Şimdi Ara

Aşık Oldum? O da öyle mi hissediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershaneye yeni başlayınca bir kızla tanısmıstım aynı sınıftaydık başta hic konusmuyorduk sonra yanıma oturdu konusmaya basladık bir tedavim var bu yüzden hastaneye gidiyorum bazen onunda varmış sürekli soruyodu nasıl oldun vb. diye merak ediyor gibiydi bir günde hastaneye beraber gidelim dedi aynı gün gidiyoduk cünkü ama gitmedim konu orda kapandı yani sonra sınıflarımız ayrıldı ayrıldıktan sonra bu kızdan hoşlanmaya basladım ben evet gerçekten hoşlanıyordum onu koridorda gördügüm zaman gülümsedi bende gülümsedim hiç konusmadık bazen denk geliyoruz arkadas gruplarıyla falan onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım ama biz hiç konusmuyoruz hoslandıgım için konusamıyorum oda artık konusmuyor acaba benden hoslandıgı için mi böyle oldu oda neden arada gülümseyip hiç konusmuyor benimle kızlar yardımcı olun

• Bu yazımızda noktalama kurallarının,kendini ifade edebilmenin değerini anlamış olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

Bu yazımızda noktalama kurallarının,kendini ifade edebilmenin değerini anlamış olduk.

Adam büyük harfle başlayıp nokta bile koymadan bitirdi hikayeyi helal olsun.
  • Sana bitiyo git evlenme teklifi et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer şimdi cesaret edip kendini ona ispatlamazsan ilerde yapsan dahi bir işe yaramaz. Ya şimdi ya hiç. Benim de durum aynı, hergün uzaktan gülümsemekle olacağını zannetme elin çocuğu gidip istediği muhabbeti kuruyor sende uzaktan nal gibi izliyorsun. Duygusal davranma mantıklı davran sonra istediğin kadar duygusal olabilirsin
  • E kardeş kızdan uzak durmuşsun kız napsın
  • onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım onun 2 3 arkı benim 2 3 arkım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsan 2.kez aşık olur mu ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun. Derslerine odaklan.
  • Hayır,sor kurtul bence
  • Soyle gitsin uc gunluk dunya belki karsiliklidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.