Arkadaşlar şu anda Intel Core 2 Duo işlemcim var. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve geçen güne kadar hiçbir sorun yoktu. Geçen günden itibaren ufak bir text dosyası bile açsam işlemci %60'lara vuruyor. Hiçbir program açık değilken normal ama küçücük bir uygulamada bile çok yükseliyor. Oyunlardan bahsetmiyorum bile direk %100'e çıkıyor ve önceden rahat oynadığım oyunlar kasım kasım kasılıyor. Çözümü olan arkadaş varsa lütfen belirtsin. Teşekkürler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
donanımsal bir sorun vardır, format atıp yeni sürücüler kurup dene... virus vs de aynı soruna neden olabiliyor ama genelde donanım sorunundan kaynaklanıyor.
bios ayarlarınıda kontrol et
% 90 virüs girmiştir formattan başka çözüümü yok
format matik çözer :D
bye bye islemci diyeceksin.
Bana da oldu bir benzeri, düzeltmek için ne yaptıysam da işe yaramadı, sonra virüs nedeniyle format atmak durumunda kaldım bilgisayara ve formatın ardından normale döndü.
Çok teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. Şu anda da mozilla'dan yazıyorum %84'de Sanırım format tek çözüm. Zaten sistemi değiştirmeyi düşünüyorum da işte şu 1-2 ay götürse yeter.
www.combofix.org
PC'ye kıymadan önce bu linkten "Combofix" programını indirip bilgisayarınızda çalıştırın. "Yönetici olarak çalıştır" yapacaksınız. PC'ye bulaşmış ne kadar malware-trojan varsa hemen hepsini silip atar. Deneyin, olmadı sonra formatı basarsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme