Şimdi Ara

Askerlik e-Yoklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar ben bi sene geciktirerek üniversiteye başladım şimdi bana askerlik e yoklaması geldi aranızda tecil hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

• banada geldi, e-yoklamayı(yeni sistem) nasıl yapacağını anlatıyor. tecilini e-devletten kontrol et.

Ben pek önemsemedim çünkü 1 yıl daha tecilim var.
  • Okul tecillemiyor mu ?
  • Hocam dediğim gibi bilmiyorum şimdi işlemleri yapıp bide yanlışlıkla askere gitmeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana gelende internetten nasıl yapılacağı anlatılıyordu. Yani bilgilendirme amaçlıydı. E devletten baktım tecilim var. Sende e devletten bak yanlış bir şey yapma.
  • Tamam hocam

• Askerlik şubesine git yoklamanı yaptır kaçak duruma düşersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERLİK YOKLAMA İŞLEMLERİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana da gelmiş. Okul uzadıydı, ne yapmak lazım şubeye mi gideceğiz
  • Hala tam bilmiyorum son çare şubeye gitcem e devlet bakıyorum sistem hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristotex -- 21 Eylül 2017; 0:45:50 >
  • Lise mezunuysan o ilk yoklamadır tecillikle alakası yok sadece adres kayıt sorgulamasıdır. Üniversiteye başladığında okul halleder tecil işlemlerini yalnız adres teyit için sanırım bir kez gidilmesi gerekiyordu.

Eğer üniversite mezunuysanız diplomanızı götürüp 2 senelik tecil hakkınızı kullanabilirsiniz veya üniversiteniz uzamışsa bakaya kalmışsınızdır okuldan ek c2 belgesi ile askerlik şubesine müracat edip tecil işlemlerinizi yaptıracaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.