Şimdi Ara

Aşırı Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemi yeni topladım ve bu konuda oldukça amatörüm. Orthos'la 100%100 yük altında bıraktığımda cpu 99/98c derece anakart 87c ye kadar çıkıyo, Easy Tunes6'da da cpu 86c görünüyo bu fark neden hangisi doğru? Düşük değer(86c) baz aldığında dahi bu değerlerin hiç normal olmadığının farkındayım ama hata nerde anlamış diilim. Ayrıca kafama takılan bi başka şey 100%100 yük altında olmasına rağmen ram kullanımı neden sadece 61? Everest Ultima'da cpu sıcaklığımı göremiyorum, neden? Anakart EP45C DS3R CPU E8400+Zerotherm cf900 Ram 2x2 1066Mhz Dual Corsair Dominator Kasa Feel Hurricane 1 (Önde 12cm, yan kapakta 8cm, arkada 12cm egzoz fan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaGgle -- 10 Ekim 2008; 2:59:19 >

• Bence ilk başta işlemci fanını düzgün bir şekilde termal macum sürerek monte etmelisin.İşlemci sorunun ordan kaynaklanıyo olabilir.Easy tune 6 da system temperature oldukça normal.Everest yüksek ihtimalle anakart sıcaklığını yanlış ölçüyodur.En doğru ısı ölçümü biosdan olucaktır.Orthosa gelirsek stres cpu and ram dediğinde ramin %80-90 ına yakın kısmını kullanması gerekir orayı bende çözebilmiş değilim Ama benim anakartım ve kasa değerlerimde 38-40 derece arası işlemcimide orthosda 20 dk bile bıraksam everestte ölçtüğüm değer max. 62 derece.Bide prescottlar fazla ısınır derler Everestle göremiyorum demişsin bide easy tune la çakışma ihtimali çok az bile olsa var belkide ondandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-0NE -- 10 Ekim 2008; 22:48:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.