Şimdi Ara

aşil Tendonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yüksek bi yerden atladım ve bu aşil tendonu denilen yerde problem var heralde , olay yeni oldu üzerine basınca kuvvetli bir ağrı oluyor ayağımı yere basamıyorum yani ellediğimde de topuk altı ve hafif kenarları acıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı
    biraz daha evde durucam akşam veya yarın hastaneye giderim büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_VeJaR -- 8 Mart 2011; 11:23:06 >

• donu niye ayrı yazdın?
  • niye atladın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert yuki

donu niye ayrı yazdın?

farkında değilim kardeş düzelttim ama onu düşüncek kafa yok suan tırsıyorum
  • Dostum doktora gitmedin mi? Gitmediysen çabuk git..
  • Aşil tendonu, topuk kemiğini bacağın baldır kasına bağlayan bağ dokusuna denir. Tendonda oluşan bir sakatlık, dokunun iltihaplanmasına ya da parçalanmasına neden olabilir.
    Tendonun iltihaplanmasına aşil tendiniti denir. İltihap, bacağın arka tarafında, topuğa yakın bölümde ağrıya neden olur. Tendonun yırtılmasına tendon rüptürü denir. Bu da topuğunuzun çevresinin ağrımasına sebep olur.
    DOKTORA GİTSEN ÇOK İYİ OLACAKA GEÇMİŞ OLSUN!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Y -- 8 Mart 2011; 11:34:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TUĞBERK-

Aşil tendonu, topuk kemiğini bacağın baldır kasına bağlayan bağ dokusuna denir. Tendonda oluşan bir sakatlık, dokunun iltihaplanmasına ya da parçalanmasına neden olabilir.
    Tendonun iltihaplanmasına aşil tendiniti denir. İltihap, bacağın arka tarafında, topuğa yakın bölümde ağrıya neden olur. Tendonun yırtılmasına tendon rüptürü denir. Bu da topuğunuzun çevresinin ağrımasına sebep olur.
    DOKTORA GİTSEN ÇOK İYİ OLACAKA GEÇMİŞ OLSUN!!

saol 1,2 saat sonra gidicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    menisküs yırtığı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir arkadaşımınki kopmuştu 45 günde öyle gezdi, bilemedi koptuğunu nasıl gezdi onuda anlamıyom, sonra ameliyat ettiler 3 ay bütün bacak alçılı yattı inşallah kopartmamışsındır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.