Şimdi Ara

AŞIRI ISINMA AMD FX-6100 Six-Core Processor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bilgisayarı açıyorum hiç bir şey yok oyunlara giriyorum 10 dakika sonra pc aşırı ısınıyor 206 dereceyi görüyor 1 dakika geçmeden pc buz gibi oluyor yine ama cpu 206 derecede sabit kalıyor işlemci için soğutucu aldım vatandan XIGMATEK RED SCORPİON bir işe yaramıyor bana bilgi verirmisiniz lütfen gerçekten bilgisayarı kırmak ve parçalamak üzereyim.

• İşlemci 206c sıcaklıkta olsa bilgisayar çalışmaz. Fanı da doğru taktıysanız boşta 20-30c olur işlemci. Sıcaklık sensöründe yanlışlık var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 derece olsa yangın çıkardı kasa havaya uçardı hele hele amd işlemcide 200 derece olması imkansız 80 90 oldukları zaman pert olurlar genelde
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    abicim vallaha kasa çok aşırı şekilde ısınıp soğuyor ama islemci 206 derecede görünüyor ve bilgisayarımı yeniden başlat yaptıktan sonra düzeliyor ama oyunlara girince ne yazikki böyle :((((
  • cpuid hwmonitör ile ölç sıcaklığı
  • Cpu sogutucuyu elinle tut . 206c olmadigini anlsrsin.

Sicakliklara biosdan bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yaptım sonuç gene ortada 206 derece :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 Overclock 4.4 GHz
    11 yıl önce açıldı
    HeLP :) AMD x2 vs INTEL c2d ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sensorde ariza var 6100 islemci 70derece olsa pc kapanir direk kafana takma

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Peki bu sorunu nasıl çöze bilirim bilgisayarım devamli sıcaklıktan kasıyor 206 sabit kaldıgı için ? reset leyince düzeliyor
  • Bilgisayarinin farkli bir sebebi vardir kasmasinin virus yada harddiskin yavasligi buna sebep verebilir

Hdtune ile test yapip burda paylas birde 360 total security indirip tarama yaptir

sözlediğiniz gibi yaptım virüs taraması yaptım onda da herhangi bir problem veya virüs çıkmadı
     AŞIRI ISINMA AMD FX-6100 Six-Core Processor AŞIRI ISINMA AMD FX-6100 Six-Core Processor

• Aida 64 kur ordan bak gerçek ordakiler
  • Buralar temiz hdd de saglam red scorpion ile isinmasininda imkani yok kasa icinde sogutucunun resmini atarmisin dibinden bi montaja bakalim?

• Bende aynı işlemci var stok soğutucusuyla kullanıyorum.Bir iki küçük ayarlamayla beraber işlemcinin 60 derece üstüne çıkmasını engelledim.Gayet güzel bir şekilde çalışıyor sorun yok.
    Sizin 206 derece durumu benim anakartta bazen oluyor.Tamamen sensör hatasından kaynaklanan bir durum.Bildiğim kadarıyla yapabilecek bir şey yok.Zaten soğutucu almışsınız.Eğer montajını doğru bir şekilde yaptıysanız ısınma gibi bir problemle karşılaşmazsınız.
    Eğer sisteminizde kasma varsa bu virüs , bad sector veya donanım-yazılım uyumsuzluğu sebebiyle oluşabilir.Hatta güç kaynağınızın yetersizliği de bu duruma yol açar.Sisteminizi stres testine sokmanızı tavsiye ederim

bana kasten açılmış bi konu gibi geldi pek itibar etmeyin
  • Biosu güncelleyin yada macunu tekrar sürün forumda birisi fazla sürdüğü için ~400 derecelerde gösteriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firiki -- 23 Temmuz 2015; 13:59:55 >
  • anakart arızası. msi 760gm-p serisi anakart ise anakartın ile alakalı. aynısını fx 4100 ile 255 derece sıcaklık ile yaşadım.
    EKRAN KARTININ FANI KIRILMIŞTI BENDE STOCK FAN MONTA ETTİM CPU NUN ONUNLA Bİ ALAKASI YOKTUR İNŞALLAH :)
     AŞIRI ISINMA AMD FX-6100 Six-Core Processor AŞIRI ISINMA AMD FX-6100 Six-Core Processor AŞIRI ISINMA AMD FX-6100 Six-Core Processor AŞIRI ISINMA AMD FX-6100 Six-Core Processor AŞIRI ISINMA AMD FX-6100 Six-Core Processor

• O sistrm isinsin ya izin ver :D

Red scorpion fani ters onu cd rom tarafina dondur yukaridaki 120mm fani arkaya tak kablolari duzenle red scorpionu biraz daha sk vidalarini

Carpan dusuyor olabilir

Abi dediğini harfi harfiyen yaptım inşallah olur teşekkür ederim şimdiden sağol
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.