Şimdi Ara

asıl konuşulması gereken konu : bayan sürücüler!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: skyclad

mini etekli ve bisikletli bayan
    iki tekerlek onlara şimdilik yeter
  • Kardeş sinerji yi yanlış kullanmayalım sinerji 2 artı 2 nin 5 etmesi demektir yani beklenenden fazla verim almaktır. Senin kastettiğin taraf oluşturma ortam yaratma olmalıdır konuya gelince bayanlar gerçekten ya araba kullanmayı öğrenme konusunda zorluk çekiyorlar ya da araba bayanlara komplike bir mutfak robotuna benziyor hanımlar evdede aynı şekilde ev araçlarını düzgün kullanmayı nede bunlardan gereken verimi almayı biliyor istisnalar var tabi. Arkadaş<bir kadın direksiyona oturunca neden arabayı camdan çıkacak gibi dimdik koltukta oturarak kullanıyor, otomatik vites tercih etmelerine rağmen vites kolunu bile kullanmayı bilmemekte ve benzin kapağının yerine bizzat şait oldum benzincide kadın benzin kapağı diye kaputu açıp ''acaba burdan mı dolduruyordunuz demez mi pompacıya'' pompacı ne dese beyenirsizi/abla sen otur ben hallederim/sanki çok vahim bir iş yapıyor ulen alttarafı benzin kapağını açıp benzin koycaksın sanki motor pistonlarını değiştirecek kadında önemli bişey yok demi beyfendi diyerek durumun ciddi bir boyut kazanmasına sebebiyet veriyor.Pompacı sonra kadını rahatlatıyor ve abla benzin deposu arkada olur kusura bakma yüzüne vurmak istemedim diye devam ediyor. Ehliyeti alırken bir de başka bir olay gelmişti başıma - kadın direksiyon testi için tur atmakta tam bitiş yerine gelecek aniden kadın heyecanlandı herhalde, birden araba hızlandı ve kumluğa çıktı. Bayanlarda biraz heyecanlı davranıyorlar,istanbul trafiğinde neler olmuyor ki neler neler. En çok yaşadıkları sorun ise park sorunu yine bizim mahallede bir kadın vardı yeni ehliyet almış Allah kazalardan korusun diyorum ne cesaret trafiğe çıkıyor canımıza kastediyorsa kadın 2 kamyon boşluk olan bir yere dakika tuttum tam 7dakika 15 saniyede girdi hesap edin 7 dk ne demek anadoludan üsküdara geçerim. oldu olacak birde düzgün parketse.Daha say say bitmez annemde aynı ,pek farkı yok diğer bayanlardan ,18 senelik ehliyeti var araba kullanmayı bilmiyor çok ta vahim bişey değil hani ama 18 senede insan 3. vitesten sonra 4. vitese atılacağiını ve yerini bilir . Anneme ,Ankara yolunda arabayı verdik annem güzel kalktı 1. 2. vitese güzel attı 3. vitesten sonra ben iptal oldum dua okumaya başladım 3 den 5 e attı vitesi ve arabanın haliyle deviri düştü sonra babam anneme 4 al dedi annem 4 teyim zaten dedi hanım o beş vitesi boşa al dümdüz geri çek o dört işte dedi ve annem boşa aldı almasına ama 2 ye taktı araba pustu birden babam tamam tamam dedi dur dedi kenarda ,annem aniden durdu arkadan kamyon geliyor işte böyle birşey kadınlar için araba kullanmak.

• quote:

Orjinalden alıntı: skyclad

mini etekli ve bisikletli bayan
    iki tekerlek onlara şimdilik yeter

• Tarih: seneler evvel bir yaz mevsimi.
    Yer: Adana, Baraj yolu, bugünkü Hasan Usta'nın olduğu kısımlar, yolun karşı tarafı.
    Araba: Sıcaktan camları sonuna kadar açık bir beyaz şahin.
    Olay: Araba bulvar yolun sağ kısmından ağır ağır (polis arabası devriye atar gibi) ilerlemektedir. Sürücü koltuk altını kapıya dayamış, açık camdan sol kolunu yola doğru sarkıtmaktadır. Sol elinde 33'lük tespih sallanmaktadır.
    BU SÜRÜCÜ BAYANDIR!
    Bizim arabadaki 4 kişi gülmekten yarılmaktadır: "Ne memleket yaw, hatunları bile dayı!"

• hepimiz mükemmeliz de bayanlara bok atmak kaldı şimdi de.... bu lafları söylüyosunuzda kendinizin hiç mi kazmalık dönemi olmadı? ya da trafikteki tüm erkekler mükemmel mi kullanıyo???geçen gün tın tın giden birini gidiş gelişli bi yolda sollamaya kalktım yanına geldiğimde adam var gücüyle gaza basıyor ve karşıdan arabada var gücüyle yaklaşıyo ...zar zor önün attım p.z.v.n.gin kendimi...buna benzer çok olay var...yol yok sıkıştırıyo beni laf söyleyince de aşağıya inip kavga etmeye gelio... bayanlar yapıları gereği hassastır ve heyecanlıdırlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasuss -- 16 Şubat 2006 11:52:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedikodu

Tarih: seneler evvel bir yaz mevsimi.
    Yer: Adana, Baraj yolu, bugünkü Hasan Usta'nın olduğu kısımlar, yolun karşı tarafı.
    Araba: Sıcaktan camları sonuna kadar açık bir beyaz şahin.
    Olay: Araba bulvar yolun sağ kısmından ağır ağır (polis arabası devriye atar gibi) ilerlemektedir. Sürücü koltuk altını kapıya dayamış, açık camdan sol kolunu yola doğru sarkıtmaktadır. Sol elinde 33'lük tespih sallanmaktadır.
    BU SÜRÜCÜ BAYANDIR!
    Bizim arabadaki 4 kişi gülmekten yarılmaktadır: "Ne memleket yaw, hatunları bile dayı!"

Burasını tam hatırlamıyorum ama galiba ağzında sigarası da vardı. Delikanlı hatundu.

• quote:

Orjinalden alıntı: pegasuss

hepimiz mükemmeliz de bayanlara bok atmak kaldı şimdi de.... bu lafları söylüyosunuzda kendinizin hiç mi kazmalık dönemi olmadı? ya da trafikteki tüm erkekler mükemmel mi kullanıyo???geçen gün tın tın giden birini gidiş gelişli bi yolda sollamaya kalktım yanına geldiğimde adam var gücüyle gaza basıyor ve karşıdan arabada var gücüyle yaklaşıyo ...zar zor önün attım p.z.v.n.gin kendimi...buna benzer çok olay var...yol yok sıkıştırıyo beni laf söyleyince de aşağıya inip kavga etmeye gelio... bayanlar yapıları gereği hassastır ve heyecanlıdırlar...

Haklısın! Hanzoları, davarları, ayıları, dallamaları, mongolları, çemişleri, .... konuşmaya kalksak sayfalar yetmez.
    Ama bayanlarla uğraşmanın ayrı bir eğlenceli yanı da yok diil hani. çocukluunuzda kızlara takılıp şaka yapmaz mıydınız hiç?
    Hanzoya bişe söylemenin eğlenceli bi tarafı yok; hem anlamaz, hem de seni tepelemeye kalkar ayı oğlu ayı.

• onu bırak boğaziçi trafiğinde hararetli hareretli burnunu karıştıran sarışın güzel bayana ne diycen
    bence, işte o gerçek şoför olmuş demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 16 Şubat 2006 13:22:06 >

• vaybe ilk defa duyuyorum.
    en usta kamyon şöförüne taş çıkartır valla
    quote:

Orjinalden alıntı: serkes1

onu bırak boğaziçi trafiğinde hararetli hareretli burnunu karıştıran sarışın güzel bayana ne diycen
  •  asıl konuşulması gereken konu : bayan sürücüler!!!!

bu resim herşeyi anlatıyor kardeşim
  • Seni tebrik ediyorum trakyali34.Yıllardır savunduğum tezi sen burada dile getirmişsin. Bayanlar kaza yapmıyorlar kazaya sebep oluyorlar. Önümde giden bira araç sürücüsünün bayan olduğunu hemen anlıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: trakyali34

öncelikle ben başlayayım bence bayan şöförleri iki kere direksiyon sınavına tabii tutmalılar. malum önüne gelen bayan hemen ehliyet alıyo iyi kullanan bayanlar üzerine alınmasın trafikteki halleri belli.

• Bir de arkadaşlar takip mesafesini mümkünse iki katına çıkarın bir de sağından solundan geçerken de fazla mesafe bırakın (istisnalar kaideyi bozmaz iyi araç kullanan bayanlar bu kınunun dışındadır)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirallarvadisi

Araba kullanmak kadın işi değil bence

BENİM TANIDIĞIM Bİ BAYAN ARKADAŞ VAR ( ÖĞRETMEN ) ONUN GİBİ ARABA KULLANMAK İÇİN EN AZ 5 YILLIK TECRUBEYE İHTİYACIM VAR ( 10 YILDIR ARABA KULLANIYORUM )
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes1

onu bırak boğaziçi trafiğinde hararetli hareretli burnunu karıştıran sarışın güzel bayana ne diycen

kesin burnuna estetik yaptırmıştır, kan pıhtıları birikiyordur.
  • kadınlar niye direksiyon simidini can simidiymiş gibi sımsıkı tutarlar
    cevap:araba bile onlarsan bıkıp kaçmasın die
  • haklısınız ya ben bile bayan olmama rağmen bazen çok sinirleniyorum
  • Benim hanım bayan sürücüler için şöyle diyor:

"kadının eline direksiyon vermek, maymunun eline el bombası vermek gibidir"

• tabiki bu kapsama hepsini dahil etmemeli
    quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

Benim hanım bayan sürücüler için şöyle diyor:

"kadının eline direksiyon vermek, maymunun eline el bombası vermek gibidir"

• Çok güzel kullananlarda war 1000 de 1 de olsa war yani.....haklarını yemiyelim...
    sokakta elfreniyle kalkan bayan tanıyorum=).....
    çok panik yapıyorlar...ancak bu genlerde war sanırım ellerinde değil....
    en uyuz olduğum cam açık elinde sigara direksiyonu sigarayla tutuyo böyle yarım şekilde...ztn bayanlara sigara hiç yakışmıyo.....(aslında kimseye yakışmazda bi tuhaf duruyo).....
    bi kesim de war bi halt yaptıktan sonra pis pis özür dilercesine gülüyo...o tebessüm bile birşeydir...onu yapmayan tiplerde war.....
    asıl sorun bayanların trafikte ne yaptıkları değil trafikte ne aradıkları dır.....
    istanbul trafiğinde gündüz çıkın bakın erkek ten fazla bayan sürücü war nerdeyse....we tanıdıklarımdan da biliyorum...zewk için geziyorlar resmen...para war ....altlarında araba ....giyinip süslenip geziyorlar....hele o kokonalar yokmu aynaya bakmak için kafasını hafif çewirmeye üşenen...

• bu forum zaten erkek kaynıyor..
    keşke bayanlarada söz hakkı verebilseydik
    bakalım onlar ne diyeceklerdi...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.