Şimdi Ara

asıl suçlu BURAK YILDIRIM'dır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar forumda bazı gereksiz lüzumsuz insanlar var ki ben onların İNSAN olduğuna inanmıyorum.
    o kadar kör o kadar sağduyusuz davranıyolarki telegolcü salakların verdiği uydurma habere göre BİLDİĞİN BİR İNSANI ÖLDÜRMÜŞ KATİLİ SA-VU-NU-YOR-LAR

elinizi vicdanınıza koyun be biraz utanmanız olsun insan sıfatı taşıyan insanım diye geçinenler...

utanmasanız Burak bıçağa kendini sapladı diyeceksiniz....YAZIKLAR OLSUN

• ''Yav he he '' bugünler için var kardeşim söle söle geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: HereDity

''Yav he he '' bugünler için var kardeşim söle söle geç
    http://r1305.hizliresim.com/19/g/n1lb1.png
  • quote:

haklısın tamam ama insan kabullenemiyor nasıl bu kadar kör cahil olunur
  • Amma büyüttünüz altı üstü bir insan ülkede günde yüzlerce insan ölüyor hepsini tartışalım ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto83

Amma büyüttünüz altı üstü bir insan ülkede günde yüzlerce insan ölüyor hepsini tartışalım ozaman

heh mesela sen ölsen tartışmaya değmeyecek bir konusun işte. sana söylenecek çok söz var da allah ıslat etsin başka birşey denmez.
  • quote:

Amma büyüttünüz altı üstü bir insan ülkede günde yüzlerce insan ölüyor hepsini tartışalım ozaman

'altı üstü BİR İNSAN' ama senin için aynı şeyi söliyemiyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMKoP

quote:

heh mesela sen ölsen tartışmaya değmeyecek bir konusun işte. sana söylenecek çok söz var da allah ıslat etsin başka birşey denmez.

He sen ölsen sanki seni tartisacaklar.medya bulmus kaynağı fb gs kavgasini körüklüyor.sizde bu oyuna geliyonuz

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

'altı üstü BİR İNSAN' ama senin için aynı şeyi söliyemiyeceğim.

Alıntıları Göster
    olayı bilmeden yorum yapamam ama yeri gelince katili de savunabilir bir insan. olay her şeyi değiştirebilir. ayrıca insan canı çok önemliyse, biri öldükten sonra her türlü masumsa savaş mavaş durumlarında tüm askerlere katil diyebiliyorsan tutarlısın. sizin karakterinizi bilmiyorum ama diğer ülkeleri asalım keselim tipleri, ki ülke içinde çok vardır, gelip burada önce insan diyemez. sonuçta savaş zamanında karşındakini tanımadan öldürüyorsun. biraz saçmalamış gibi durabilirim, düşüncemi tam ifade edememiş olabilirim ama yazdım artık, gönderiyorum.

• Bu katil zanlısı çocuğun face de buşunan fotolardan birisi de bu

anlaşılan bu forumdaki bir çok kişi gibi
    bırya yazdıkları ve koyduğu fotolarla gaza gelmiş
    kirli sakallı yeni yetmelerden biri olduğu anlaşılıyor

dikkat;
    bu forumda takımı ne olursa olsun
    bu çocuk gibi gaza gelecek onlarca kişi vardır
    yazdıklarınız ve düşünceleriniz sizi yanlış yerlere götürmesin

işte fotolarından biri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bir insan ölüyor..ne ugruna? Hic yere sebepsizce birisi öluyor daha si otesi berisi savunulacak hic bir yeri yok..keske sampiyon olmasaydik ama bu arkadas olmeseydi...inanin ailemden birisi ölmüs kadar uzuldum..

• ben bu sayıca üstün olup, şitt pis galtasaraylı pis fenerli olayını çözemiyorum.bizde sayıca üstündük bizdemi laf atalım küfür edelim?gayet adam gibi otobüse bindik fbli arkadaşda vardı evimize gittik.4 e 1 dik.
    Taraftarların zihniyetlerini zehirleyen malum kişilerdeki suç azınsanmayacak kadar fazladır, sen derbi maçtan 1 gün önce yaptığın açıklamalarla o zihniyetleri 100km den 200 km'ye çıkarıyorsan dönüp aynaya bakacaksın.

• derbiden 1 gün önce yapılan açıklamaya takılacağına

1 hafta öncesinden ğrovakosyon amaçlı açılan kınuya bak
    "fb futbolcular gs alkışlamalımı"

çok değil
    sulu sepken maça gittiğimizde şampiyonduk
    hiç de böyle bir konu açılmamıştı
    sadece sizin ortalığı sulandırmanız vardı

ne olduda tarihi değiştirmeye kalktılar ve alkış konusunu yarattınız

haydi işinizze

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sen önce imzanı değiştir size amsterdam için uçak bileti bile vermezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

olayı bilmeden yorum yapamam ama yeri gelince katili de savunabilir bir insan. olay her şeyi değiştirebilir. ayrıca insan canı çok önemliyse, biri öldükten sonra her türlü masumsa savaş mavaş durumlarında tüm askerlere katil diyebiliyorsan tutarlısın. sizin karakterinizi bilmiyorum ama diğer ülkeleri asalım keselim tipleri, ki ülke içinde çok vardır, gelip burada önce insan diyemez. sonuçta savaş zamanında karşındakini tanımadan öldürüyorsun. biraz saçmalamış gibi durabilirim, düşüncemi tam ifade edememiş olabilirim ama yazdım artık, gönderiyorum.

Sen keşke uyusaydın ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0130

quote:

SANANE
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

quote:

SANANE

Alıntıları Göster
    bu kadar boş bir millet olamaz arkadaş, ülke tarihimizin en büyük saldırısına uğramışız, sallama rakamlarla 50 bölgeden gelen rakamlarla 200 e yakın ölü var, insanlar yanmış kolu bacağı kopmuş, memleketin derdi volkan ın sabri ye saldırması, meireless in bir yerini tutması ve her sene olan artık olağan hale gelmiş taraftar bıçaklanması, tv ler bir yana herkes oturmuş maçı konuşuyor hala, tamam bir genç böyle anlamsız bir neden uğruna öldürüldü ama bu işin klasik taraftar kavgasının bıçaklamayla bitmesinden bir farkı yok, sadece gündemi bu yana çekmek için abartıldıkça abartılıyor o kadar

diğer yanda hiçbir taraftarla kavga etmeye gitmeyen hatta herhangi bir maç izleme niyeti olmayan normal halinde yaşayan sokakta yürüyen sıradan insanlar vahşice öldürüldü, bırakın maç konuşmayı biraz kişilikli karakterli ülkelerde bu maç oynatılmazdı, fenerli olarak o maç sonrası sevinen fenerlilerden utandım sevinen galatasaraylılar bir yana, sokağa dökülen taraftarlar vs., bu nasıl bir rezilliktir anlaşılır gibi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: SerseriBeyefendi

quote:

quote:

SANANE

aynı lafı sanada söylerler SANANE !
  • quote:

evet her gün trafikte, işte, yolda yada evde bir çok insan ölüyor.
    fakat altı üstü bir insan diyerek bu kadar basite indirgemeniz pek hümanist bir yaklaşım değil.
    kaldıki ülkede maç yada taraftarlık yüzünden insan ölüyorsa.
    elbette uzun uzun konuşup tartışacağız.
    sizin gibi zihinleri aydınlatacağız.
    iyi ve kötü örnekleri ayıklamanıza yardımcı olacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

quote:

evet her gün trafikte, işte, yolda yada evde bir çok insan ölüyor.
    fakat altı üstü bir insan diyerek bu kadar basite indirgemeniz pek hümanist bir yaklaşım değil.
    kaldıki ülkede maç yada taraftarlık yüzünden insan ölüyorsa.
    elbette uzun uzun konuşup tartışacağız.
    sizin gibi zihinleri aydınlatacağız.
    iyi ve kötü örnekleri ayıklamanıza yardımcı olacağız.

Alıntıları Göster
    hayır merak ediyorum telegolcüler kimki ya zihniyetleri nasıl bilmiyorlarmış gibi valinin sözünü boşverip bunlara inanıyorlar....
    işte bu insanlar geleceğin katilleri olmaya aday insanlardır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.