< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hazırlıkta ne yapılır tavsiyeler
-
-
data science çalış
-
pompa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cs50 bitirilir. arada c#, unity falan da bakılır. hazırlık bitince okul bırakılır ve silisyum ovasında full time çalışmaya başlanılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben şahsen ingilizcemi geliştirmeyi, ilk yıl alınacak yazılım dili hangisiyse onu öğrenmeyi ve Almanca kursuna gitmeyi düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilizce öğrenmek.
Gerçekten öğrenmek.
Cs50 olur.
Topluluklara göz atılır.
Bir spora başlanır. Masa tenisi severiz. Çevrendeki bir kulübe katılabilirsin.
vb. vb.
Kişi ne yapmak istiyorsa...
Yapılabiliyosa ilk 100 için biraz yks bakılabilir
sosyalleşme+arkadaş çevresi+gezme
+bölümde zorlanmamak için academic text lere bakılabilri keyfi
Manita
İlk 100 bursu ham puana göre veriliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hama göre direkt tyt ham hariç
Ben behzat ç kurtlar vadisi geniş aile bitirdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cahilliğime verin hocam cs50 nedir acaba
-
Hocam Adanalıyı da bitirseniz sizin için gerçekten verimli bir yıl olurmuş
Spor
harvard'ın herkese açık cs giriş dersi. dünyanın her yerinde yazılım öğrenmek isteyenlere önerilir. biraz overrated ama ingilizcen yeterliyse ve yazılım öğrenmeye meraklıysan öneririm. yazılıma meraklı değilsen zaten ödevlerin zorluğuyla bi kaç hafta uğraşıp salarsın, herkes yazılım öğrencek diye bi şey yok o yüzden çok zorlama.
benim tavsiyem: sadece hazırlıktan geçmene yetecek kadar değil de gerçekten ingilizce öğren. onun dışında film, dizi izle, kitap oku kültürlen biraz. vücut kasmak için de ideal bi zaman seviyosan spor yapmayı.
-
çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hocam bölümüm zaten çok yüksek ihtimalle istatistik olacak ucundan kıyısında bir yazılım bölümü olduğu için işime yarar gibi zaten 11. sınıftan beri yazılımla uğraşmaktayım notlarım arasına aldım
gerçekten ingilizce öğrenmek konusunda çok hassas olacağım için lisemden gelen bir miktar birikimim var wat düşünüyorum yazın zaten ünideki ilk hedefim
-
Yerleştirmelerin de açıklanmasıyla son bir kez uplayayım dedim tavsiyeleriniz bekleniyor dostlar ayrıyaten ek yapmak isteyen varsa
-
hacım sana kötü bir haberim var maalesef ingilizce öğrenmek dışında bir şey yapmayacaksın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
pompa
|
Benzer içerikler
- baykar staj ücreti
- tyt matematik kaç günde biter
- mert yiğit yıldız ekşi
- okuması en zor bölümler
- hukuk için obp kaç olmalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X