Şimdi Ara

asıl konuşulması gereken konu : bayan sürücüler!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
7.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir arkadasım (kız) benim arabayı test ederken beni, benim arabamın koltuguna yapıstırmıstı... Edirne'de Babasının 5.40'ını kullanmaya alısık olan bu kızcagız, benim nacizane 190 beygirlik arabamla 210'a kadar cıktı...

Aynı sekilde Bir baska kız arkadas da offroad meraklısı cıktı... Annemin Frontera'yla dag bayır, kaya, çamur demeden dolaştı... Aynı kızın C3'u var, hayali eski kasa Toyota Landcruiser!!! Eski kasa!!! En sevdigi sey, arabasıyla kısın, karda buzda yolda dolasmak... Psikopat!!!

Gecen gun de bir mazda 3 kullanıcısı kız tarafından taciz edildim!!! Kız 5 metre arkamdan gidiyor yolda... Sinirimi bozdu, vites kucultup basmak zorunda kaldım onun yuzunden... Ne guzel sakin sakin gidiyordum 90'la bilkent yolunda...

Bence genetik olarak, kadınlar dunyada daha fazla soz sahibi olmaya basladıkca, yapmakta zorlandıkları seyleri daha kolay yapmaya baslıyorlar... Aynısı biz erkekler icin de gecerli... Onların hayat rolu degistikce, bizmki de ister istemez degismeye baslıyor... Boylece cinsiyetler arası farklılıklar azalıyor... (Bkz. Metroseksüel kavramı) En basitinden evlenip cocuk sahibi oldugumuz zaman, cocuk gece agladıgında bir esimiz, bir biz kalkacagız... Esimiz besleyecek, biz altını degistirecegiz gibi... Aynı sekilde biz yemek yapma konusunda genetik olarak beceri sahibi olmaya basladıkca, onlar da araba kullanma konusunda genetik bir becerileri olacak... Yukarıda bahsi gecen kızlar da bunun iyi birer ornegi bence... Modern hayatın bağırından kopup gelmis iki kız...

• Bayanların için de fazla sayıda telaşlı ve olmadık anlarda panik yapan sürücüler var. Ama şunu untumayalım ülkemizde o kadar fazla maganda varki bayan sürücüleri yolda giderken bile taciz ederek insanlara huzur vermiyorlar.sadece bu değil çoğu insan (bende bazen dahil) ön yargılı yaklaşıyoruz bende hala annemin ve ablamın kullandığı arabaya binince biraz panik oluyorum ama şimdiye kadar herhangi bi sorun yaşamadık.Yaşamamyıda dilerm.
  • http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4443795.asp?gid=48

bayanları eleştirmisiniz ve hatta asalmıssınız ama ben hiçbir zaman araba kullanırken uyumam
  • Konu benden dışarı, ben gayet saygılıyım ve trafikte bayan sürücü sayısının her geçen gün artmasını olumlu karşılıyorum. Daha insancıl bir trafik anlayayışı yurdum insanına aşılanmış olacak kanaatindeyim.
  • Sonuç olarak seyir halindeyken bayan otomobil kullanıcılarına daha fazla dikkat etmek gerekir.
    Tecrübe sahibi olarak söylüyorum.
    Ne yapacaklarını tahmin etmek hiç de zor değil.
  • Off off bu konuda inanin kimse benim kadar dertli olamazYazlari harcligi cikarmak icin bodrumda sofor olarak transferler yapiyorum.Giden arkadaslar bilir bodrum sokaklari resmen iskence makinesidirCogu tek yon ve tek aracin gecebilecegi boyuttadir.Isın en aci tarafi ise micrayi bile zor kullanabilecek saygideger zengin bayanlarin altlarinda X5,lincoln,porshe vs... gibi arazi araclariyla trafige girmeleriGelde cık isin icinden cikabilirsen resmen adamin omrunden goturuyolar ya.O dar sokaklarda o araclari bir kullanislari var siz dusunun artik trafik felcAma yanlis anlasilmasin lutfen kullanabilecegi buyuklukte arac alip sahan bir sekilde kullanan bayan arkadalarima bir lafim yok

• Kesinlikle butun bu eleştirilere ve hakaretlere hedef olmamızın nedeni toplumuzda şimdiye kadarki "erkek-kadin" ilişkisini yarış sanan insanlar. Örneğin annemin ehliyeti babaminkinden eski olmasina , rağmen babam "olmaz! süremezsin,kadın kısmı elinin hamuruyla trafiğe çıkmamalı" diye diye annemin kabiliyetini köreltmiştir.Şimdi hayatta annemi oturtamıyorum direksiyon başına,cesareti kırıldı çünkü...

Ayrıca kadın şoförler (istisnaları kaide dışı tutmak gerekir) emniyet şeridini garip bir biçimde(!) olağandışı bir durum olduğunda kullanırlar, ek şerit olarak kullanmak pek akıllarına gelmez. Ya ya yaa...
    Sinyal vermeden sollamazlar, üstüne kornaya asılıp akabinde sinli kaflı cümleler de kurmazlar.
    120 ile giderken takip mesafesini yarım metre olarak belirlemezler, arada nerden baksan iki araba girecek kadar boşluk mutlaka bulunur. Hep merak edilen yoğun trafiğin nedeni kesinlikle budur.Sürücüsü erkek olduğu için bir aracı taciz etmezler, tampon tampona yada yanak yanağa, suratlarında pis bir sırıtışla araba kullanmazlar.Seyir halinde iken camdan dışarıya mısır koçanı, kola ve sigara kutusu, buruşturulmuş kağıt fırlatmazlar. Evet efendim genelde yeteneksiz olarak nitelendiriliyoruz.Peki gercekten kötü müdür söförlüklerimiz?En çok onlar kaza yapıyorr!! dıye sebep sunan arkadaşların aklına hiç gelmiş midir arabayı kullanan bayanın bır kısım erkek sürücüler tarafından sıkıstırıldıgı ve bu yuzden kaza yaptıgı ve ölümlerden döndüğü ?Gelmez efendim kadın söfördür , yapısı gereği mekanik zeka ve kıvrak reflekslere sahip değildir ya ,suçu üzerine atmak farzdır bu yüzden...

Bu anlatılan olay ve kişiler tamamiyle hayal ürünü değildir. gerçeklerle uzaktan-yakından alakalıdır. Sadece alegorik bir yaklaşımdır.Saygılar dilerim,iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crema -- 30 Mayıs 2006; 9:37:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: crema

Kesinlikle butun bu eleştirilere ve hakaretlere hedef olmamızın nedeni toplumuzda şimdiye kadarki "erkek-kadin" ilişkisini yarış sanan insanlar. Örneğin annemin ehliyeti babaminkinden eski olmasina , rağmen babam "olmaz! süremezsin,kadın kısmı elinin hamuruyla trafiğe çıkmamalı" diye diye annemin kabiliyetini köreltmiştir.Şimdi hayatta annemi oturtamıyorum direksiyon başına,cesareti kırıldı çünkü...

Ayrıca kadın şoförler (istisnaları kaide dışı tutmak gerekir) emniyet şeridini garip bir biçimde(!) olağandışı bir durum olduğunda kullanırlar, ek şerit olarak kullanmak pek akıllarına gelmez. Ya ya yaa...
    Sinyal vermeden sollamazlar, üstüne kornaya asılıp akabinde sinli kaflı cümleler de kurmazlar.
    120 ile giderken takip mesafesini yarım metre olarak belirlemezler, arada nerden baksan iki araba girecek kadar boşluk mutlaka bulunur. Hep merak edilen yoğun trafiğin nedeni kesinlikle budur.Sürücüsü erkek olduğu için bir aracı taciz etmezler, tampon tampona yada yanak yanağa, suratlarında pis bir sırıtışla araba kullanmazlar.Seyir halinde iken camdan dışarıya mısır koçanı, kola ve sigara kutusu, buruşturulmuş kağıt fırlatmazlar. Evet efendim genelde yeteneksiz olarak nitelendiriliyoruz.Peki gercekten kötü müdür söförlüklerimiz?En çok onlar kaza yapıyorr!! dıye sebep sunan arkadaşların aklına hiç gelmiş midir arabayı kullanan bayanın bır kısım erkek sürücüler tarafından sıkıstırıldıgı ve bu yuzden kaza yaptıgı ve ölümlerden döndüğü ?Gelmez efendim kadın söfördür , yapısı gereği mekanik zeka ve kıvrak reflekslere sahip değildir ya ,suçu üzerine atmak farzdır bu yüzden...

Bu anlatılan olay ve kişiler tamamiyle hayal ürünü değildir. gerçeklerle uzaktan-yakından alakalıdır. Sadece alegorik bir yaklaşımdır.Saygılar dilerim,iyi forumlar...

Bakın konu yine aynı yere gitti. Burada tartışılan trafik kurallarına kimin daha çok uyduğu, kimin daha tehlikesiz araç kullandığı ya da kimin kazalarında ölüm oranının daha az olduğu değil. Sadece kabiliyet karşılaştırması için açılmış.

Defelarca gördüğüm olay: Ara sokakta araç karşıdan gelene yol verir ama karşı aracın içindeki bayan kamyonun bile biraz zorlayarak geçebileceği yerden geçemez. Hatta 2 - 3 defa yol veren rica ederek kadını indirdi aşağı ve kendisi binip geçirdi aracı.

Dün yine gördüm. Ara sokakta bir grup araç karşı karşıya kalmış. Bayanın aracının arkası boş diğer tarafta biri minibüs olmak üzere 3 araç var. Bayan yaklaşık 10 M geri gidip sağ tarafında 2 aracın parkedebileceği büyüklükte bir alana sokacak aracını. İnanın cep telefonumun kamerası olsa kaydedecektim, tam 3 kişi yardım etti kendisine çünkü yaptığı tek şey ileri gidip geri gelmek. Karşıdaki 3 araç yol vermeyi denese daha çabuk verirlerdi.

Sorun şurda ki bu olaylar istisna değil. Pek çoğu otomatik vites kullanmasına rağmen beceremiyor kullanmayı. Erkeklerin olayı farklı, onlar aşırı cesaretten trafiği az çok kollayarak yapıyorlar çoğu hareketi. Mesela kırmızıda geçerken size bakıyor ve ona göre gaza yükleniyor. (Tabi bazen tutmuyor hesabı ve güüümmmmm) Ama kaç defa gördüm ki bayanların pek çoğu sağa sola bakmadan direkt ön tarafa odaklanmış halde dümdüz çıkıyor yola.

Büyük şehide yaşayan kişiler ve sık sık trafiğe çıkanlar bu durumları daha iyi gözlemleyecektir. (5 yıl boyunca köprü trafiği dahil hafta içleri 110 km yol yaptım - fazlasıyla gözlemledim durumu.)

Bir de şöyle bir örnek vermek istiyorum ve biz daha az kaza yapıyoruz, kurallara uyuyoruz diyen bayanlara: Eşiniz kopan bir düğmesini tam 45 dakikada düzgün bir şekilde dikse benim eşim çok güzel düğme diker mi dersiniz yoksa bir işi beceremiyor 5 dakikalık işi 45 dakikada yaptı mı dersiniz? 2. viteste hiç hız kesmeden geçebileceğim bir aradan önümdeki bayan yüzünden 3 - 4 dakika beklediğimde hissettiğim şeyin aynısı hissedersiniz sanırım.

Zaten 90 km/s hız sınırı olan tek şeritli yolda önünüzde 50 km/s ile direksiyona bütün gücüyle sarılmış bir kişi kaza yapmaz. Olsa olsa kaza yaptırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 30 Mayıs 2006; 10:25:22 >

• Erkek zekası mekanik açıdan daha geliskin olduğu için erkekler genellikle daha iyi şöfördürler,kadın zekası daha çok sözel yönde gelişim sağlamaya meyillidir mekanik acidan zayiftirlar,istisnalar oldugunu kabul etmek zorundayim,önemli olan istatistiksel çoğunluktur o zaman.Erkekler kadınlardan daha iyi şöfördürler ,kadınlarda daha kıvrak zekaya sahiptir bunun yanıtı.Amacım polemik falan yaratmak değildir,umarım yanlış anlaşılmamışımdır.Birazcık saygıyı hakediyoruz ama,en azından forumda..Yeteneği tartışmak aşağılama olmamalı o zaman...Ayrıca yetenek doğuştan gelir ama pratikle herşey çözülebilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crema -- 30 Mayıs 2006; 11:22:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

quote:

Orjinalden alıntı: crema

Kesinlikle butun bu eleştirilere ve hakaretlere hedef olmamızın nedeni toplumuzda şimdiye kadarki "erkek-kadin" ilişkisini yarış sanan insanlar. Örneğin annemin ehliyeti babaminkinden eski olmasina , rağmen babam "olmaz! süremezsin,kadın kısmı elinin hamuruyla trafiğe çıkmamalı" diye diye annemin kabiliyetini köreltmiştir.Şimdi hayatta annemi oturtamıyorum direksiyon başına,cesareti kırıldı çünkü...

Bakın konu yine aynı yere gitti. Burada tartışılan trafik kurallarına kimin daha çok uyduğu, kimin daha tehlikesiz araç kullandığı ya da kimin kazalarında ölüm oranının daha az olduğu değil. Sadece kabiliyet karşılaştırması için açılmış.

Defelarca gördüğüm olay: Ara sokakta araç karşıdan gelene yol verir ama karşı aracın içindeki bayan kamyonun bile biraz zorlayarak geçebileceği yerden geçemez. Hatta 2 - 3 defa yol veren rica ederek kadını indirdi aşağı ve kendisi binip geçirdi aracı.

Dün yine gördüm. Ara sokakta bir grup araç karşı karşıya kalmış. Bayanın aracının arkası boş diğer tarafta biri minibüs olmak üzere 3 araç var. Bayan yaklaşık 10 M geri gidip sağ tarafında 2 aracın parkedebileceği büyüklükte bir alana sokacak aracını. İnanın cep telefonumun kamerası olsa kaydedecektim, tam 3 kişi yardım etti kendisine çünkü yaptığı tek şey ileri gidip geri gelmek. Karşıdaki 3 araç yol vermeyi denese daha çabuk verirlerdi.

Sorun şurda ki bu olaylar istisna değil. Pek çoğu otomatik vites kullanmasına rağmen beceremiyor kullanmayı. Erkeklerin olayı farklı, onlar aşırı cesaretten trafiği az çok kollayarak yapıyorlar çoğu hareketi. Mesela kırmızıda geçerken size bakıyor ve ona göre gaza yükleniyor. (Tabi bazen tutmuyor hesabı ve güüümmmmm) Ama kaç defa gördüm ki bayanların pek çoğu sağa sola bakmadan direkt ön tarafa odaklanmış halde dümdüz çıkıyor yola.

Büyük şehide yaşayan kişiler ve sık sık trafiğe çıkanlar bu durumları daha iyi gözlemleyecektir. (5 yıl boyunca köprü trafiği dahil hafta içleri 110 km yol yaptım - fazlasıyla gözlemledim durumu.)

Bir de şöyle bir örnek vermek istiyorum ve biz daha az kaza yapıyoruz, kurallara uyuyoruz diyen bayanlara: Eşiniz kopan bir düğmesini tam 45 dakikada düzgün bir şekilde dikse benim eşim çok güzel düğme diker mi dersiniz yoksa bir işi beceremiyor 5 dakikalık işi 45 dakikada yaptı mı dersiniz? 2. viteste hiç hız kesmeden geçebileceğim bir aradan önümdeki bayan yüzünden 3 - 4 dakika beklediğimde hissettiğim şeyin aynısı hissedersiniz sanırım.

Zaten 90 km/s hız sınırı olan tek şeritli yolda önünüzde 50 km/s ile direksiyona bütün gücüyle sarılmış bir kişi kaza yapmaz. Olsa olsa kaza yaptırır.

Hay agzina saglik be kardesim

• Of abi aceleniz ne? psikopat mısınız? Bekleyin iki saniye... Nefret ediyorum bu "acele" olayından.

1) Sarı yandığında hiç bir bayandan korna yemedim, hoş korna yediğimde birşey yokmuş gibi kalkıp ani fren veya elfreni ile durup arkadakini dumur ediyorum.

2) Bayan şoförler tarafından hiç taciz edilmedim, tamam bir kere edildim, bilkent yolunda bir mazda3 kullanıcısı arkamdan sıfır geliyordu, tek vukuatım odur.

3) Bir iki kere bayan şoför yüzünden kaza yapacaktım. Ama ikisinde de hızım yüksekti, bayan şoförler hızımı kestiremediğinden... Onun dışında 50-60 vakam varsa 2 tanesi bayanlardan.

4) Gidiş geliş bir sokakta iki araba yan yana geçemiyorsa, öncelikle çevreye park eden hanzoları, daha sonra bu sokagı tek yon yapmayan belediyeyi, ondan sonra da yol vermeyi beceremiyen bayan soforu suclamak gerekmez mi?

5) Trafik bir yerden bir yere gidilebilen en kısa surede gitmek icin herseyi yapma hakkınız olan biryer degil. insan olan sabreder, en kotu ihtimal, insanlıktır bu, hatun kisiye yardım eli uzatılır, arabası o iki arabalık bosluga sokulur, yola devam edilir... Bilemedin 3 araba'da bir yerlere sıkıstırılır, hatun kisi gecer. Büyütülecek birşey yok.

6) Tek yon falan da demisken, tek yon ama genisce ama cok dik bir sokakta oturuyorum, yanyana iki araba rahat gecebilecek bir sokak. Sokagımdan assagı inerken, yukarı cıkanları durdurup, geri indirtiyorum, cunku ters yonden geliyorlar!! Ve bugune kadar tek bir kadın sofore rastlamadımi bu hanzolugu yapan.

Bu konuya şöyle bakalım bir de, "efenim erkekler daha becerikli". EEEE?? Sonuç, boyun mu büyüdü daha beceriklisin de?? Daha mı erkek oldun, başka birşeyin mi boyu büyüdü? yooo... Bence onemli olan beceri degildir, herkes kurallara uysa, insan gibi kullansa becerikli olan ile olmayanın farkını anlamazsınız ki? Sonucta o yol ya tek yon olmus olur, ya da saga sola park eden araclar kalkmıs olur, iki durumda da hatun kişi size engel teşkil etmez. Eskisehir yolunda yavas gidenler sagdan, geri kalanlar orta seritten, sollamaya gecenler de sol seritten gitse mesela, herkes de sinyalini verse, fren mesafesini korusa, bunu harfiyen bayan şoför yapıyor zaten, erkek şoför yapamıyor, evrimin bir ileri safhası oldukları doğru herhalde ha? Daha once de yazdım, bayan soforler de zamanla iyi araba kullanabilecek, biz de insallah iyi yemek yapma, cocuklarımıza bakma, etrafı temizleme, hele de ütü yapma konusunda yetenek sahibi olacagız!

Kısacası onemli olan beceri degildir, sitemin genelidir. Iyi isleyen bir sistemin varsa kimsenin becerikli olması gerekmez. Bu baglamda oncelikle suclanması gereken sey trafik sistemimizdir. Trafik sistemimiz derken de halkın cehaleti, aymazlıgı ve bencilligidir dusuncesindeyim. Turk halkına bu acıdan en cok benzeyen iki halk, biri italyan'lar, digeri yunanlılar... Italya'da trafik cezaları makul, ve turkiye'deki gibi, kesiliyor veya kesilmiyor. Ondan trafik felaket bir halde. Yunanistan da halk gene bizim gibi, ama bir cezalar var ortada, aklınız hayaliniz almaz. Ondan herkes insan gibi araba kullanıyor. Sonuç: Cahil adamı trafige salıyorsan, terbiye etmek icin de cahil adam metodları kullanacaksın. Ana problem yetenek degil CEHALET!

• merhabalar
    geyik b arkadas?n foto suna üzüldüm valla garibim honda ne hale gelmis
    esas?nda erkekler olarak bizde bayanlar? pek rahat b?rakm?yoruz
    bir gun k?z arkadas?m direksiyonda ben yan koltukta gayet normal seyredenken
    birkac genc maganda arkadas gülerek dil ç?kararak araban?n onüne atlad?lar
    bizimki kendini toparlayana kadar kald?r?ma ç?kt?k valla
    burdan o arkadaslara sayg?lar sunar?m
  • selam herkeze ya nedir abi bu istanbul trafıgınde bayanlardan çektigimiz...
    otobanda en solda 60/70 km hızla gideninimi ararsınız en sagdan en sola sinyalsiz sagına soluna bakmadan girenmi desem ışıklarda arabayı stop ettirip ayrıyeten aracı kaydırıp arkada beyleyen kısının tamponu vurmak yada size söyle bır kaç mazimi anlatayım dudullu istikametine gidiyorum saat 23:30 civarı eski nato yolu var bılenler bılır sag tarafda park halinde bir kamyon var ve kamyonun onunde yol ayrımı var sen çık ordan sagına bakmıştır ama solunu baksa bile görme şanşı yok pat dıye ünüme düştü allahtan sogukkanlıyım hızımda 35/40 durabıldım ve az bir şey tampon degdi bayanın araçı dolu çoçuk ve teyzelere ya dıyorum bende hızlı gitsem 35/40 degılde 60 70 durma sansım vardı elbet ama o arabaya çarparak bırde ındık bır sey varmı dıye bakmaya kadın bıze bagırıyor:))bırde haklı gibi bende inat olsun diye çagırdım trafigi trafik geldı 1 saay içinde ve bayan ceza yazdı bana bir şey yok neden çünki ben haklıyım her neyse yani demek istedgim çok anım varda gerek yok bu kadar aşagılamak istemiyorum ama çıkmasınlar abı trafige hel hele o direksiyon tutuşları ınsanı kanser eder dört elle sarılıyolar birde hızlı gitseler bazı yerlerde otobanda mesela aman BAYANLAR SİZE SESLENIYORUM KENDINİZE GUVENIN OLABILIR AMA BIZIM SIZE GUVENIMIZ YOK BU İŞ TECRÜBE İSTER BU İŞ SOGUKKANLILIK İSTER SIZİN BİR UFACIK HATANIZ NELERE YOL AÇIYOR ERKEKLERDEDE YOK DEGIL AMA SIZIN KADAR KIMSE OLAMAZ KENDINE GELİN VE KULLANAMADIGINIZ ARACIN ÜSTÜNE ÇIKMAYIN..SİZİN NEYİNİZE HUMMER.LAN ROVER.4X4 LER SİZ ÖNCE YÜRÜMEYİ ÖGRENIN SONRA ARABA ÜSTÜNE ÇIKIN BİRDE O SİNYAL KOLUNU SİNYAL VERMEYE YARIYOR HABERİNİZ YOKSA BUNUDA ÖGRENİN HADI.BÜTÜN ERKEKLERİ ALLAH BAYAN SÜRÜCÜLERDEN KORUSUN

MSN ADRESIMI İSTEYEN VARSA BUYRUN TEPKİLERE CVP VERİLİR:)
    METE_İHSAN_GUL_028@HOTMAİL.COM

• quote:

Orjinalden alıntı: geyikb

Arkadaşlar merhaba,

İşim gereği defalarca Almanya'ya gittim. Oradaki taksi şöförlerinin yarısından fazlası kadındır. Siz hiç direksiyonu tek eliyle tutan ve otobanda bu şekilde 210 km/h ile Mercedes E200 kullanan kadın gördünüz mü? (Almanya'da otobanda hız sınırı yoktur) Ben çok gördüm. Almanya'da trafikte kadın - erkek diye bir sorun yoktur. Kimse kaza yapmaz, kaza tehlikesi de atlatmaz. Herkes güzel güzel yolunda gider. Şimdi bunu düşünecek olursak bizim kadınlarımız Alman kadınlarından daha mı salak? Hiç sanmıyorum. Ama Türk erkeklerinin Alman erkeklerinden kat kat salak olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de kadınların araba kullanırken zorlanmasının en büyük sebebinin biz erkekler olduğumuzu düşünüyorum. Hepimiz "usta" şöförüz sorarlarsa. Süper araba kullanırız ve araba ile yapamayacağımız şey yoktur. İğne deliğine park ederiz, E5'te 220 km/h görürüz, peşpeşe 8 arabaya makas atarız, emniyet şeridinden gideriz, birbirimize yol vermeyiz, ters yola gireriz, gündüz far yakmayız, sinyal koluna dokunmayı erkekliğimize hakaret sayarız, önündeki araçla takip mesafesini koruyan aracın sürücüsüne sellektör ve korna ile kabus yaşatırız, 3 şeritli yolda yedi araç yanyana gideriz.... Evet harika sürücüleriz biz.

Trafikteki kadın sürücü sayısının artması bizim medeniyet seviyemizi yükseltir arkadaşlar. Ben de kadın sürücüler yüzünden tehlikler atlattım ama erkek sürücüler yüzünden atlattığım tehlikelrin yanında ihmal edilebilir seviyede...

Lütfen birbirimizin yaşamına saygı gösterelim...

Bu konuda sana hak veriyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

quote:

Orjinalden alıntı: geyikb

Arkadaşlar merhaba,

İşim gereği defalarca Almanya'ya gittim. Oradaki taksi şöförlerinin yarısından fazlası kadındır. Siz hiç direksiyonu tek eliyle tutan ve otobanda bu şekilde 210 km/h ile Mercedes E200 kullanan kadın gördünüz mü? (Almanya'da otobanda hız sınırı yoktur) Ben çok gördüm. Almanya'da trafikte kadın - erkek diye bir sorun yoktur. Kimse kaza yapmaz, kaza tehlikesi de atlatmaz. Herkes güzel güzel yolunda gider. Şimdi bunu düşünecek olursak bizim kadınlarımız Alman kadınlarından daha mı salak? Hiç sanmıyorum. Ama Türk erkeklerinin Alman erkeklerinden kat kat salak olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de kadınların araba kullanırken zorlanmasının en büyük sebebinin biz erkekler olduğumuzu düşünüyorum. Hepimiz "usta" şöförüz sorarlarsa. Süper araba kullanırız ve araba ile yapamayacağımız şey yoktur. İğne deliğine park ederiz, E5'te 220 km/h görürüz, peşpeşe 8 arabaya makas atarız, emniyet şeridinden gideriz, birbirimize yol vermeyiz, ters yola gireriz, gündüz far yakmayız, sinyal koluna dokunmayı erkekliğimize hakaret sayarız, önündeki araçla takip mesafesini koruyan aracın sürücüsüne sellektör ve korna ile kabus yaşatırız, 3 şeritli yolda yedi araç yanyana gideriz.... Evet harika sürücüleriz biz.

Trafikteki kadın sürücü sayısının artması bizim medeniyet seviyemizi yükseltir arkadaşlar. Ben de kadın sürücüler yüzünden tehlikler atlattım ama erkek sürücüler yüzünden atlattığım tehlikelrin yanında ihmal edilebilir seviyede...

Lütfen birbirimizin yaşamına saygı gösterelim...

Bu konuda sana hak veriyorum.

+1

• Doğru söylemişsin kardeşim
    Bizim bi arkadaş vardı biraz kaba ama şöyle derdi

K*RIYA ÇARPACAĞINA
    DUVARA ÇARP
  • kadın erkek farketmez acemi sürücü kendinin ve başkalarının canını ve malını tehlikeye sokar erkeklerin küçük yaşta babalarının kucağında biraz büyüdükten sonra tek başlarına arabaları kaçırıp sokak aralarında kullandıklarından dolayı arabalarda daha samimi oluyolar ehliyeti alıncada acemilik dönemini erken atlatıyolar kadınların genlerindende kaynaklı nedenlerle bu acemiliği atlatmaları uzun sürüyo bazen hiç bitmiyo
  • kadinlar daha cekingen ama daha dikkatli suruyorlar
    intibak sureleri daha uzun
    ancak riskli pozisyonlara girmediklerinden kesinlikle daha az kaza yapiyorlar
    ama bizim memlekette erkekler kural tanimazliklrindan dolayi daha fazla kazaya sebebiyet veriyorlar

Kadinlarin yavas surusu bazilarimizi bunaltiyor ama
    trafikte bizi delirten daha cok erkek suruculer.
    Zaten trafikte birbirini dovecek kadar saldirganlasabilenler de biz erkekleriz.

Sabirsiz erkekler icin kadinlara tahammul cok zor.
    Gerci, park etme konusunda kadinlar gecekten cok zayif ama yapacak bir sey yok.
    Erkeklerin daha cok kaza yapmalari, bize ayip olarak yeter..

selamlar
  • bugün bi kadın kavşaktan dönmeye çalışırken bütün trafiği birbirine kattı her yer karıştı kendide aradan sıyrılıp basıp gitti gülmekten öldüm o sahneyi görmeniz gerekirdi

bide görüorm böle bayan binmiş porsche cayyene hummer a range rover a 3 arabanın geçiceği yerden 5 dk da geçio deli oluyorum

ama ne yapsınlar genlerinde yok demek
    gerçi tanıdığım çok iyi bayan şöförler var ama olsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunerrus -- 4 Şubat 2007; 2:22:30 >
  • yahu bırakın bu boş işleri artık.neymiş efendim kadınlar şöyleymiş kadınlar böyleymiş ne yani kadınla erkek arasındaki zeka farkı çokmu yüksek. herşey eğitimle alakalı çok iyi şoför olan kadınlar tanıyorum belki bu form da birçok erkekten daha iyi sürücü. devir değişiyo artık kadınlar hava kuvvetlerine bile girip savaş pilotu oluyor f 16 ları canavar gibi uçuruyolar şimdi bu pilotlar sizden dahamı kötü araç kullanıyo
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.