Şimdi Ara

Askerliği yüksek lisans ile tecil ettirip 2. kez lisans okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2013 haziranda lisans mezunu oldum. 2 yıl tecil hakkımı kullandım 2015 temmuzunda tecilim bitiyor. Yüksek lisansa başvuracağım. Fakat aklıma takılan bir durum var. TSK 2. lisans eğitimi için tecil yapmıyor. Fakat şöyle bir durum söz konusu olabilir mi?
    Yüksek lisans eğitimime başlayıp askerliğimi 3 sene tecil ettirdiğim takdirde bu 3 sene içerisinde başka bir lisans programına yazılabilip bu seneler içerisinde bu eğitime devam edebilir miyim? (Başka bir forumda hem lisans hem yüksek lisans yapılabildiğini okudum.) Fakat askerlik 2. lisans eğitimini tecil etmiyor.) İşte bende askerliğimi yüksek lisans ile tecil ettirdikten sonra 2. lisansa başlayabilirmiyim onu merak ediyorum lütfen konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaegnor -- 1 Ocak 2015; 11:07:54 >

• kesin olmamakla birlikte mantık olarakk yüksek lisans yapacağınız için bu süre içinde istediğiniz şeyi okuyabilirsiniz. ben de konu açacakken sizin soru cümlenizde kendi aradığımın cevabını buldum. TSK 2. lisansa tecil yapmıyor kesindir değil mi?

hem mimarlık hem aöf okuyorum aöf bu dönem bitirebilirim ancak daha mimarlığım 2 yılı var. bu durumda aöften mezun olduğum zaman mimarlık 2. lisans olarak görünecek. doğru mudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.