Şimdi Ara

Askere gitmeyi düşünüyorum, tecrübelerinizi anlatır mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gidip görmem daha doğru biliyorum bunu hatta şehirden şehire bile değişiyor ama ben en azından yapılan yorumlara göre genelde neler yapmam gerekli diye öğrenmiş olurum en azından bilgi sahibi olup gitmek çok daha farklı olur diye düşünüyorum.

Mesela askerlikte hırsızlık, eşyaların el değiştirme olayları çok oluyormuş. Bunu nasıl önlerim ? Askerde boş zamanlarımda koğuşta durabiliyor muyum ? Yani keyif yapmak amaçlı değil maksat dolabım gözümün önünde olsun eşyalarım çalınmasın. Bide ben eşya çantası, bavul vs. getirip dolabıma koyabiliyor muyum yoksa onlar mı veriyor ?

Kitap okuyan biriyim fakat dini ve siyaset ile ilgili kitapları zaten okumuyorum normalde de. Askerde benim okuyacağım kitaplar spor dalları, klasik hikayeler vb. tarzda kitaplar olacaktır normal yaşantımda olduğu gibi. Komutana imzalattıktan sonra koğuşta yatağımda uzanarak kitap okuyabilir miyim ?

Bide ben külot giyince rahat edemiyorum boxer tercih ediyorum boxer giysem olur mu ? İnternetten araştırdım iç çamaşırı alın diyor yanınıza boxer vs. alsam giyebilir miyim bunu askerde karışmazlar herhalde ?

Çarşı izinleri ve ailemizi görmek için verilen izin süreleri ne kadar, kaç saat oluyor, ne kadar sürede bir veriliyor örneğin ayda bir kez vb. şeklinde açıklayabilir misiniz ?

Banyo yapma süresi nasıldır her gün mü yapılıyor haftada bir filan mı ? Benim arkadaşım var 3 haftada 1 yapıyoruz dedi ama bana saçma geldi o kadar eğitim yapıyoruz saatlerce çalışıcaz haliyle. Hadi çalışmasak bile 3 hafta banyo yapmazsak çok kötü kokmaz mıyız ? Titizlik anlamında değil yani kokularımız çekilmez anlamında :)

Öyle değerli eşya falan götürmücem elektronik cihaz falanda olmıcak üstümde. Asma kilit, ucuz yollu bir kaç parça sivil kıyafet vb. şeyler götürücem.

• Up güzel sorular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi soruda benden ayıptır söylemesi büyük abdestimizi saat kaçta yapıyoruz bide büyük abdeste girince komutan falan cağırırsa ne yapacaz ?
  • GİTMEYİN..

• quote:

Orijinalden alıntı: makiferol

Hergün sabat saat 7'de yapılır, eğer o gün kaçırırsan ertesi güne kalırsın..

istediğimiz zaman yapamazmıyız
  • Benim Merak ettiğim 1 sorum var ? Şimdi ben sağlık meslek lisesi öğrencisiyim. Askerlikte revire verirler diyorlar.ama ben komando olmak istiyorum bunun oluru olur mu!?

• makiferol M kullanıcısına yanıt
    Bende irritabl bağırsak sendromu hastalığı var. Sık tuvalete giderim ve her an gelebiliyor saati yok, strese girince ya da belirli gıdaları yedikten sonra. Altıma yapacağım herhalde askerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tuvalet saatlemi ?
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Öyle bir sorunda müsaade ederler diye düşünüyorum. Ayrıca gitmedim ama şöyle olabilir. Günde 2 kez mi ne boş kalıcaz, askerde haliyle bu esnada kantin, tuvalet vb. ihtiyaçlar giderilir gibime geliyor. Sizin sorun bende de var :) Bazı yiyeceklerde yedikten hemen sonra tuvalet ihtiyacı duyuyorum.
  • Gitme

• Bedelli yap

• tuvalette sıçarken komutanın çağırdığı çok oldu.o yüzden sıçmaya gitmeden önce ben sıçmaya gidiyorum komutanım diye tekmil verirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.