Şimdi Ara

Askeriyede Aldığım Ceza Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 97/4 tertip olarak askeriyeye giriş yaptım. Askerliğimin bitimine 72 gün kala 20 gün kanuni izne çıktım. 52.günümde 10 gün rapor hakkımı kullandım 2 gün hava değişimi tecavüzü sonrası tekrar 10 gün rapor aldım bunda da 3 gün hava değişim tecavüzü işleyip 10 gün daha rapor aldım. 22 gün askerlik hizmetim kalmıştı. Askerlik şubesine gidip hastane sevk aldım sonra ktm’ye teslim oldum 6 gün ktm’de geçirdim ve hastaneye gidip geldim. Hastanede ameliyat kararı çıktı 5 gün de hastanede yattım. Geriye 11 eksik hizmet günüm kalmıştı. Birliğimde bölük komutanı beni mahkemeye vermiş, 27 gün uzattırmış askerliğimi. Yazıcıya neden mahkemeye verdiğini sorduğumda çok rapor aldığımı ve 5 gün hava değişim tecavüzü olduğu için mahkemeye verdiğini söyledi. Arkadaşlar çok rapor kullandım diye ceza verilebilir mi? Sonuçta rahatsızlığım nedeniyle rapor verdi doktor. Farzedelim ki bu ceza bana verildi benim itiraz hakkım yok mu? İtiraz hakkım varsa 11 gün içerisinde karar yetişmezse terhisten sonra karar açıklanırsa ne olur? Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum lütfen...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.