Şimdi Ara

Askeri Tip Gece Görüş(Gümrük?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
25.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konunun içeriğine en uygun topiği bulmakta zorlandım.Eğer daha uygun bir topik varsa oraya taşınmasında bir sakınca yok.

ebay aracılığıyla rusya'dan askeri tip gece görüş gözlüğü almayı düşünüyorum.Ağırlığı hakkında göz kararı bişey söylemek gerekirse.1-1,5 k civarı olmalı.Bu cihazın gümrükte takılma olasılığı varmı?

Takılmaması için benim yapabileceğim bişey varmıdır..?

Askeri Tip Gece Görüş(Gümrük?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 25 Nisan 2010; 23:22:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Bu mesaj silindi.
    mit tekiler takılır peşine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccspic

mit tekiler takılır peşine

Alıntıları Göster
    fiyatları kaç bunların?takılmayabilir ama gümrük işleri nasıl bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_gsk

Alıntıları Göster
    Mit'in peşime düşmesi mi?

Bu ülkede 13.000 tl'ye askeri amaçla kullanılan ve metrelerce ötede yoğun sis dumanı,çalılık veya ince bir tülün arkasında duran canlıyı belirgin biçimde gösteren termal gözlük satılıyor.
    http://www.askermekani.com/main/x200xp_kizilotesi_termal_goruntuleme_kamera_timnx200-870-0-26.html
    Benim getirmeyi düşündüğüm ürün bunun yanında çocuk oyuncağı kalır...

Sorumun cevabını da alamadım :(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 25 Nisan 2010; 23:08:12 >

• quote:

1,380 € dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

quote:

1,380 € dostum

Alıntıları Göster
    gümrükte bayağı başın ağrır. geçer geçmesine ama fiyat kısmı muallak. zira senin belirttiğin faturayı kabul etmeyip, fatura uygunsuz diyerek kendi buldukları, fiyatı ve özellikleri farklı bir dürbün üzerinden vergi alabilirler. ne amaçla kullanacaksın? airsoft vs için istiyorsan, 400-500 dolar arası silaha monte dürbünler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenakord08

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hocam biz rusyagan gece göruş durbunu aldık bundan cok byuk bi boyutu wardı, amcak video kamerası şeklinde soktuk, ama dışarıdan girerken askeri mal oldgu ıcın kesinlikle sorun çıkaracaklardır, en iyisi dısarıdan brrın kargo etmesı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

hocam biz rusyagan gece göruş durbunu aldık bundan cok byuk bi boyutu wardı, amcak video kamerası şeklinde soktuk, ama dışarıdan girerken askeri mal oldgu ıcın kesinlikle sorun çıkaracaklardır, en iyisi dısarıdan brrın kargo etmesı

Alıntıları Göster
    Meraktan soruyorum gece görüş dürbününü napacaksınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Meraktan soruyorum gece görüş dürbününü napacaksınız ?

avcılık,hobi,vs vs....

Ayrıca bu bir gözlük,dürbün değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 26 Nisan 2010; 18:41:42 >
  • quote:

Peki dostum.Satıcıdan bunun tekrar monte edebileceğim şekilde parçalarını söküp,herhangi bir basit dürbün süsü vermelerini istesem olabilirmi?
  • quote:

quote:

Peki dostum.Satıcıdan bunun tekrar monte edebileceğim şekilde parçalarını söküp,herhangi bir basit dürbün süsü vermelerini istesem olabilirmi?

o zman olur heralde :) biz sony kutusu ile geçirmiştik bi problen yaşatmamıştı xD aslıkda gümrükten neler geçiyorda kimse ses çıkaramıyor, bi dürbünemi laf yapıcaklar ya

• quote:

quote:

quote:

o zman olur heralde :) biz sony kutusu ile geçirmiştik bi problen yaşatmamıştı xD aslıkda gümrükten neler geçiyorda kimse ses çıkaramıyor, bi dürbünemi laf yapıcaklar ya

Alıntıları Göster
    değeri 100 dolar veya 100 avro olan herşey gümrükte takılma olasılığı yüksektir ki özellikle yaklaşık 2000 avroluk ve askeri kullanım imkanı olan bir tehcizat ise gümrükte takılma olasılığı yaklaşık %99.9'dur.parça olarak yollatabilirseniz kesinlikle çok daha kolay geçer.
    ayrıca takılmaması için vergi isterler.bu da emsal alacakları diğer ürünün fiyatıyla orantılıdır ki ülkemiz vergi cehennemi olduğundan tahminen 1000-1500 avro civarı vergi alırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

değeri 100 dolar veya 100 avro olan herşey gümrükte takılma olasılığı yüksektir ki özellikle yaklaşık 2000 avroluk ve askeri kullanım imkanı olan bir tehcizat ise gümrükte takılma olasılığı yaklaşık %99.9'dur.parça olarak yollatabilirseniz kesinlikle çok daha kolay geçer.
    ayrıca takılmaması için vergi isterler.bu da emsal alacakları diğer ürünün fiyatıyla orantılıdır ki ülkemiz vergi cehennemi olduğundan tahminen 1000-1500 avro civarı vergi alırlar.

Ürkütücü rakamlar gerçekten.Neyse eninde sonunda alıcam ama nereden alıcam bakalım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

Ürkütücü rakamlar gerçekten.Neyse eninde sonunda alıcam ama nereden alıcam bakalım...

Alıntıları Göster
    Getirtmekten başka çaren yoksa.İlle de getirteceğim diyorsan ve şansına güveniyorsan.Gift olarak kargolattırmayı deneyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Getirtmekten başka çaren yoksa.İlle de getirteceğim diyorsan ve şansına güveniyorsan.Gift olarak kargolattırmayı deneyebilirsin.

Alıntıları Göster
    1960'lı yıllarda ilk televizyonlar, akvaryum diye geçmişti gümrükten.

Üç parçaya ayrılabiliyorsa, ayrı ayrı postalattırın.

Birine mikroskop, öbürüne fotoğraf lensi, diğerine bisiklet kafalığı, dersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

bu yöntem güzel fakat alıcağınız yer ebay ise parça parça getirtmek pek mümkün olmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASiL35

quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

bu yöntem güzel fakat alıcağınız yer ebay ise parça parça getirtmek pek mümkün olmayabilir

Alıntıları Göster
    Çok yaratıcı fikirler.Teşekkürler...

• adnan1905 kullanıcısına yanıt
    Burada varmışhttp://www.superekipmanlar.com/?p=147 gerçi bu tüfek üzeri için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degirmenci

Burada varmışhttp://www.superekipmanlar.com/?p=147 gerçi bu tüfek üzeri için
    Bu dürbünlerin türkiyede kullanımına izin verilen tipleri ve yasak olanları da var. Bu sitede çok detaylı anlatılmış. İlgilenen arkadaşlar bir göz atsınhttp://www.gecegorusdurbunu.com/gece-goruslu-durbun-tipleri/

• adnan1905 kullanıcısına yanıt
    ürün gümrüğe takıldı mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.