Şimdi Ara

AŞK SEVGİLİ KONUSUNDAN BAY GELENLER TOPİGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bıktırdılar arkadaşlar öldüm, ayrıldım,bir kız konusu var bakamısınız,abisi gördü,babası gördü
    yarısı yalan burada tatmin olan insanlar bu kadar abartmayın burayada sevdiginizi yazmayın biraz ayıp oluyor ne buya bu tür işler eskiden kapalı gizli olur tadı tuzu olurmuş bunlar bıraksan sokakta,ganigi saganigi, ama yarın birgün bu tipler büyünce çocuklarına kendilerine nasıl davranılmasını istediklerinin tersini davracak insanlar olup çıkıyorlar gereksizlere gitsinler gereksiz bu tür yazılar

• sebep?

gün gelir sizde yazarsınız görürüz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogu1925

Bıktırdılar arkadaşlar öldüm, ayrıldım,bir kız konusu var bakamısınız,abisi gördü,babası gördü
    yarısı yalan burada tatmin olan insanlar bu kadar abartmayın burayada sevdiginizi yazmayın biraz ayıp oluyor ne buya bu tür işler eskiden kapalı gizli olur tadı tuzu olurmuş bunlar bıraksan sokakta,ganigi saganigi, ama yarın birgün bu tipler büyünce çocuklarına kendilerine nasıl davranılmasını istediklerinin tersini davracak insanlar olup çıkıyorlar gereksizlere gitsinler gereksiz bu tür yazılar

harbi ya bunlara ayrı bir bölüm açsınlarda kurtulsak
  • Bu topiklerde bıktırdı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 27 Ocak 2007; 23:43:17 >
  • ben o tarz bi topic açacamı sanmıyorum ama açanlarada kızmıyorum rahatsızda etmiyo beni bazı sınırları aşmazlarsa tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

ben o tarz bi topic açacamı sanmıyorum ama açanlarada kızmıyorum rahatsızda etmiyo beni bazı sınırları aşmazlarsa tabi.

halısınız her köşede bunlar sanki türkiyenin tek sorunu bu gibi başka bir şey gözleri görmüyor,belli bir standart ve terbiye içinde kalsalar tamam ama nerdeyse herşeyi anlatacaklar bir gün sonrada aynı kızı-erkegi burada gelip yerden yere vuruyorlar nasıl rezil ederim diye soruyorlar,bu bir acaip
  • bu konu da o kategoriye giriyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

sebep?

ben buraya degil hiç bir yere yazmam, sevdigime saygım olur benim sevdigim orta konusu olamaz ölürüm gene yazmam
  • quote:

quote:

sebep?

ben buraya degil hiç bir yere yazmam, sevdigime saygım olur benim sevdigim orta konusu olamaz ölürüm gene yazmam

görüş açısı öyle düşünürsen öyle olur öyle düşünmezsen öyle olmaz. Başkalarının tercihlerine de saygı duymak gerekir dimi

• quote:

quote:

sebep?

bu sözünü unutma...

• quote:

quote:

quote:

sebep?

bende laf agızdan çıkar başkalarına benzetme beni delikenlı olma ve sevdigini elaleme konu yapmamak lazım ama eski delikanlılık kalmamış çıyan ayagı var artık
    bu sözünü unutma...

• bırakın kim ne istiyorsa yapsın ya..
    zaten modlar gereksiz konuları silip süpürüyor,
    onun dışında rahatsız oldugunuz konuları ya görmeyeceksiniz ya da görmeyeceksiniz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sebep?

bende laf agızdan çıkar başkalarına benzetme beni delikenlı olma ve sevdigini elaleme konu yapmamak lazım ama eski delikanlılık kalmamış çıyan ayagı var artık
    bu sözünü unutma...

edit:alıntıyı düzgün yaparsan sevinirim ben öyle bir cümle sarfetmemişim çünkü

sadece büyük konuşma babında söyledim "bu sözünü unutma" diye. hemen çıkışmana gerek yok insanlık hali bu. sinirlendiğin bir gün tutamayabilirsin rahatlamak için buraya yazabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 28 Ocak 2007; 0:44:34 >

• güzel bir başlık açana rahmet bıktırdı şu salya smük kız muhabbeti ya elde edinceye kadar agla sonrada kavga edince burada çekiştir zaman çok degişmiş eskiden dedem anlatırdı bu konular saygı duyulması gereken konularmış şimdi ohoh
  • merak etme 2 gün sonra aşık olursan ilk konu açacağın yer burası olurr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

merak etme 2 gün sonra aşık olursan ilk konu açacağın yer burası olurr

sayın arkadaşım bu konuyu açan arkadaş kötü bir şey dememiş sadece bu işlerin ayaga düştügünü belirtmiş hiç insan aşkını böyle ifşa edermi herşeyin bir gizemi olması lazım ayıp yani
  • ya paylaşmak isterse buraya da yazar.. eğer sıkılıp bunaldıysaa..
  • kurallar dahilinde herkes istediğini istediği yere yazabilir rahatsız olan varsa ya görmezden gelcek ya da gidecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleep

kurallar dahilinde herkes istediğini istediği yere yazabilir rahatsız olan varsa ya görmezden gelcek ya da gidecek

burası gönül abla yeri degil siz aşkınızı donanımmı görüyorsunuz o zaman bende her konuyu yazarım sizde beni eleştirmeyin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sleep

kurallar dahilinde herkes istediğini istediği yere yazabilir rahatsız olan varsa ya görmezden gelcek ya da gidecek

burası gönül abla yeri degil siz aşkınızı donanımmı görüyorsunuz o zaman bende her konuyu yazarım sizde beni eleştirmeyin

burası "konu dışı" farkettiysen. tanımı da "hayat, şu, bu, her şey"

donanım bölümü 3-4 başlık yukarıda

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.