duydum ama bir kız var ve çok farklı hissediyorum. 9.sınıfta tanıştık o yatılı kalıyor ben gündüzlüyüm sınıflarımız da farklı, başta öylesine kestiğim kızlardan biriydi ama sonra arkadaşlarımla konuşurken bile hep onunla ilgili konuşmaya başladım, her daim aklımda o vardı, uyumadan önce gözümün önünden gitmiyordu ve sonra tatile girdik, bir kızla çıktım, yavaş yavaş unutmuştum 2 ay sonra çıktığım kızdan ayrıldım ve zor bir ayrılık olmadı okullar açılmadan önce bitmesini istiyordum çünkü aynı sınıftayız her şeyime karışır endişesi vb nedenler yüzünden ayrıldım zaten sevmiyordum fazla. Okullar açıldığında aklımda yoktu bu "malum kız" ama o kızın sınıfındaki arkadaşlarımla konuşmaya gittiğimde falan yine garip olmaya başladım, arkadaşlarımla konuşmak yerine onu izliyordum ve mutlu oluyordum. Bir tane de 9.sınıf var baya kesiştik ilk hafta ama sonradan fark ettim ben aşıkmışım. O çömle de artık ilgilenmiyorum. Yazın hiç aklımda olmasa da çıktığım kızdan ayrılma sebebim de "o kız" olabilir. Kafam çok karışık, eğer seviyorsam neden başka bir kızla çıktım ve bütün yaz aklıma gelmedi o ? Garip olan şu ki ; kız benim adımı bile zor hatırlar, konuştuğumuz dakika sayısı en fazla 5'tir ama aklımdan hiç çıkmıyor. 9'dayken hissettiğimin şehvet olduğunu düşünüyordum ama değilmiş ona sahip olmak istiyorum hep yanımda olsun istiyorum. Seviyorum uleeen !!

• evet geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pikkaccu kullanıcısına yanıt
    senin durumunun benzerini ben de yaşamıştım.ben de senin gibi 10.sınıfım.başka sınıfta bir kız vardı.ben de senin gibi arkadaşların yanında ondan bahsederdim.her gece yatarken onun fotolarına bakardım.saba hkalktığımda aklıma ilk o gelirdi.çok bağlanmıştım.kıza bir şekilde teklif ettim ve red cevabı aldım.biraz üzülmüştüm.tribe filan girdim 1-2 gün.kızın yanına gidip çiçek ve akrostiş şiir vericektim.hatta şiiri yazmıştım.gül almaya da zamanım olmamıştı.tekrar red cevabı alma ihtimalim olsa bile vericektim ama olmadı.gururuma yediremedim.arkadaşlar da artık yeter uğraşma filan demişlerdi.hatta sınıfımdaki kızlar da bunu söylemişleridi.ben de umudum kalmadığı için vazgeçtim.

kısacası aşıksın ama çok çabuk unutursun.sadece hatıra olarak kalır ve yüzde 100 tecrübe kazanırsın.ve emin ol ki bu kızdan sonra başka birine aşık olacaksın

• var mı başka yorum ? aşık mıyım yani :(
  • yukarı
  • Lan tanımadan etmeden niye kendinizi bırakıyorsunuz böyle? Ondan sonra kızlar niye böyle diyonuz. Onlar mı diyor tanımadan etmeden kendinizi kaptırın diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw alırsam kızlar bakar mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlatılmaz yaşanır aga :(
  • merak etme yaza kadar unutursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşıkmısın bilmemde ergen olduğun kesin.sorunların ergen olmana bağlı
  • 10'dan sonrasını okumadım
  • Masquerade89 kullanıcısına yanıt
    Bu yaz unuttuğumu düşünmüştüm ama okullar açıldığında yine aşık oldum
  • Görende 12 sınıf sancak elemanı.

benim o çömle işim kalmamıştı

Ek Olarak:

Yorumların sonuna ":(" koyman çok itici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 5 Ekim 2013; 17:38:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kızı ulaşılmaz gördüğün için aşık olduğunu sanıyorsun. Kızla samimi ol, birlikte vakit geçirin öyle olmadığını; senin abartman olduğunu anlarsın.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 5 Ekim 2013; 17:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Görende 12 sınıf sancak elemanı.

benim o çömle işim kalmamıştı

Ek Olarak:

Yorumların sonuna ":(" koyman çok itici.

ok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikkaccu

anlatılmaz yaşanır aga :(

"Aga"

Ondan sonra niye liseli diye dalga geçiliyor.

İnanmayın beyler 16 yaşındaki herkes böyle değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Sen kızı ulaşılmaz gördüğün için aşık olduğunu sanıyorsun. Kızla samimi ol, birlikte vakit geçirin öyle olmadığını; senin abartman olduğunu anlarsın.

Edit: İmla

Normalde özgüvenim yerinde ama onunla konuşamıyorum bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.