Şimdi Ara

Asker yolu gözleyen bayanlar buraya :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 321.dönemlerde asker oldu..Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin..
    benim nişanlım 319.kısa dönem şafak 22 darısı başınıza bayanlar..
    ilk günler çok zor geciyo anlıyorum sizleri ama zaman gectikçe unutuluyo sadece arkanıza dönüp baktıgınızda vay be diyosunuz nasıl gecti bu kadar gün..
    Tekrardan hayırlı teskereler olsun Allah kavustursun

• bnm nişanlım 321. dönemle asker oldu.gerçekten ilk günler zor geçiyor.yemin töreni olsunda gidip göreyim diye gün sayıyorum resmen.ama hastanede yoğun çalıştığım için çalışma saatlernde birazda olsa unutuyorum.allh bütün asker yolu bekleyenlere sabır versin.
  • sanırım benim durum biraz daha vahim evliyim ve 1 yaşında kızım var haftaya yemin törenimiz var babamız 5 gün yanımızda kalacak sonrada istanbula barış gücü olarak görevine yeniden başlayacak Allah gözü yolda olanlara sabır versin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asker_kizi

sanırım benim durum biraz daha vahim evliyim ve 1 yaşında kızım var haftaya yemin törenimiz var babamız 5 gün yanımızda kalacak sonrada istanbula barış gücü olarak görevine yeniden başlayacak Allah gözü yolda olanlara sabır versin...
    sizin eşinizde 321. dönem galiba..nişanlım 321. dönem.yemin töreni 9 mayısta diye biliyorum.allah hepimize yardm etsin :)
    quote:

Orjinalden alıntı: asker_kizi

sanırım benim durum biraz daha vahim evliyim ve 1 yaşında kızım var haftaya yemin törenimiz var babamız 5 gün yanımızda kalacak sonrada istanbula barış gücü olarak görevine yeniden başlayacak Allah gözü yolda olanlara sabır versin...

• quote:

Orijinalden alıntı: naz*

sizin eşinizde 321. dönem galiba..nişanlım 321. dönem.yemin töreni 9 mayısta diye biliyorum.allah hepimize yardm etsin :)
    quote:

Orjinalden alıntı: asker_kizi

Alıntıları Göster
    evet 321. dönem bizim 2 mayısta yemin töreni ama gidemiyoruz yanına aileye açık olmuyormuş tören amin cümlemize sabır versin allah

• quote:

evet 321. dönem bizim 2 mayısta yemin töreni ama gidemiyoruz yanına aileye açık olmuyormuş tören amin cümlemize sabır versin allah

Alıntıları Göster
    nerede askerki eşiniz.acaba bnmi yanlış biliyorum.2mayısta olabilir yemin töreni ve hepimizi gitmeyi plnalıyoruz.bi sorunla karşılaşmayız inş.
  • quote:

nerede askerki eşiniz.acaba bnmi yanlış biliyorum.2mayısta olabilir yemin töreni ve hepimizi gitmeyi plnalıyoruz.bi sorunla karşılaşmayız inş.

Alıntıları Göster
    ankarada yapıyor bizde çok istiyorduk gitmeyi ama az kişi oldukları için böyle oluyormuş sizin nişanlınız nerde yapıyor
  • quote:

ankarada yapıyor bizde çok istiyorduk gitmeyi ama az kişi oldukları için böyle oluyormuş sizin nişanlınız nerde yapıyor

Alıntıları Göster
    istanbul ayazağada benim nişanlım.usta birliğindede yine istanbulda olcakmış.ama belki birlikleri değişebilirmiş.
  • quote:

istanbul ayazağada benim nişanlım.usta birliğindede yine istanbulda olcakmış.ama belki birlikleri değişebilirmiş.

Alıntıları Göster
    benimkininde istanbul metrise çıkmış hayırlısı bakalım barış gücü olacakmış onu araştırken buldum bende burayı bugün
  • quote:

benimkininde istanbul metrise çıkmış hayırlısı bakalım barış gücü olacakmış onu araştırken buldum bende burayı bugün

Alıntıları Göster
    bende yemin törenlerinin herkese açık oldugunu biliyodum :( üzüldüm sizin için
    çok değişik çok farklı bir atmosfer oluyo bilmiyorumda ağlamayan yoktur sanırım....
    Allah tez zamnda kavuştursun inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: eccu

bende yemin törenlerinin herkese açık oldugunu biliyodum :( üzüldüm sizin için
    çok değişik çok farklı bir atmosfer oluyo bilmiyorumda ağlamayan yoktur sanırım....
    Allah tez zamnda kavuştursun inşallah

Alıntıları Göster
    Benim de eşim 321. dönem Bolu 2. Komando Tğ. ' da, asker yolu beklemek gerçekten zormuş, aynı duyguları paylaşıyoruz sizlerle, Şafak 142, bende askerlik yapar gibi gün sayıyorum :)
    9 Mayıs Yemin Töreni var, gidicem hayırlısıyla tören sonrası 2 gün izini var. Bolu, İstanbul ' a yakın orada kalırsa bizim için çok iyi olucak, genelde kısa dönemler acemilikte gittikleri yerde kalıyorlarmış ama bakalım, hepimiz için hayırlısı olsun. Tüm asker yolu gözleyenlere allah kavuştursun, hayırlı teskereler olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: hedesel

Benim de eşim 321. dönem Bolu 2. Komando Tğ. ' da, asker yolu beklemek gerçekten zormuş, aynı duyguları paylaşıyoruz sizlerle, Şafak 142, bende askerlik yapar gibi gün sayıyorum :)
    9 Mayıs Yemin Töreni var, gidicem hayırlısıyla tören sonrası 2 gün izini var. Bolu, İstanbul ' a yakın orada kalırsa bizim için çok iyi olucak, genelde kısa dönemler acemilikte gittikleri yerde kalıyorlarmış ama bakalım, hepimiz için hayırlısı olsun. Tüm asker yolu gözleyenlere allah kavuştursun, hayırlı teskereler olsun...

Alıntıları Göster
    Asker yolu bekleyenlere allah sabır versin. şafak sayan askerlerimizede hayırlı tezkereler

• quote:

Orijinalden alıntı: jeppe

Asker yolu bekleyenlere allah sabır versin. şafak sayan askerlerimizede hayırlı tezkereler

Alıntıları Göster
    sürekli geleceği günü düşünmektir. hıçkırarak ağlamaktır. "ben onu istiyorum ama" diye çocukça tutturmaktır. gün gün saat saat saymaktır. "sayılı gün çabuk geçer" lafının aslı astarı olmadığını öğrenmektir. uzakların iki insanı aslında nasıl da birbirlerine bağlayabileceğini görmektir. iki dakikalık bir telefon konuşmasından sonra "oh be bu sefer epey konuşabildik" demektir. sürekli merak etmektir. kafanın daima meşgul olması durumudur. aslında onunla geçirilen zamanın ne kadar kıymetli olduğunun farkına varmaktır. zordur çok zordur...
    gideli sadece 5 gün oldu nasıl geçer bu zaman..

• quote:

Orijinalden alıntı: iremokan

sürekli geleceği günü düşünmektir. hıçkırarak ağlamaktır. "ben onu istiyorum ama" diye çocukça tutturmaktır. gün gün saat saat saymaktır. "sayılı gün çabuk geçer" lafının aslı astarı olmadığını öğrenmektir. uzakların iki insanı aslında nasıl da birbirlerine bağlayabileceğini görmektir. iki dakikalık bir telefon konuşmasından sonra "oh be bu sefer epey konuşabildik" demektir. sürekli merak etmektir. kafanın daima meşgul olması durumudur. aslında onunla geçirilen zamanın ne kadar kıymetli olduğunun farkına varmaktır. zordur çok zordur...
    gideli sadece 5 gün oldu nasıl geçer bu zaman..

Alıntıları Göster
    hiç askere hediye gönderen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: uslanmazz

hiç askere hediye gönderen var mı ?

ben göndermeyi düşündüm ama öncelikle komutanın önünden geçiyo ve içinde ne olup olmadığına bakılıyo eğer göndereceğin şey çok özel değilse göndermende bi sakınca yoktur he bide herşey alınmıyo içeri..
  • kargo ile yollayıp yakın şubeden alsa daha mantıklı olur dimi
  • Bugun 5 gün oldu gideli. Gercekten askere gitmesi kadar yolunu gozlemek de zormuş.

Teslim olduktan sonra hic aramadı, sizce normal mi ? Yanı aramak icn imkanı olmus mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uslanmazz

kargo ile yollayıp yakın şubeden alsa daha mantıklı olur dimi

yani çarşı izni varsa dediğin gibi daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isabel silver

Bugun 5 gün oldu gideli. Gercekten askere gitmesi kadar yolunu gozlemek de zormuş.

Teslim olduktan sonra hic aramadı, sizce normal mi ? Yanı aramak icn imkanı olmus mudur?

canım nereye düşmüştü sevgilin?
  • Ankara etimesgut canım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.