Şimdi Ara

Aşıkken yaptığımız mallıkları yazıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlkokul 3 veya 4 tam hatırlamadım :D : Her gün bizim evin önünden geçerdi kız ve ben her gün apartmanda beklerdim, geçerken tesadüfmüş gibi karşılaşırdım beslenme çantasını hergün ben taşırdım ne günlerdi

Orta 2: Gecenin 11 inde sırf karnım aç dediği için erkek halimle kalkıp yemek yapıp gecenin zifiri karanlığında tek başıma 30 dakikalık yolu yürümüştüm yurduna gidip yemeği vermek için sırf aç yatmasın diye sevinmişti baya ama şırpıntı utanmadan çok yağlı olmuş demişti ay kafama tüküriym uyuz oldum yine

Not:İkisi aynı kız
    Not32:Orta sonda ayrıldık

• helal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkokul 3. sınıf futbol sınıflar arası turnuvasındayız, birden sahanın kenarında sevdiğim kızı gördüm ona tutuldum mal gibi bakıyorum bu arada bizim kaleye 3 defa gelmişler ben defansta durmuş kıza bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşıkken yaptığımız mallıkları

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
    iyiydi :))

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPrinc3 -- 9 Mayıs 2014; 9:33:15 >
  • Kız erken geliyor diye sabahin 6 sinda dersanede oluyordum kepenkler bile daha kapali olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunu da yaptım dershanenin hademesiyle haberleşirdik sabahları ben çaldırırdım o arardı gel dershaneyi açıyorum diye :D
    ulan yaa
  • Daha geçen haftasonu market market isminin yazdığı kolayı aradım

• Her allahin gunu (sinav haftalari dahil) normalde babam seni okuldan alirim arabayla demesine ragmen besiktastan cikip
    istiklale sevgilimi alirdim sonra beraber vapura binerdik kizi annesinin is yerinin onunde birakirdim kadikoyde sonra kavacik
    otobusune biner eve giderdim, aksam 6:30-7 gibi varardim eve...
    (9. sinif)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earl Sweatshirt -- 9 Mayıs 2014; 10:17:28 >
  • aboxzux kullanıcısına yanıt
  • Ya bende konuşurken sanki bir edebiyatcıymışım gibi konuşuyorum nedense ole oluyo kızın yanında kız duzgun konuşsana diyincede saçmalıyorum.

• 30km yürümüştüm.
    evden ekmek isteseler 30 metre yürümeye üşenirim, mallık işte.
  • muskeder kullanıcısına yanıt
    sende kendimi gördüm
  • Kucukkende degıl yenı oldu olay. Eger kıza baglandıysan ona her turlu mallıgı yaparsın ama ıyı bısey yapmıs gıbı hıssedersın.

• Her pazartesi 3,5 saat onun kurs saatinin gelmesini bekliyorum onla birlikte. Hiçbir işim olmamasına rağmen.

Not: Hala devam ediyor bu olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPrinc3

bunu da yaptım dershanenin hademesiyle haberleşirdik sabahları ben çaldırırdım o arardı gel dershaneyi açıyorum diye :D
    ulan yaa

hadi ya bizdede ne akil varmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorma sorma hani eski günleri hatırlayıp gülme olayı vardır ya...
    ben gülemiyorum utanç ağır basıyo
  • kız için intihar ederim o derece daha nasip olmadı ama
  • Evinin önünde kamp kurmuştum sonra annesibcay börek getirdi saolsunn

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.