Şimdi Ara

Aşırı benzin sarfiyatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaşlar. Uzun süredir yaşadığım bir arızayı sizinle paylaşmak istiyorum. Aracımda 9 yıldır kullandığım Atiker tüp var. Aracımı 9 yıldır ben kullanıyorum. Sıkıntım şu ki, Daha önceden yaşamadığım benzin sarfiyatı ile ilgili. Aracıma 30 tl lik benzin koydum mu bana epey süre yetiyordu. Şimdilerde ise(6 aydır aynı . tabiki kışın biraz daha fazla oluyor sarfiyatı.) 50 tl lik koyduğum benzin bana 10 gün yetiyor. Bu olay aracımın sağ arka tarafından kaza geçirip 7500 tl lik masraf çıktığından beri devam ediyor. Aracımda benzin sızıntısı ve kokusu yok. Ben kendim oksijen sensöründen şüphelendim. Fakat onun değişimi de masraflı olduğu için ihtimal üzerine değişim yapmak istemiyorum. Götürdüğüm ustalar net bir şey demedi. Sadece depoyu fullle önce gerçekten fazla sarfiyat varmı ona bakalım dediler. Fakat bu araç bende 9 yıldır(56 binden 230 bine kadar ben kullandım) ve araçtaki değişimi farkedebiliyorum. İçinizde bu konu ile ilgili tecrübesi olan var mı, neden dolayı böyle olur? Tüp de bir sorunum yok. Kısa bir zaman içinde mesela şimdi yaz en geç 4 dakika içinde geçiyor.

• bu konuda hiç tecrübe yaşayan yok galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıcak klima yakıt yakar mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.