Şimdi Ara

Asio + Foobar2000 ile Kaliteli Müzik [DETAYLI ANLATIM]+[TEMA] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
16
Favori
19.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Foobar İçin Asio Eklentisi" ni indirmeyi beceremedim.. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimay

"Foobar İçin Asio Eklentisi" ni indirmeyi beceremedim.. :S

Şu linkten indirebilrsin.

http://www.foobar2000.org/components/view/foo_out_asio
  • teşekkürler hocam.. :)
  • sayın ogzhn_ :
    foobar açıklaması için çok teşekkür ederim..
    eleştiren arkadaşlar içinde bir çift lafım var. arkadaşlar sizler begenmeyebilirsiniz. düşüncenize saygı duyarız ama kimi arkadaşların yazdıkları biraz çizmeyi aşar gibi olmuş. bu arkadaşlar acaba bir kez forumdaşların yararına olabileceklerini düşündükleri bir konuyu aynı detaylandırma ile anlatmışlar mı ?? hem bir şey yapmayıp, hemde yapanları eleştirenlere ne denilir ??? bu tiplerden maalesef ülkemizde çokca var.. bu da elbette üzücü bir durum. vatandaşlarının bir bölümü bu durumda olan bir ülke kalkınabilir mi ??... neyse konu başka mecralara sapmadan ben yazıyı sonlandırayım..
    sevgili "ogzhn_ " açıklamalar için bir kez daha teşekkürler...
  • Noise Sharpening gibi eklentilerle muazzam ses kalitesine ulaşıyorsunuz. Asio'da çok güzel gerçekten özellikle flac ve 320kbps mp3'lerde farkı anlıyorsunuz.

Anlatım için teşekkürler.
  • Ov yeah man
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Noise Sharpening gibi eklentilerle muazzam ses kalitesine ulaşıyorsunuz. Asio'da çok güzel gerçekten özellikle flac ve 320kbps mp3'lerde farkı anlıyorsunuz.

Anlatım için teşekkürler.

arkadaşa teşekkürlerimi sunarım gerçekten sesi süper yaptı
  • Gerçekten ses kalitesinde önemli bir artış oldu.

Xonar U1 + AKG T910
  • Ben bir fark göremedim başka playerlerle karşılaştırdım.
  • ''Unrecoverable playback error: Device has 2 output channels, expected 8''

Format attıktan sonra tekrar asio kurunca bu hatayı almaya başladım..
  • Up yapalım
  • gerekli eklentiyi kurdum. output'tan asio sürücülerini seçtiğimde, müzik açmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum:

Unrecoverable playback error: Sample rate of 44100 Hz not supported by this device

açılmaya çalışılan formatlar : wav (1411 kbps) mp3 (320kbps)
    ses kartı : creative audigy2zs

sorun ne olabilir?
    (wasapi eklentisi ile sorun yok ve gerçekten ses kalitesinde inanılmaz değişiklik oldu. eğer asio ile pek bir şey farketmeyecekse uğraşmayayım)
  • foobar v1.1.15 sürümü kullanıyorum tüm gece uğraştım bir türlü analog vu-metre ekleyemedim. elinde anolog vumetreli asio yüklü mümkünse her tür codec de yüklü olan (yani ape flac wav vs çalabilecek şekilde düzenlenmiş) varsa bir yere upload etsin rice ediyorum. yada analog vumeter nasıl yükleriz foobara ben bir kaç yazı buldum internet üzerinde fakat başarıya ulaşamadım acaba versiyon farklılığından mı kaynaklanıyor onuda bilemiyorum. aslında şöyle eskilerden vintage lambalı radyo şeklinde bir skin olsa da onu kullansak ne kadar güzel olur..
    yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum

Not bir önemi varmı bilmiyorum ama ben işletim sistemi olarak hala xp kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitgoktug -- 17 Ekim 2012; 3:05:21 >
  • foobar 64bit windows 7de asio desteklemiyor.. wasabiyi desteklliyor hata veriyor asioda
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

foobar 64bit windows 7de asio desteklemiyor.. wasabiyi desteklliyor hata veriyor asioda

gayet destekliyor bende:
     Asio + Foobar2000 ile Kaliteli Müzik [DETAYLI ANLATIM]+[TEMA]

son sürümleri indirerek dene.

Eskiden bilgisayarım eski olduğu için, az sistem tüketmesinden dolayı foobar kullanıyordum.

Alışkanlık olduğu için yeni bilgisayarımda da kullanmaya devam ettim. Bugün ilk defa asio eklentisini kurdum.

Fark olarak midler biraz daha berraklaştı, tizlerde ise bariz iyileşme hissettim.

Asio'yu arşivimi 320kbps ve Flac parçalarla yenilerken keşfetmiş olmam çok iyi oldu...

Sitem: Logitech X-230 ve Realtek ALC892

• quote:

Orijinalden alıntı: Kirk Lee

quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

foobar 64bit windows 7de asio desteklemiyor.. wasabiyi desteklliyor hata veriyor asioda

gayet destekliyor bende:
     Asio + Foobar2000 ile Kaliteli Müzik [DETAYLI ANLATIM]+[TEMA]

son sürümleri indirerek dene.

Eskiden bilgisayarım eski olduğu için, az sistem tüketmesinden dolayı foobar kullanıyordum.

Alışkanlık olduğu için yeni bilgisayarımda da kullanmaya devam ettim. Bugün ilk defa asio eklentisini kurdum.

Fark olarak midler biraz daha berraklaştı, tizlerde ise bariz iyileşme hissettim.

Asio'yu arşivimi 320kbps ve Flac parçalarla yenilerken keşfetmiş olmam çok iyi oldu...

Sitem: Logitech X-230 ve Realtek ALC892

nereden kurdun asioyu hangi siteden bi link at bakalım. deneyelim

edit: denedim kuruldu bu sefer ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 26 Kasım 2012; 15:58:52 >

• asioda tekrar ses gelmemeye basladı.
  • Media Player acıkken çalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

Media Player acıkken çalmıyor

asio4al kulanırsan ikisini kulanamazsın malesef...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.