Şimdi Ara

Askerde Gözlük Takanlar Lazer Göz Ameliyatı Olabiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askeriye lazerle göz çizdirme ameliyatı yapıyor mu ve karşılıyor mu?Yapıyorsa bizden para alıyorlar mı?Hava değişimi , istrihatlar nasıl oluyor?Şuan acemi birliğindeyim.Yaş 20.Numaralarım 2 küsür.Astigmatta var az birşey.2-3 sefer muayene gittim doktor numaranda az bir oynama olmuş camları değiştirmeye gerek yok dedi.

• Bu konuda bilgisi olan yok mu?Bedavaya yapıyorlar diye söyleniler dolaşıyor , son 1 ay olsak 1 ayda hava değişimi askerlik biter.
  • Yapıyorlar kardeşim, 3 ay hava değişimi veriyorlar. Para falan da almıyorlar üstelik.Ben yaptırdım çok rahatım, şu an 3 aylık hava değişimindeyim. Hayat çok güzel.

Özel göz hastanesi mi sandın orayı? Gözlük kullanıyorsan gözlük kullanırsın. Ötesi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Yapıyorlar kardeşim, 3 ay hava değişimi veriyorlar. Para falan da almıyorlar üstelik.Ben yaptırdım çok rahatım, şu an 3 aylık hava değişimindeyim. Hayat çok güzel.

Özel göz hastanesi mi sandın orayı? Gözlük kullanıyorsan gözlük kullanırsın. Ötesi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Bu konuda bilgisi olan yok mu?Bedavaya yapıyorlar diye söyleniler dolaşıyor , son 1 ay olsak 1 ayda hava değişimi askerlik biter.

sol göze 3 ay, sağ göze 2 ay verseler 5 ay hava değişimi. nezle olunca 1 ay, hapşırınca da 3 gün hava değişimi alırsak askerlik biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Yapıyorlar kardeşim, 3 ay hava değişimi veriyorlar. Para falan da almıyorlar üstelik.Ben yaptırdım çok rahatım, şu an 3 aylık hava değişimindeyim. Hayat çok güzel.

Niye dalga geçiyorsun?Biz böyle duyduk duyduğumuzu söylüyoruz.
  • Benim bildiğim askeriye kendi yapmıyor ama yapan hastanelere sevk veriyor. 1 ay kala dünya göz hastanesine falan sevk alabilirsen hava değişimiyle beraber askerliğin biter ama çok zor veriyorlarmış sevki. Binbaşıyla kanka falan olmak gerek heralde. Acil bir durum değil çünkü lazer ameliyatı. Askerlikten yırtmak için yaptığın çok belli yani Teskereye 1-2 ay kala şansını denersin yine de ama çok zor bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Göz Ameliyatı Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Göz (LAZER) Ameliyatı Oldum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordinarious

Benim bildiğim askeriye kendi yapmıyor ama yapan hastanelere sevk veriyor. 1 ay kala dünya göz hastanesine falan sevk alabilirsen hava değişimiyle beraber askerliğin biter ama çok zor veriyorlarmış sevki. Binbaşıyla kanka falan olmak gerek heralde. Acil bir durum değil çünkü lazer ameliyatı. Askerlikten yırtmak için yaptığın çok belli yani Teskereye 1-2 ay kala şansını denersin yine de ama çok zor bence..

Bana da öyle geliyor.Askerin napcağı belli olmuyor.Kimine en ufak şeyden çürük veriyolar.Kimi ölse vermiyorlar.Daha geçen hafta bizim bölükten adamın parmağı çatladı diye 3 hafta hava değişimi verdiler.Ondan 1 ay önce adamın kolu kırıldı sadece istrirahat verdiler.

• zuhaha, olm orda dişi ağrıyanın dişini çekiyorlar ne lazerinden bahsediyorsun.gözlüğüm kırıldı 3 hafta gözlüksüz gezdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.