Şimdi Ara

asıl konuşulması gereken konu : bayan sürücüler!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
7.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: beyazorkide

tabi canım her bayan kötü araba kullanmıyor kimisi canavar gibi oluyo erkeklerden daha iyi kullanıyo bütün bayanları kötülemek olmaz nihayetinde bende bayanım ve ehliyet alıcam ama tabiki ben onlar gibi olmam

aynen sana katılıyorum....

bayanlara karşı cephe almış insanlar var burada....

forumu açan kişi de dahil... buna....

TRAFİKTE CİNSİYET OLMAZ.... BURDAN SESLENİYORUM BAYAN SÜRÜCÜ DÜŞMANLARINA....

• herzaman bayan sürücülerden çekinirim.sollarken bile mümkün olduğu kadar uzaktan geçerim.ama aralarında ii olanları var tabi.ama annem hariç
  • bence bayanların büyük çoğunluğu felaket araba kullanıyorlar,herkesin bir acemilik süresi vardır bir erkek arabaya 1 ayda alışıyorsa bu bayan için en az 3 aydır,yapıları gereği narinler,dikkatli görünür ama aslinda dikkatsizdirler,yolda daima öncelik beklerler,en ufak bir olayda heyecan yapar elleri ayakları dolaşır,yolda başka araç yokmuş gibi kullanırlar,kimi bayanlarda var erkeklere 5 basar her yönden ama ne yazıkki sayıları azdır
    ve ne yazıkki bazı arkadaşlar tersini iddia etsede erkekler arabalarını bayanlardan daha fazla sever ve korurlar
  • valla bir bayanın arabasına binerken 1 kere değil 3-5 kere düşünmek gerekir öncelikle..

bayanlar genellemeye vurduğumuz zaman çok kötü araba sürüyorlar.. istisnalar kaideyi bozmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kankys

valla bir bayanın arabasına binerken 1 kere değil 3-5 kere düşünmek gerekir öncelikle..

bayanlar genellemeye vurduğumuz zaman çok kötü araba sürüyorlar.. istisnalar kaideyi bozmaz..

kaideyi bozmamasının sebebi kadınların erkeklerden daha dikkatli olması. kadının yaptığı kazadan en fazla kaput yamulur yada göçer ama erkeğin yaptığı kazalar daha ölümcül boyutlarda olabiliyo.kaza yapanların çoğuda erkek bunuda unutmayın...haaa beni yanlış anlamayın ben FEMİNİST deilim SAPPINA KADAR EVELALLAH

• YA SİZE BİR ŞEY ANLATAYIM BENDE BAYAN SÜRÜCÜYÜM AMA GEÇEN GÜN İŞE GELİRKEN OTOBÜSLE TREN YOLUNDAN GEÇTİ ŞOFÖR TREN GELİYORDU ASLINDA YOL KAPANMIŞTI HSNİ TREN GELİNCE KAPANIYOR YA ENGELLE..

ÖNDE BAYAN ŞOFÖR TREN YANDAN GELİYOR AZ BİR MESAFE KALDI VE ÖNÜMÜZDEKİ BAYAN ŞÖFORDE ARABAYI KALDIRAMADI SİZ AKLINIZDA CANLANDIRIN ARTIK OLAYI..ÖLÜCEM SANDIM..KADIN ARABAYI HİÇ OYNATAMIYCASK SANDIM YA..
    AMA OTOBÜSÜNDE YOL KAPANMASINA RAĞMEN TREN ÜZERİMİZE GELİRKEN GEÇMEYE ÇALIŞMASI DA CABASI..
  • yaw bırakın bi motorlu araç kullanmayı bisiklet kullanamayanını tanırımm pehh herşeyden önce bırak trafiği bilmezler
  • Bütün bayanlar çok kötü araba kullanıyorlar demek yanlış.

Çok dikkatli ve güvenli kullananlar da var.

Tabi sadece 1 veya 2 tane,fazla olmaz!
  • Anladığım kadarıyla bayanlar kötü araba kullanıyor derken kimse zaten daha çok kaza yapıyorlar daha tehlikeli kullanıyorlar demek istemiyor ya da bunu kastetmiyor.

Ölümlü kazalara sebep verme oranı erkeklerde daha fazla

Trafikte tehlikeli haraketler yaparak sizi de tehlike ardında bırakan erkekler

Temde 130 - 140 ile giderken arkanızda 10 cm mesafe bırakarak takip eden yine erkekler

Bizim kastettiğimiz olay kadınların çoğunun trafikte beceriksiz olduğu. Defalarca görmüşümdür ki bir tırın bile geçebileceği yerden geçemediği için trafiği kilitleyen sürücüler genellikle kadın oluyor.

Şu linkteki durumun çok yaşlı erkekleri saymazsak kolay kolay bir erkek tarafından yaşanmayacağını ama her 10 kadından 2 ya da 3'ünün bunu sık sık yaşayabileceğini alışveriş merkezlerine çok sık giden birisi olarak rahatça söyleyebilirim.

http://www.youtube.com/watch?v=5ZVb1iPBEhw&search=car%20accident

• Hakkaten video kopardı beni ama buna benzer erkeklerin sakarlıkları sonucu olmuş kazalarda yok değil.Ben ankara yollarında yaklaşık 10 yıldır araba kullanıyorum keşke herkes bayanlar gibi kullansa arabayı derim başka bişey demem.Tek zaafları ki genellemeyim ama arada karşılaşıyorum park etme.Bazen yol ortasında araba bırakmış bayanlar görüyorum.Tanıdığım bayan şöforlerin en imrendiğim tarafı acayip dikkat gösteriyorlar ama bazı arkadaşların yazdığı gibi hatalar oluyor buda çabujk heyecan yapmalarından heralde ben rahatça bi bayanın kullandığı arabaya binerim ve empati yaparsak inanın onların bizden çektiği çok daha fazla yollarda bayan sürücülere yapılan dünya kadar taciz gördüm o yüzden bence biz kendimizede bi eleştiri getirelim.
  • okadar ugraşıp yinede kartı basmadan geçti yaaa

nedir bu kadınların acayip kullanmalarının sebebi

dikkatleri mi dağınık, yoksa dikkat çekmek içinmi yapıyolar

yada dogalarında mı yok anlayamadım

istisnalar var tabi
  • BENİM TANIDIĞIM HİÇBİR KADIN HIZ PARA SEKS DİYE DÜŞÜNMÜYOR... FELFESEM BELLİ :) SEX SPEED MONEY :)

KENDİME
  • A

Ayça Hasbay TR Pilot (6) Co-Pilot (5)

Aylin Ilkin TR Co-Pilot (1)

Ayse Hanagasi TR Pilot (1)

B

Banu Ergin TR Co-Pilot (1)

Begüm Özkan TR Co-Pilot (1)

Beril Tokcan TR Co-Pilot (6)

Berna Aksoy TR Co-Pilot (3)

Burcu Çetinkaya TR Pilot (6)

C

Ceren Kapisiz TR Co-Pilot (3)

Ç

Çigdem Menderes TR Co-Pilot (1)

D

Didem Çoksayar TR Pilot (3) Co-Pilot (2)

Dilek Eylik TR Co-Pilot (3)

Duygu Deniz TR Pilot (6)

E

Elif Aslan TR Co-Pilot (1)

Elif Kiramer TR Co-Pilot (1)

Emire Cantürk TR Co-Pilot (1)

F

Feryal Turker TR Co-Pilot (1)

Figen Örs TR Co-Pilot (1)

Firdevs Alkan TR Pilot (2)

G

Gönül Aydogdu TR Co-Pilot (1)

H

Hande Isçimenler TR Co-Pilot (6)

Hatice Gülnar TR Pilot (2) Co-Pilot (1)

Havva Gürel TR Co-Pilot (3)

M

Melis Çeker TR Pilot (3) Co-Pilot (7)

Melis Marlali TR Co-Pilot (1)

Melis Oguzberk TR Pilot (1) Co-Pilot (1)

Melissa Tahincioglu TR Pilot (1)

Merve Eryürük TR Co-Pilot (1)

Merve Hasbay TR Pilot (8) Co-Pilot (4)

Mine Aslanoglu TR Co-Pilot (1)

N

Nadia Mazzon IT Co-Pilot (1)

Nalan Bahçekapili TR Co-Pilot (1)

Nehir Yilmaz TR Co-Pilot (16)

Nesrin Sahin TR Co-Pilot (6)

Nil Mutluer TR Co-Pilot (3)

Nilay Savu TR Pilot (1)

Nisa Bozkurt TR Pilot (6)

Nurgül Isik TR Pilot (3)

P

Pavlina Apostolova BG Co-Pilot (2)

S

Sema Gümüs TR Co-Pilot (1)

Serpil Pak TR Pilot (6)

T

Tugba Özay TR Co-Pilot (1)

Z

Zehra Kalyoncu TR Co-Pilot (1)

Zeynep Merkit TR Pilot (1)

DOĞRU BAYANLAR ÇOK KÖTÜ ZATEN BUNLARDA YARIŞLARA SÜS OLARAK GİRİYOR.... ARKADAŞLAR BAYANLAR KÖTÜ DERKEN BİRAZDA KENDİMİZE BAKALIM..KASAP GİBİ GİDEN BİZ HIZ SINIRINA KURALLARA UYMAYAN BİZ BAYANLARI SIKIŞTIRAN TACİZ EDEN BİZ DAHA FAZLA KAZA YAPAN BİZ ÖLÜMLÜ KAZALARA FAZLASIYLA KARIŞAN BİZ ...........VS.......VS........VS.......ERKEKLER ALLAH ERKEKLER.........SONRADA SUÇ BAYANLARDA.....

ŞİMDİ HERKES KARŞI ÇIKACAK BEN ANLATTIĞIN GİBİ DEĞİLİM DİYE........ HA NASIL SİZ YAZDIKLARIMIN HEPSİNE UYMUYOSANIZ(UYANLARI ALLAH İSLAH ETSİN) TÜM BAYANLARDA KÖTÜ SÜRÜCÜ DEĞİL....

ALIN İSZE ÖRNEKLER......BU BAYAN ARKADAŞLAR VE DAHA FAZLALARI MOTORSPORLARI GİB Bİ BRANŞIN İÇİNDE VE İNANIN EN AZ ERKEKLER KADAR İYİLER.TRAFİKTEDE ÖYLE.......BAYAN KAZA YAPAR EN FAZLA Bİ ÇAMURLUK GÖÇER VEYA ARAÇ YAN YATAR NEYSE SONUNDA İÇİNDEN SAĞ ÇIKAR ERKEK YAPTIMI NEDENSE İÇİNDEN YA KOMADA YADA ÖLÜ OLARAK ÇIKAR............

ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA Bİ DÜŞÜNÜN HEMEN HEMEN HEPİMİZİN AİLESİNDE Bİ BAYAN SÜRÜCÜ VARDIR.. YOLDA SIKIŞTIRIYOLAR,TACİZ LAF ATMA DESEN ZATEN EN ÜSTTE BAYAN DİYE EN UFAK HATASINDA KORNA BAĞIRMA ÇAĞIRMA KÜFÜR,,HATTA GÜCÜ KENDİ HEMCİNSİNE YETMEYEN ERKEK DENEN İNSAN KILIKLILARDAN DAYAK..................

ALLAH AŞKINA BU ORTAMDA NASIL KULLANSINLAR?ŞİMDİ BANA ACEMİLİK EVRELERİNİ ANLATMAYIN KAÇIMIZ ÇABUCAK GEÇTİ BU EVRELERİ HA 3 AY HA BEŞ AY.............. TRAFİKTE SAYGI GÖRÜŞÜ NOLDU? TRAFİKTE SAYGI ERKEKLERE MAHSUSMU?

ARKADAŞLAR HERŞEYDEN ÖNCE KARŞIMIZDAKİ Bİ BAYAN..........BENİMDE ÖNÜME SUÇLU OLARAK BAYAN FIRLADI BİDE ÜSTÜNE ÜSTLÜK BAĞIRDI ÇAĞIRDI KÜFÜR ETTİ VE BEN ÖZÜR DİLEYİP YOLA DEVAM ETTİM.ŞİMDİ SORUYORUM SİZE BÖYLE Bİ DURUMDA SİZ KALSANIZ NAPARDINIZ?

VE YAPTIĞINIZ ŞEYİN KENDİ AKRABALARINIZA YAPILMASINI İSTERMİYİDNİZ?

• Gerçekten de neredeyse haftada bir kaç tane başkası tarafından sıkıştırılıp kaza yapan, canını kaybeden bayanların haberleri gazetelere çıkıyor. Bi o kadar da çıkmayanı düşünün. Sonra da ananızın, kardeşinizin, eşinizin bu koşullarda araba kullandığını düşünün. Birazcık saygı ve sevgi trafikte sizi öldürmez. Ama agresiflik ve terbiyesizlik canınızı yakabilir. Hem de fazlasıyla.
  • top gear daki kızı tek geçerim
  • bi de hiç bi şey olmamış gibi yoluna dewam ediyor!

aslında otomatik vites araçlarda bu tip ufak kazaların meydana gelmesi olası,çünkü o esnada kadın bilet almak için düğmeye uzandığında boyu yetişmiyor ve daha fazla uzaniim derken freni bırakıveriyor, tabii bırakınca da araç fırlıyor yerinden( araç düz vites olsa freni dahi bıraksa düz bi yolda böyle fırlamaz).bu tip durumlarda otomatik araçlarda vites konumunu ya N ye yada P ye getirmek gerekir!
  • arkadaşlar bende bir bayan sürücüyüm size şukadarını söyliyim yaşım 24. 18 imde ehliyet aldım ve 15 yaşımda araba kullanmaya başladım.ehliyetimi aldığım zaman ilk arabam peugeot 106 GTI oldu (0 km'ydi) .sonra modifiye ettim arabayı,nos taktırdım vs.ve ben bu arbayı geçen sene sattım üstelik sapa sağlam sattım patlak felan diildi yani dikkatinizi çekerim,alanlarda inanamadı.anlıcağınız 9 senedir hiç kazam olmadı çok şükür.en baba denen şöförün bile eline yani.gelelim konuya kadınların daha dikkatli olmasından felan değil bu olay.1.olarak araba kullanmaktan korkuyorlar.korktukları halde kullanıyorlar.her alanda olduğu erkekler bu konudada kadınların korkusunu kullanıp üstüne gidiyorlar.tabi kadında haliyle o an panikten eli ayağına dolaşıyo.2.olarak bilgisisizler,arabayı kullanıyorlar ama ,kullandıkları arabayı tanımıyorlar.ilgileri sadece arabayı sürmek başka bişey diil.arabayı çalıştırırlar,götürürler ama bu araba nası çalışır,vites nası bişeydirki arabanın hızını değiştirir,hangi makine elemanlarından oluşur,nası bi sistemdir,çalışma prensibi nedir yada debriyaj la vitesin ne bağlantısı vardır,neden vitesi değiştirmek için debriyaja basılır yada mesela motorla ilgili bir sürü soru sorulabilir.şimdi anlıyormusunuz kullandıkları arabayı tanımıyorlar haliyle arabayı öcü gibi görüyorlar ve haliylede korkuyorlar.bu arada ben mekine mühensiyim bu mesleği seçmemdeki tek nedende arabalara olan ilgimdir.her yerde olduğu gibi işimi yaparkende kusura bakmayın sözüm meclisten dışarı dangalaklar oluyo kadından makine mühendisimi olurmuymuş diyen.hakkını verdikten sonra herkes herşeyi yapar arkadaşlar.erkeklerin,at gözlüklerini çıkarıp bi kenara atması lazım.herşeyi en iyi erkeklerin bildiğine ve yaptığına inanan arkadaşlar için bu sözüm.

• ve en azından kendimi yolların fatihi görmüyorum.benim gibi başka insanlarında o yollarda hakkı olduğunu düşünüyorum ve hiç kimseye saygısızlık etmiyorum.azıcık empati, kurun sizin kadınlara yaptığınızı,başka biri size yapsa delirmezmisiniz,çünkü ben bunu yaptım ordan biliyorum özellikle taksicilere,hiç hazmedemiyolar yaw.çok taksici sıkıştırdım alın görün bakalım nasıl oluyomuş diye ama nato kafa nato mermer tabi anladıklarını pek sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esra-- -- 20 Mayıs 2006; 19:42:07 >
  • Yukarıda ki yorumlar oldukça açıklayıcı ama genel olarak kadınlar kötü dikkatsiz fln deil arabayı nedense hakikatten kullanamıyolar bu yönde kendilerini geliştirdikleri fln da yokh biraz haksızlar bu konuda ttmm bizde araba kullanmyı anamızın karnınıda öğrenmiyoruz en az bi aradan 1-2 yıl geçio tecrübe edindikçe öğrenilir ama onlar bunu yapmıolar ben 3 yıldır düzenli olarak araç kullanan ama kaputun altında ne yattığını merak bile etmeyen bissürü bayan tanıyorum yani arabalarımı sevmiolar anlamadım gitti bana onlar sanki gösteriş için araba kullanıo gibi gelio yani hava fln vs... garip bir durum
  • Şunu unutmamalıyız ki çok kötü kullanan bayanlar var ama iyi kullananlar da var bunu unutmayalım...Bizler arasında çok kötü araç kullananlar bile var...Bazı rahatsız insanlar kadınları yollarda her türlü zor durumda bırakıyorlar o kişilere

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.