katıldım madem atamıyoruz yollardan bari şeridimizden atalım sürüş güvenliğimiz için istatistiklere göre bayan sürücüler erkeklere oranla daha az kaza yapıyormuş evet kesinlikle doğru çünkü genelde bayan sürücüler kaza yapmıyor kazaya sebebiyet veriyor
Vay be 15 şubat 2006 da yazmışım bu başlığa neredeyse 5 sene olacak :D
Vay be 15 şubat 2006 da yazmışım bu başlığa neredeyse 5 sene olacak :D
bende ilk olarak 2007 de yazmışım. ve değişen hiç bir şey yok...
Birkaç ay önce önümde yavaş giden bir kadını sollamaya çıkmıştım, aracın sol ön çamurluktan arka çamurluğa kadar korkunç bir şekilde sürtmüş ve yamuk yumuk olduğunu görünce tırsıp yavaşladım, ileride trafik kilitlenirse falan gelir bana vurur maazallah..
hatta arkamdakine yol vermiştim önüme geçsin diye.. Ne olur ne olmaz..
istanbul trafiğinde sürekli araç kullanan bayanları, gözlemldiğim kadarı ile fena sayılmayacak şöförlükleri var. ammmaa gel gelelim ankaradaki bayan ablalarımız, kardeşlerimiz asla ama asla araba sürmesini öğrenemeyecekler. şu sıralar ablam ısrarlıyor ehliyet için, gitmiş yazılmış birde.
sizlerden şimdiden özür diliyorum ankaralı arkadaşlardan, aranıza bir trafik canavarı daha kazandıracağım için
yer e-5 e çıkan bir ara yol:
sağdan tın tın gelen bayan bir sürücüye yol verilir tek şerit dar girişe girebilsin diye.
şöför iyice yavaşlar nezaketten ama bayan şöför hala geçmemektedir, nihayetinde yanından geçilirkeeenn... bayan şöför camı açar ve "iki saattir yol vermiyosun buyur!!" gibi laf eder!
şöför yan camı açar bi yığın küfreder ve lastikleri yakarak hızlanırken, "kadın sürücü işte belli!" diye bağırır
Şöför olan 3 sayfa boyuncaki yorumlara "pek" uymayan ablamdır ve yolcu koltuğundaki de artık bu duruma alışmış ben..
10 yaşımdan beri araba kullanmasını bilirim,trafikte rahatımdır ama hala araba kullanırken beni tedirgin eden 2 şey var
1-radar olma ihtimali 2-bayan sürücü
Amaaaaaa; en kötü bayan sürücüyü en kötü erkek sürücüye bin kere tercih ederim. Asıl büyük kazalara neden olanlar bizim hanzolar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme