Şimdi Ara

AŞK BİR TEK BANA MI SAÇMA GELİYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
2
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden bir kızı sevmiştim ama en fazla 1 ay sürdü sonra bu ne lan dedim.Aşırı saçma geliyor.Zaten 1-2 aya sıkılacaksın birde ağlayanları görünce gülüyorm.

Not:Sevgilim olmadı

DipNot: Asosyalim

Dahadadipnot:Kız arkadaşım yok

• yav he he csb+blok
  • Hadi git ağla ıhıhı beni sevmiyor diye
  • Filmlerdeki gibi olmuyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Hadi git ağla ıhıhı beni sevmiyor diye

kim sevmiyor ?
  • Zaman geçtikçe bende aşk nedir bilmez oldum. Birini bi sevdim ki zamanında anlatamam ama şuan ki kafamla sadece gülüp geçiyorum. Bir sevgilim olsa benden ayrılsa falan zerre umrumda olmazdı sanırım. Triplere gelemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aşka inanmayan ya aldatilmistir ya da asla sevgilisi olmamistir. ha bir ucuncu secenek de karsisindaki et parcasi olarak gorup sadece sevistigi icindir.

not:uykum var, imlayi birak kelimeler arasinda bile uyum olmayabilir. sorry for that

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma aslında bir gün biteceğini bile bile birine bağlanmak, acı çekmek.
  • Direkt aşk olarak bakmıyorum ben olaya duysallık zayıflıktır bana göre.
    Not:Sevgilim de oldu...
  • Gece uykusundan uyanıp size sabah uyandığınızda okuyacağınız Seni Çok Seviyorum diye bir mesaj atıyor sevdiğiniz. Sabah gözlerinizi açıyorsunuz kendinizi şöyle hafif toparladıktan, esnedikten sonra eliniz telefona gidiyor ve sevdiğiniz kişinin size olan sözlerini okuyorsunuz. Bir başkasına değil, size? Bu dünyada bizleri seven kaç insan var ki gerçek anlamda zaten? Her gün birbirinden şikayetçi onlarca insan görüyoruz kimileri herhangi bir şey için kavga ediyor kimileri birbirine kazık atıyor hatta kimileri de kendi canını diğerinden daha değerli görüp onu öldürmeye kalkıyor. Etrafta bu kadar şiddet ve bu kadar acı varken sizi gerçek anlamda seven birinin duygularını görmek sizce nasıl bir duygu yaşanılan her şeye rağmen... Bu aşk mı? Bu mutluluk mu? Yoksa bir avuntu mu? Adına ne dediğimizin bir önemi yok aslında önemli olan tek şey böyle bir dünyada böyle bir insana sahip olmamız. Umarım her şey gönlünüzce olun ve karşınıza 'o' çıktığında ona sımsıkı sarılın çünkü bunu sizin kadar o da hakediyor. İy geceler.

• Yaşın kaçta böyle mantıksız konuşuyorsun bilmiyorum ama aşk diye bir şey var.Ağlayanları görünce gülmek?O insanların ne kadar çok acı çektiklerinden haberin var mı senin?Empati yaparak anlayabileceğin bir şeyde değil,aşık olduğun insan seni sevmiyor diye boşveremiyorsun işte,kestirip atamıyorsun,aşık olmayan bilemez,daha yazarım da gerek yok,bunları dalga geçtiğin "aşk" yüzünden 2 yılını çöpe atmış/heba etmiş biri olarak söylüyorum.
    Bir gün seninde başına gelir,böyle gülemezsin
  • Aseksüel olabilirsin.

• İnsanlar maşuk aramıyor, bencil duygularına köle arıyor. Köle buluyor ama aşkı bulamıyor.

Şems i tebrizi

• Mantıken bakarsan ihtiyacımız yok.
    Onlara bağlanmamızın sebebini hormonlar olarak görüyorum.
    Başka bişey değil.

Ama illaki olmalı yoksa insan türü neslini devam ettiremez.
  • bi yazı yazmıştım, okumanı rica ederim. belki biraz da olsa fikrini değiştirir, tabii csb değilse http://t.co/ee3MPJD1Sw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacred_Eagle -- 11 Eylül 2015; 8:31:46 >
  • Yav he he
    Kıza o kadar sevdim diyorsun öpüyorsun belki neler yapıyorsun 1 ay sonra aynılarını başka kıza yapıyorsun.YAV HE HE kendini kandır anca.
  • Konuyu açan arkadaş bence yazdıkları kadar basit şeyler yaşamadı.

Epey acı çekti şuanda da içi yanıyor hala. Buraya konu açıp kendisine katılanları görüp biraz olsun içini rahatlatma amacında.

• TheYips kullanıcısına yanıt
    Yav he he yukarıda olmadığını yazdım.Sizin gibi 1 ay sonra sıkılacağım bir kız için kendimi üzmem.
  • Ask insanin yaratilisinda olan birseydir aska sacma demek burunada sacma demektir cunku hormonlar ile ilgili birsey

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.