Şimdi Ara

Aşk acısından dolayı sınav senem gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halihazırda üni okuyan bir arkadaşınızım, okuduğum üniden memnun olmadığım için bu sene tekrar girmeye karar vermiştim ve çok azimliydim, fakat malumunuz okullar yüz yüze oldu, ben de dönem başında bir kızla tanıştım, başta çok aşık olduğumu hissetsem de en kötü hayatımda olması bana destek olur dedim, derken ben bu kıza deli gibi aşık oldum, sabah akşam onu düşünür oldum, kısa zamanda bütün hayatımı ele geçirdi.

Daha dönem başında matematiği yarılamış şekilde motive ilerliyordum, durmadan netlerimle nerelerin geldiğini hesaplıyordum, derken şu an sınav geldi ve ben yaşadığımı bile hissetmiyorum artık, en son beni başkası için terk etti, ben de kendi içime kapanıp ağlarken sınavı düşünmez oldum.

Siz siz olun hiç kimse için üzülmeyin, sadece sınav için de değil hiç kimsenin hayatınızda bu kadar yer edip size zarar vermesine izin vermeyin.

• Hocam bu işler biraz şans işi
    Herkes aynı olacak diye bir şey yok, sınav hazırlığında bu işlere biraz uzak olmak lazım sadece

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mesafe koyup sınavdan sonra konuşucan

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Mesafeyi fazla abartmayın arkadaşlar, sonra tamamen kopuyor her şey

• Hocam sınav senesi için yoksa yapma varsa bırakma derlerdi ki en mantıklısı da bu sanırsam.Belki biraz da ilişkilerin doğasını anlamak lazım bunun için de haplanmaya ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.Hakkinizda hayırlısı olsun kalan zamanda sınava odaklanmak toparlanma saglayacaktır.

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    Kopsun, denizde balık çok. Üniversite hazırlık gibi kritik bir süreçte çok da önemli bir kayıp olacağını sanmam

• Ben de yazmiyom aga siktredin kızı
    Neden son ay yazıyor yani neden son ay abi ocakta benim calsiamktan gotüm terlerlerken o kız neredeydi
    Odaklanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kız arkadaş işine mümkün olduğunca sınav senesinde girmeyin.bu gibi çok örnek var
    benim 12.sınıftan beri bir ilişkim var beraber mezuna kaldık kavga vs bunlar oluyor ama birbirimizi hiç demoralize etmedik.şuan ikimizin netleride gayet iyi
    bu iş biraz şans işi

• Aşık mısınız? Siktir edip gelecekte yaşamaya çalışın. Geçmişe baktığımda tüm o şeyler komik duruyor.

• Abi nasıl aşık olabiliyorsunuz ya çok ilginç

• Çok basit aslında

• Farklıyım havalıyım

• Arkadaş fazla hawali kiskanma

• Çok iyi anlıyorum ben bi ara yeme içmeden kesilmiştim bütün gün uyuyodum kötü hisler

• sınav senesi yapmamak lazım bu işleri

zaten ünide istemediğin kadar çok var

( bazı bölümlerde )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 12 Mayıs 2023; 0:36:4 >
  • NEGANYRSA kullanıcısına yanıt

Evet hocam, keşke ben de bunu yapabilseydim ama her şey nasıl gelişti ben de anlayamadım.

• hani nerde çabuk söyleyin

• Yanıma gel bebiş

• çizim ve sanatla alakalı her bölüm + hukuk da katılabilir  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.