Şimdi Ara

Aşırı CPU Kullanımı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda Intel Core 2 Duo işlemcim var. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve geçen güne kadar hiçbir sorun yoktu. Geçen günden itibaren ufak bir text dosyası bile açsam işlemci %60'lara vuruyor. Hiçbir program açık değilken normal ama küçücük bir uygulamada bile çok yükseliyor. Oyunlardan bahsetmiyorum bile direk %100'e çıkıyor ve önceden rahat oynadığım oyunlar kasım kasım kasılıyor. Çözümü olan arkadaş varsa lütfen belirtsin. Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• donanımsal bir sorun vardır, format atıp yeni sürücüler kurup dene... virus vs de aynı soruna neden olabiliyor ama genelde donanım sorunundan kaynaklanıyor.

bios ayarlarınıda kontrol et
  • % 90 virüs girmiştir formattan başka çözüümü yok

format matik çözer :D
  • bye bye islemci diyeceksin.
  • Bana da oldu bir benzeri, düzeltmek için ne yaptıysam da işe yaramadı, sonra virüs nedeniyle format atmak durumunda kaldım bilgisayara ve formatın ardından normale döndü.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. Şu anda da mozilla'dan yazıyorum %84'de Sanırım format tek çözüm. Zaten sistemi değiştirmeyi düşünüyorum da işte şu 1-2 ay götürse yeter.
  • www.combofix.org

PC'ye kıymadan önce bu linkten "Combofix" programını indirip bilgisayarınızda çalıştırın. "Yönetici olarak çalıştır" yapacaksınız. PC'ye bulaşmış ne kadar malware-trojan varsa hemen hepsini silip atar. Deneyin, olmadı sonra formatı basarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.