Şimdi Ara

Aşısızlara PCR testi zorunluluğu kalktı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
9.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Virüsün mutasyana uğradıkça etkisini azaltacağını fakat yayılma hızının artacağını herkes söylüyor. Aşı, kısıtlama, ekipman karşıtları nedense üzerlerine alınmış. KOMİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomboy_85 -- 16 Ocak 2022; 01:25:20 >
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt

Kel alaka ..

• power-pc P kullanıcısına yanıt
    Millete hakaret etmeden düzgün bir şekilde konuşmayı ne zaman öğreneceksiniz? Adam gelip ana-bacı dümdüz cevap yazsa sana haklı.
    Boş olmanın bile bir sınırı var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugüne dek çok şükür test yaptırmama gerek bile olmadı. Kişisel temizliğime ve kaliteli maske takmaya özen göstererek bugünleri gördüm. Aşı da olmadım ve bu habere ayrı bir sevindim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • loradona kullanıcısına yanıt

DH ağır cahil kaynayan ve site yönetimi tarafından bu durum desteklenen varoş bir site, ne bekliyorsunuz?

Konu easy blok konusu, hızlıca engelle geç.

• Yav vakalar artarken böyle şeyler ancak bizde olur.

Konser yasak ama pcrsiz her yere gitmek serbest.

Avmlere girişte de hes kodu olmasın madem..

• birber80 kullanıcısına yanıt

Betonu biraz fazla tut. 2 yıldır ne maske takar ne aşı olurum. Türkiye'yi adım adım da gezdim.

• thanatosus kullanıcısına yanıt

Ezberletmişler bunlara bülbül gibi heryerde aynı terane çalıyor.

Aşısızlara PCR testi zorunluluğu kalktı
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    yazında geçen mal ,davar. sığır gibi hakaretlerinden dolayı ceza almanı öneriyorum. @admin

• şu kapalı alana mal (her türlü küçük ve büyük baş) sürüsü gibi aşısız ve maskesiz girmeye çalışanlara aşı kartı sorma uygulamasına ne zaman geçilecek acaba? geçen de pendik istasyonunda iki karı (kadın demeyi çok isterdim ama dilim el vermedi) marmaraya maskesiz bineceğiz diye diretmiş ama seve seve aşağı inmişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 16 Ocak 2022; 9:13:26 >
  • muaz1984 kullanıcısına yanıt
    Çocuklara ve bana bu nedenle bulaşabilir diğer insanların cahilliğini çekmek zorunda mıyım ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi, kızamık aşısı olmasına rağmen kızım kızamık oldu. 5 yıl önce şirket herkesi grip aşısı yaptırdı yüzde 30 civarında grip olan oldu. Bu aşılar bu hastalıklara karşı çok uzun yıllardır uygulanmasına rağmen durum bu şekilde. Covid aşılarının koruyuculuğu belki 20 yıl sonra çok daha fazla olacak. Şuan çalıştığım yer şirkette çıkan her vakada tüm personele testler yaptırıyor. Covidi yeni atlatmış bir kişide antikor 500 civarındaydı, 3 gün önce ilk doz aşı olan kişide 250 civarındaydı, 2 ay önce ikinci doz aşı olan kişide 90 dı. Hiçbir aşı yüzde 100 koruyucu değildir ve hiçbir aşı üreticisi hasta olmayacağını garanti etmez.

• Yanlış zaman
    Yanlış karar.

• SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt

Öner Öner. Bu ara çok işim var. Pek foruma giremiyorum. Tekrar girdiğimde ceza bitmiş olur. Ama birilerinin de gerçekleri ifade etmesi lazım.

Mal ifadesini de kendi arkadaşım için kullandım. Arkasından da konuşmuyorum. Suratına da dedim. O yüzden hakaretse de, arkadaşımın haberi var, ve çok güldü. Aşısızlara PCR testi zorunluluğu kalktı 

Neyse, dediğim gibi, birilerinin gerçekleri ifade etmesi lazım. Varsın 4-5 gün çizsinler. Sanmıyorum bu arada. uyarı puanı alırım muhtemelen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 16 Ocak 2022; 11:43:25 >
  • belli bir yere kadar sürecekti. normaldir. yakında 3 güne düşer karantina süresi.

• devletin testi bitti ve alamıyorlar o yüzden para yok gerçek bu

• PCR testi kalktıysa HES koduna da gerek yok. Test olmayan, hasta olduğunu bilmediği için HES'e de işlenmeyeceği için HES'in bir amacı da kalmadı. Ha bu ara da maske zorunluluğunu da kaldırsınlar.

• gun kullanıcısına yanıt

Bak hala bılır ,bilir diyor yolda giderken kafana kaya parçası ,arabanı sürerken tepenize uçak düşebilir , kaldırımdan giderken logara düşebilir siniz bla bla bla..... Sizi ve çocuklarınızı yada ailenizi tutan yok kendiniz istediğiniz periyotlarda aşınızı olunuz efendim amma yasa ile herkese yapın bu aşıyı demek nasıl bir akıl tutulmasıdır ?

Not : İki doz aşımı oldum günüm geldiği zaman 3. dozumu olacağım. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1984 -- 16 Ocak 2022; 15:1:28 >
  • muaz1984 kullanıcısına yanıt
    Çocuklara aşı yapmıyorlar yine bilmeden konuşmalar devam ediyor.

Yapsınlar çocukları sonra diğerleri isterse intahar etsin etrafımda kaç kişi gördüm duydum aşı karşıtı öldü sonra ailelerindeki diğer karşıtlar aşı oldu.

Gerçi yazık adam cahil diye çocuklar filan babasız kaldı şimdi o yüzden zorla yapacaksın olmadı dart tabancası ile yolda geçerken olmayanları vuracaksın ki çocuklara eşlerine yazık devletin onları koruması gerek.

Araba şu bu gelir ama onlar eğitilmiş insanlar bunlar aşı olmayanlar eğitimsiz bulaştırabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.