Şimdi Ara

Askeriye ( Harp Okulu ) için yardımcı olacak birileri var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Lise 2 Anadolu Lisesi öğrencisiyim. Harp Okulu için bütün şartları taşıyorum ancak kho için ortalama ile geçilirse öğrenci olunmaz ifadesi var. Ancak bunun gözardı edildiği söyleniyor. Yardım ederseniz sevinirim.

• Takdir ediyorum seni. Lise 4'üm ve hayatım boyunca olmak istediğim tek şey Subaylık. Kendim gibi kimse yok sanıyordum ama varmış. Gurur duydum. Hemen hemen herşeyi biliyorum Harp Okulu ile ilgili ama söylediğin şeyi ilk kez duydum. Takip edeceğim konuyu. Belki bilen vardır.
  • Hocam denilen o ki . Yazıda ( mevzuatta ) ortalama ile geçen öğrenciler giremiyormuş . Ancak okuldan alınan belge olduğu için öğretmenler sorun çıkartmıyormuş ya da gözardı ediliyormuş . Bende benden büyük birinin subay olmak isteğini görünce gururlandım. Bana birçok bilgini gönderirsen ya da yazarsan çok sevinirim. Hatta her bilgini. Bende çok araştırdım ama genede bilgilerini bana gönderirsen sevinirim.
  • Öğrendim arkadaşlar ; 12. sınıf 2. dönemi dışında ortalama ile geçmek sorun yaratmıyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis olmak zor mu arkadaşlar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.