klasik eklem ağrıları genel de çoğu insanda mevcuttur benim gibi..gerek halısaha macları olsun gerekse günlük yaşantımızdaki zorlanmalar olsun cidden büyük sıkıntılar yaratmakta ben de bu sıkıntıları çok çektim geçenlerde bi ilaç aldım faydasını görüyorum şu an herkee tavsiye ederim...fiyatıda uygun geldi açıkcası deneme amaçlı aldım..http://www.sahibinden.com/ave_gel_ile_eklem_agrilarina_son-12WQQaXQQ22672615WQQpXQQdisplayitem?
Forumda daha önce de değinmiştik; Glucosamine & Chondroitin & MSM `in en faydalı formu tablet şeklinde olanıdır ve gün boyunca fayda sağlarken bir kutu da haftalarca gider. Kremle, jel ile vereceği fayda hem şüpheli hem zahmetli hem kısa ömürlü hem de masraflıdır.
daha önce GNC glucosamine kullanmıstım kreme göre zten fiyatı malum.... fakat bunu öylesine aldım.... sağlık bakanlığından da onaylı olması önemliydi benim için... şu anki sonuçlar gayet iyi
Senin mesajın üzerine biraz daha araştırma yaptım ama sonuç şu : Glukozamin bir amino şeker ve uzun süreli kullanımda abdominal obesite yapıyormuş ( göbek çevresinde yağlanma ). Bununla ilgili doktoruma danıştım ve bana bazı yayınlar gösterdi. Sonuçta bunun riskine girmeye gerek yok. Bir başka araştırmada da Glukozaminin ve kondroitinin tablet formundaki emilimin % 40, gel formundaki emilimin de % 40 olduğu saptanmış. Ben bu konuda en doğru bilgilere ulaşıp sizlere de sunacağım. Takip edin.........
Eklem ağrıları için eklem içi enjeksiyon diye bi şey çıkmış kendi kanımızla iğne oluyormuşuz konuyu bilen var mı işe yarıyor mu?