Şimdi Ara

Askerlik durum belgesi hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
24.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 07/02/2016 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
    YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR.

ERTELEME NEDENİ : SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR

Muayene olmadan önce ki tarih 04 07 2016 idi şimdi ise 07 02 2016

bu tarihte askere gideceğim anlamına mı geliyor ?
    Ayrıca muayene olduktan sonra ki verdikleri evrakta celp dönemi mayıs 2016 yazıyor ??

• Bendede böyle yazıyor bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 31/12/2016 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR.
  • 1 sene boyunca askere başvurabileceğinizi, o süre zarfında herhangi bir sorun olmayacağını belirtir. o tarihte asker olacağınızı garantilemez.

ASkerlik şubesine başvurur muayene olduktan sonra da celbinizin gelmesini beklersiniz. Şansınıza bağlı olarak önünüzdeki ilk tertipte de gidebilirsiniz, sonrakine de kalabilirsiniz. Şu an yanlış hatırlamıyorsam ilk gidebileceğiniz tarih şubat 2016. tabii devre kaybı olarak aralık ta göndermezlerse.
  • Hocam ben ikinci donem okul kayitti mi yeniletecegim ve askerlik muayenesi olmadim okul kayittimi yenilettikten sonra tecil ettirebilme hakkim varmi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirfb81 K kullanıcısına yanıt
    okul zaten yapıyor bildiğim kadarıyla
  • Hocam bende kendim tecil ettirrecegim zannettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirfb81 -- 16 Kasım 2015; 21:47:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık online tecil ediliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

1 sene boyunca askere başvurabileceğinizi, o süre zarfında herhangi bir sorun olmayacağını belirtir. o tarihte asker olacağınızı garantilemez.

ASkerlik şubesine başvurur muayene olduktan sonra da celbinizin gelmesini beklersiniz. Şansınıza bağlı olarak önünüzdeki ilk tertipte de gidebilirsiniz, sonrakine de kalabilirsiniz. Şu an yanlış hatırlamıyorsam ilk gidebileceğiniz tarih şubat 2016. tabii devre kaybı olarak aralık ta göndermezlerse.

Ama ben muayene olduktan sonra verdikleri kağıtta )celp dönemi : mayıs 2016). Diye bir bölüm vardı acaba mayısta mı gideceğim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d4rkw0r1d D kullanıcısına yanıt
    mayıs 2016 yazıyorsa evet. bir aksilik veya değişiklik olmaması durumunda mayıs 2016 da gideceksiniz.

Yok ben daha erken gidicem diye başvuru yaparsanız erken de gidebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirfb81

Hocam ben ikinci donem okul kayitti mi yeniletecegim ve askerlik muayenesi olmadim okul kayittimi yenilettikten sonra tecil ettirebilme hakkim varmi ?

normalde okul yapar ama arada gözden kaçırılıyor, olmaz demeyin çok örneği var.
    o yüzden kayıt yaptıktan bir süre sonra tekrar kontrol edin, olmadı şubeyi telefonla arayıp sorun. sorun varsa öğrenci belgesi alıp götürün.

fakülte öğrencileri için 29 yaşına kadar tecil hakkı vardır, en geç 29 yaşında mezun olursanız da 2 yıl daha tecil hakkınız olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.