Arkadaşlar şöyle bir durum var. Asio eski bir oluşumdur. Genelde XP sistem için önerirler. Vista ve yukarısı için aynı görevi gören ve microsoft'un geliştirdigi WASAPI eklentisini kullanın derim ben..
quote:
Orijinalden alıntı: Sulphur
Arkadaşlar şöyle bir durum var. Asio eski bir oluşumdur. Genelde XP sistem için önerirler. Vista ve yukarısı için aynı görevi gören ve microsoft'un geliştirdigi WASAPI eklentisini kullanın derim ben..
+1
ASIO stereo çıkış yaparken, WASAPI 5.1 surround ses çıkışı yapabilir. ikisi arasında sayısal olarak da oldukça büyük farklar vardır ve WASAPI sayısal ölçümlerine bakılacak olursa, daha gelişmiş bir ses deneyimi sunduğu görülebilir.
en dinamik en detaylı sesi SB audigy 2ZS ASIO 24/96 verdi audigy kart kullananlara tavsiye ederim. WASAPI belki yeni bir sistem olduğundan audigy 2ZS de distorsiyon yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Prud
en dinamik en detaylı sesi SB audigy 2ZS ASIO 24/96 verdi audigy kart kullananlara tavsiye ederim. WASAPI belki yeni bir sistem olduğundan audigy 2ZS de distorsiyon yapıyor.
Selam. Bende de audigy 2 zs var. ASIO 24/96 asio driver ından başka çalışan yok zaten öyle değil mi? onda da sanırım resampling yapmak zorundasın çalışması için. Resampling'in negatif bir durumu var mı sence?
quote:
quote:
Selam. Bende de audigy 2 zs var. ASIO 24/96 asio driver ından başka çalışan yok zaten öyle değil mi? onda da sanırım resampling yapmak zorundasın çalışması için. Resampling'in negatif bir durumu var mı sence?
Ben de diğer sürücüler de çalışıyor fakat en iyi sesi SB audigy 2ZS ASIO 24/96 verdi bence.. Evet, resampling kullanıyorum bi zararı olduğunu düşünmüyorum. aldığım ses memnun edici..
quote:
quote:
quote:
Ben de diğer sürücüler de çalışıyor fakat en iyi sesi SB audigy 2ZS ASIO 24/96 verdi bence.. Evet, resampling kullanıyorum bi zararı olduğunu düşünmüyorum. aldığım ses memnun edici..
Diğer sürücülerde nasıl ses alıyorsunuz? resampling yapıyor musunuz? Dİğer sürücülerde çalışıyor gibi yapıyor ama ses gelmiyor. sadece resampling yapıp 24/96 sürücüsünde ses alıyorum foobardan.
driver ise daniel k support pack 4.5 kullanıyorum
Eline sağlık çok güzel oldu burda ses kalitesi artmıyor diyenler yapamamış kulaklık canlandı yemin ediyorum daha iyi oldu
Wasapi kullanmanızı tavsiye ederim asio biraz eskidi. X-Fi titanium ile birkaç yıldır bu programı kullanıyordum. Eskiden winamp kullanıyordum şimdi winamp ile dinlesem 64 kbps dinlemişim gibi geliyor. Diğer programları da denedim farklı görüşler olabilir ama bana göre en iyisi foobar. İhtiyaca göre eklentiler de eklenebilir. Bu arada ekolayzır ayarı yapmayı da unutmayın.
Ogzhn_O
kullanıcısına yanıt
Kırık olan resimler düzeltilirse deniyebilirim merak ettim acıkcası.
wmp eq ayarları arıyordum. Buraya geldim.
winamp + dfx in yanına yaklaşan bi player yok. denemediğim eklenti ,player yok. sadece doğru ayarları yapmak yeterli
Olay biraz kaynakla ve amaçla alakalı. Ben uzun süre foobar2000 kullandım ama şu anda jriver kullanıyorum sesi daha yumuşak daha sakin geldi.
İyi günler arkadaşlar.
Konuyu seneler önce ben başlattım fakat değişen hayatım yüzünden ses ile uğraşma imkanım azaldı. Konuya dair topladığım tüm linkler, bilgiler kayboldu. Eğer şuan bu programı kullanan ve ya konuyu sahiplenmek isteyen varsa ilk mesajı kullanabilir, buradan devam edebilir.
Böyle ortada bırakmış olduğum için özür dilerim.
İyi forumlar.
asio ile wasabiyi ayni anda yuklersek foobara ne olur
maxelll
kullanıcısına yanıt
Bir şey olmaz. :D Ben foobar ile kullanırken ikisi de yüklüydü, işletim sisteminiz hangisini destekliyorsa onu kullanırsınız, eğer her ikisini de destekliyorsa hangisini isterseniz onu kullanırsınız. :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme