Şimdi Ara

asıl konuşulması gereken konu : bayan sürücüler!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
7.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bayan sürücüler gercekten çoook kötü yaw ama istisnalar yok degil bunların iyi kullananlarıda çok agresif oluyo,bu dedigim agresif grup 22-30 yas arası bi yas grubu,mesela bi kere sinde anlatayım izmir de olanlar bilir karsıyaka tersane den iskele ye kadar olan bi yol vardır,yol iki serit gidis gelis yanlız arada barket yok yani diger serite gecilebiliyo...iste neyse bi gun trafik bu yolda cok sıkıstı trafik bu burda bi bayan arkadasımız bi uyanık kendisi galiba corsa sıyla karsı seride atladı ordan yolu kat etmeye basladı
    kamyonun altına girmesi an meselesiydi eger ki kendi seridine gecmesine izin vermeseler
  • geçen gün bir marketin önüne girdik bişi alıcez..iş bitti çıktık ki bir araba arkamıza durmuş....arabada bayan vardı ben çekerim dedi arabayı....direksiyona geçti 5 dk uraştıktan sonra geri vitese taktı...2 dk kadar da kalkıp geri gitmesi sürdü..o esneda geri giderken arkadaki minünüse vurdu arabayı...o ara kocası geldi...dolmuşcuyla tartışmaya başladılar....

biz ise 10 dk kadar marketin önünde mahsur kaldık
  • Bayan şöförün yapmış olduğu bir yanlışdan dolayı kaza yaptım. Hiç bişey demedim, polis çağırdık, suçu bayan şöföre verdi trafik polisi. Ama olan benim arabama oldu. O zamandan bu tarafa trafikte bir bayan şöför görsem kaçıyorum. Benden uzak dursunlarda ne yaparlarsa yapsınlar!
  • tabi canım her bayan kötü araba kullanmıyor kimisi canavar gibi oluyo erkeklerden daha iyi kullanıyo bütün bayanları kötülemek olmaz nihayetinde bende bayanım ve ehliyet alıcam ama tabiki ben onlar gibi olmam
  • Bırakın Arkadaşlar Bayanı Erkeği Dikkatsiz ve Kendisinden Başka Hiçbirşeyi Düşünmeyen Trafikte Bütün Yollar Kendisine Tahsis Edilmiş Gibi Araba Kullanan Herkes.
    Salak ların cinsi olmaz
  • Arkadaşlar merhaba,

İşim gereği defalarca Almanya'ya gittim. Oradaki taksi şöförlerinin yarısından fazlası kadındır. Siz hiç direksiyonu tek eliyle tutan ve otobanda bu şekilde 210 km/h ile Mercedes E200 kullanan kadın gördünüz mü? (Almanya'da otobanda hız sınırı yoktur) Ben çok gördüm. Almanya'da trafikte kadın - erkek diye bir sorun yoktur. Kimse kaza yapmaz, kaza tehlikesi de atlatmaz. Herkes güzel güzel yolunda gider. Şimdi bunu düşünecek olursak bizim kadınlarımız Alman kadınlarından daha mı salak? Hiç sanmıyorum. Ama Türk erkeklerinin Alman erkeklerinden kat kat salak olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de kadınların araba kullanırken zorlanmasının en büyük sebebinin biz erkekler olduğumuzu düşünüyorum. Hepimiz "usta" şöförüz sorarlarsa. Süper araba kullanırız ve araba ile yapamayacağımız şey yoktur. İğne deliğine park ederiz, E5'te 220 km/h görürüz, peşpeşe 8 arabaya makas atarız, emniyet şeridinden gideriz, birbirimize yol vermeyiz, ters yola gireriz, gündüz far yakmayız, sinyal koluna dokunmayı erkekliğimize hakaret sayarız, önündeki araçla takip mesafesini koruyan aracın sürücüsüne sellektör ve korna ile kabus yaşatırız, 3 şeritli yolda yedi araç yanyana gideriz.... Evet harika sürücüleriz biz.

Trafikteki kadın sürücü sayısının artması bizim medeniyet seviyemizi yükseltir arkadaşlar. Ben de kadın sürücüler yüzünden tehlikler atlattım ama erkek sürücüler yüzünden atlattığım tehlikelrin yanında ihmal edilebilir seviyede...

Lütfen birbirimizin yaşamına saygı gösterelim...

• bende hayatımda en fazla 2 3 tane gerçekten iyi kullanan bayan şöför görmüş insanlardan biriyim... gerisi fasa fiso, o kadar dikkatliler ki, bu yüzden kaza yapıyorlar ya da yaptırıyorlar, araba değil sanki uzay gemisi kullanıyorlar.. biraz rahat olsalar birçoğu normal bir kullanıcı seviyesine erişecek ama insan psikolojisi bu kadar senedir yapamıyorlar demekki.

ama o 2 3 tane gördüğüm usta bayan şöförler de, walla erkeklere taş çıkartır cinstendi, ben öle deli sürenini görmedim.. demekki istisnalar olabiliyormuş
  • walla ben geçen pazar bitane bayan sürücünün arkadan bi çarptım kadın tam 2 saat kendine gelemedi ama iyi oldu artık dikkatli olur
  • banada kırmızı ışıkta denk geldi.trfiğin çok yoğun olduğu bir yerde önümdeki bayan kırmızı da beklerken yeşil ışığın yandığını ferketmedi.bende arkasından kornaya basınca acayip heyecanlandı.arabayı kaldırırken(vw polo)stop ettirdi.ve inanırmısınız yeşil ışık tekrar kırmızıya dönünceye kadar arabayı kaldıramadı.anlayacağınız biz yine yeşil ışığı beklemek zorunda kaldık.tabi benim arkamdaki arabalarda.
    siz siz olun sakın bayanların arkasından kornaya basmayın.kıçına çok yaklaşmayın her an önüne bişey çıksın çıkmasın frene basabilirler.
  • Ben iyi araç kullanan bayanlara özel bir ilgi duyuyorum nedense Maalesef sadece iki bayan tanıdım iyi araç kullanan. Düşünsenize eşinizin filan en az sizin kadar iyi araç kullandığını. Bu durumda uzun yolda ortaklaşa kullanacağınız için daha az yoruluyorsunuz. O kullanıyor siz yan koltukta makyaj aynasında saçlarınıza şekil veriyorsunuz
    Benim sözüm trafikte yürütebileceği en büyük araç Uno, Micra filan iken, büyük aşktan herhalde, eşlerinin, sevgililerinin, metreslerinin vs. altına dev jipler çeken erkeklere. Akmerkez’in otoparkında X5 ile yaptığı altı manevranın ikisinde sütuna dördünde de diğer araçlara çarpan bayan şoför gördüm. Çarptığını hissetmiyordu bile. Kim veriyor bu araçları bu ev hanımlarının altına. Çalışıp kazandığı parayla dev bir jip alan bayan henüz tanımadım da.

• quote:

Orjinalden alıntı: sınırzorlayan

annemde aynı ,pek farkı yok diğer bayanlardan ,18 senelik ehliyeti var araba kullanmayı bilmiyor çok ta vahim bişey değil hani ama 18 senede insan 3. vitesten sonra 4. vitese atılacağiını ve yerini bilir . Anneme ,Ankara yolunda arabayı verdik annem güzel kalktı 1. 2. vitese güzel attı 3. vitesten sonra ben iptal oldum dua okumaya başladım 3 den 5 e attı vitesi ve arabanın haliyle deviri düştü sonra babam anneme 4 al dedi annem 4 teyim zaten dedi hanım o beş vitesi boşa al dümdüz geri çek o dört işte dedi ve annem boşa aldı almasına ama 2 ye taktı araba pustu birden babam tamam tamam dedi dur dedi kenarda ,annem aniden durdu arkadan kamyon geliyor işte böyle birşey kadınlar için araba kullanmak.

Valla ben 28 yaşındayım ,annemde ise 33 senelik ehliyet var bifiil 35-36 senedir araba kullanır.
    Geçmiş bir zaman Antalya'dan Ankara'ya kendi daha yeni sayılabilecek broadwayimizle giderken sivrihisardan sonra annem arabayı aldı,aldı ki ne kullanma o arabayı saatte 170 çıkarıp koç otobüsünü soldan show'u sağdan geçmesi ve arkadakilerin uzun sellektör yapmalarına,bir başka zaman mcırlı yola girince süratli renoyu nasıl bir reflekstir toparlaması ve kenara çektiğinde diğer otomobil sürücülerinin geçmiş olsun çok iyi kurtardınız söleri aklıma gelince kadınların kötü şöför olduklarına inanasım gelmiyor ama şu bir gerçekki park etmesi kattiyen bilmiyorlar 36 senelik tecrübe bile bunu değiştiremiyor

• hiç sorma ya benim eşimde yıllardır kullanıyor ama bazen çileden çıkıyorum afakanlar basıyor....
    yinede maşallah.
    quote:

Orjinalden alıntı: reLo

quote:

Orjinalden alıntı: sınırzorlayan

annemde aynı ,pek farkı yok diğer bayanlardan ,18 senelik ehliyeti var araba kullanmayı bilmiyor çok ta vahim bişey değil hani ama 18 senede insan 3. vitesten sonra 4. vitese atılacağiını ve yerini bilir . Anneme ,Ankara yolunda arabayı verdik annem güzel kalktı 1. 2. vitese güzel attı 3. vitesten sonra ben iptal oldum dua okumaya başladım 3 den 5 e attı vitesi ve arabanın haliyle deviri düştü sonra babam anneme 4 al dedi annem 4 teyim zaten dedi hanım o beş vitesi boşa al dümdüz geri çek o dört işte dedi ve annem boşa aldı almasına ama 2 ye taktı araba pustu birden babam tamam tamam dedi dur dedi kenarda ,annem aniden durdu arkadan kamyon geliyor işte böyle birşey kadınlar için araba kullanmak.

Valla ben 28 yaşındayım ,annemde ise 33 senelik ehliyet var bifiil 35-36 senedir araba kullanır.
    Geçmiş bir zaman Antalya'dan Ankara'ya kendi daha yeni sayılabilecek broadwayimizle giderken sivrihisardan sonra annem arabayı aldı,aldı ki ne kullanma o arabayı saatte 170 çıkarıp koç otobüsünü soldan show'u sağdan geçmesi ve arkadakilerin uzun sellektör yapmalarına,bir başka zaman mcırlı yola girince süratli renoyu nasıl bir reflekstir toparlaması ve kenara çektiğinde diğer otomobil sürücülerinin geçmiş olsun çok iyi kurtardınız söleri aklıma gelince kadınların kötü şöför olduklarına inanasım gelmiyor ama şu bir gerçekki park etmesi kattiyen bilmiyorlar 36 senelik tecrübe bile bunu değiştiremiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: geyikb

Arkadaşlar merhaba,

İşim gereği defalarca Almanya'ya gittim. Oradaki taksi şöförlerinin yarısından fazlası kadındır. Siz hiç direksiyonu tek eliyle tutan ve otobanda bu şekilde 210 km/h ile Mercedes E200 kullanan kadın gördünüz mü? (Almanya'da otobanda hız sınırı yoktur) Ben çok gördüm. Almanya'da trafikte kadın - erkek diye bir sorun yoktur. Kimse kaza yapmaz, kaza tehlikesi de atlatmaz. Herkes güzel güzel yolunda gider. Şimdi bunu düşünecek olursak bizim kadınlarımız Alman kadınlarından daha mı salak? Hiç sanmıyorum. Ama Türk erkeklerinin Alman erkeklerinden kat kat salak olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de kadınların araba kullanırken zorlanmasının en büyük sebebinin biz erkekler olduğumuzu düşünüyorum. Hepimiz "usta" şöförüz sorarlarsa. Süper araba kullanırız ve araba ile yapamayacağımız şey yoktur. İğne deliğine park ederiz, E5'te 220 km/h görürüz, peşpeşe 8 arabaya makas atarız, emniyet şeridinden gideriz, birbirimize yol vermeyiz, ters yola gireriz, gündüz far yakmayız, sinyal koluna dokunmayı erkekliğimize hakaret sayarız, önündeki araçla takip mesafesini koruyan aracın sürücüsüne sellektör ve korna ile kabus yaşatırız, 3 şeritli yolda yedi araç yanyana gideriz.... Evet harika sürücüleriz biz.

Trafikteki kadın sürücü sayısının artması bizim medeniyet seviyemizi yükseltir arkadaşlar. Ben de kadın sürücüler yüzünden tehlikler atlattım ama erkek sürücüler yüzünden atlattığım tehlikelrin yanında ihmal edilebilir seviyede...

+1

Çok güzel ifade etmişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 7 Nisan 2006; 20:24:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Adamın Biri

quote:

Orjinalden alıntı: geyikb

Arkadaşlar merhaba,

+1

Çok güzel ifade etmişsiniz.

+150000

tanıdığım bütün kadınlar çok muntazam araç kullanıyor, bir tane de büyük kaza atlatan görmedim.

otomobil kullanmak erkeklik göstergesi değildir.

•  asıl konuşulması gereken konu : bayan sürücüler!!!!

Bence bu resimde Kadınların çoğunluğunun nasıl araba kullandığının ıspatıdır.Tabi Bütün kadın lar üstüne alınmasınlar..
  • Bu komik bayan kazası resimlerinden herkesde var. Ama hepsinde bayanlar aracın dışında duruyor ve arabaya bakıyor. Bir de erkeklerin yaptığı kaza resimleri var... Onlarda genelde insan olmuyor, markasını bile anlamakta zorlandığımız metal yığınları ve patlak hava yastıklarına yapışmış organ parçaları ile etrafa sıçramış kan lekeleri oluyor.

Kusura bakmayın...
    quote:

Orjinalden alıntı: emrahsaral

asıl konuşulması gereken konu : bayan sürücüler!!!!

Bence bu resimde Kadınların çoğunluğunun nasıl araba kullandığının ıspatıdır.Tabi Bütün kadın lar üstüne alınmasınlar..

• Walla sizin cevrenizdikeleri bilemem ama benim cevremdeki bayan arkadaslar otobanda en sol seritte millete sellektor cekerken makyaj yapan kabiliyetli guzel insanlar tek sorunlari dikiz aynasini sadece makyaj amacli kullanmalari

Ewt banada rastliyor oyle bayan suruculer yani erkek olsa kasti yaptigini dusunup inip doversiniz. Ama bayan oldugunu gorunce kesin yalnislikla yapmis oluyor.

Bu arada aramizdaki en buyuk fark bizim kazalarimizda %60 olarak araclar pert oluyor. Ufak capli kazalarda bayanlar cok meshur ama buyuk hasarli kazalar erkek kullanicilar tarafindan yapiliyor.

Aslinda dogal birsey iki kadin kavga ettiginde en fazla sac bas yolarlar Iki erkek kavga ettigi zaman ise olume kadar gider yani dogamizda araclari sert kullanmak ve tepkileri cok sert vermektir. Yani bayanlari suclayamayiz. Dogaldir bunlar.

Ehliyet sinavinda bile erkek suruculerden daha yuksek performans bekleniyor. Bence bosuna tartisma yapiliyor

Bu arada kaynagi simdi arayamayacagim ama okudugum bir yazida kadinlarin duygusal zekasinin daha yukskek oldugundan dolayi bir olayin etkisinden beyin olarak erkege gore %15 ile %50 arasinda daha gec ciktiklarini ve bu nedenle cogu yarismalarda cok dikkatli olmalarina ragmen pas gectikleri sorularda takilmalarindan dolayi daha basarisiz olduklari bir gercektir

Bakiniz Oss sinavlarinda hep erkekler 1. gelirken bayanlarin basari yuzdesi daha yuksektir cunku erkek takildigi soruyu atladiktan sonra obur soruda atladigi soruyu dusunmez. Ama bayanlar daha dikkatli olmasina ragmen akillari hep o soruda kalir. *bu benim gozlemlerimlede dogrulanmistir *yani tecrubeye sabittir.

• quote:

Orjinalden alıntı: emrahsaral

asıl konuşulması gereken konu : bayan sürücüler!!!!

+1111111.. süper foto..

ama şunu söleyim ki iyi şoförlerde var ancak genel olarak kadınların ortak özelliklerinden kaynaklanan hataları oluo ve katılıorum kazaya sebebiyet veriolar daha çok.ancak unutmayalım ki trafikte genel itibariyle farklı bi hava yaratıolar.daha ılımlı daha düzenli ve kurallara uyan sürücüler oldukları bir gerçek.trafiğe zerafet katıyorlar onları sevelim ve bnce zorlamayalım kornalarla selektörle sona daha çok heyecan yapıp saçmalıolar..

• kadınların çoğu panik.telaş.dalgınlık,düşüncesizlik...vb nedenlerden kaza yapıo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trakyali34

öncelikle ben başlayayım bence bayan şöförleri iki kere direksiyon sınavına tabii tutmalılar. malum önüne gelen bayan hemen ehliyet alıyo iyi kullanan bayanlar üzerine alınmasın trafikteki halleri belli.

YANLIS DÜŞÜNÜYORSUN ARKADASIM....

ASIL SENİN TRAFİKTEKİ İLK ZAMANLARINI GÖRMEK LAZIMDI.....

İYİ VE YA KÖTÜ

TRAFİKTE KADIN ERKEK AYRILMAZ.. SÜRÜCÜ SÜRÜCÜDÜR....

NE ERKEK ACEMİLER VAR.... DİREKSİYONA Bİ SARILMIŞ JAPONLAMIŞSIN SANKİ

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.