Sadece norton,origin,chrome,rainmeter acıkken sistemim %95bellek kullanıyor.Neden böyle oluyor anlam verebilmiş degilim. Pcyi yeni topladm işletim sistemiwindows 8.1 Bunu nasıl düzeltebilirim?
JaunaJ
kullanıcısına yanıt
sistem özelliklerini ve özellikle de ram miktarını yazmamışsın. ne cevap vermemizi bekliyorsun acaba?
JaunaJ
kullanıcısına yanıt
Arkaplan uygulamalarına bak ayrıca kullanılabilir bellek kaç gb ?
yasin.25
kullanıcısına yanıt
bu uygulamaların sistemime göre %95lik bir bellek kullanması garip ki konuyu açmışım dimi?
neyse sorunu cözdüm
JaunaJ
kullanıcısına yanıt
arkadaşım ne acayip insanlarsınız. Kimse yorum yazmazken biz yardımcı olalım diyoruz, aldığımız tepkiye bak. İlk önce kaç GB ram olduğunu söyleyeceksin ki biz de ona göre yorum yapalım. 2 GB bellek olan sistemde %95 kullanır, 4 GB bellek olan sistemde %50 ye düşer mesela. sen bellek miktarını, kullandığın çözünürlüğü vb. yazmadan biz nasıl yardımcı olup, sağlıklı yorum yapacağız. nereden bilelim bu soruna karşılık kaç GB bellek kullandığını...
yasin.25
kullanıcısına yanıt
biz yardım arıyoruz aldıgımız tepkiye bak.gerçekten bellek miktarının yetersiz oldugunu mu düsündün yapma gözünü seviyim sırf cevap vermek icin cevap iste...
JaunaJ
kullanıcısına yanıt
tamam işte bizde yardımcı olalım diyoruz. fakat kaç gb bellek kullandığını söylemen lazımdı sen her ne kadar kendini haklı gibi görsende. Profilde sistem özellikleri kısmı boşuna koyulmuş bir kısım değil onuda bil yani. neyse neticede sorunu çözdüm diyorsun, o zaman sıkıntı yok. bu konuda bir tartışma çıkmasın zaten sevmem böyle şeyleri.