açıkögretim okuyorum askerlik Erzincan'a çıkmış die karakoldan aradılar ne alaka anlayamadım.Birazdan karakola gitcem durumu izah edecem olanları gelince anlatırım
Çok güzel yere çıkmış:).Memleketim diye söylemiyim çok güzeldir.acaba ne olarak gideceksin merak ettim bi git gel :)
askere çağırdıklarına göre askere gidiyorsun çünkü açık öğretim askerliği tecil etmiyo
neyse hayırlı olsun git gel polise yine belki yanlışlık vardır eğer gerçeksede alalh yolunu açık etsin kardeşim sağ git sağ dön
hayırlı olsun ii mekan
tecilin bitmiş.Açık öğretime 2 senelik yüksek okuldan gittiysen ilk sınıf hazırlık olduğu için tecil yapmazlar geçmen lazım ilk seneyi.
açıköğretim lisesine gidiyorsan eğer tecil yapamıyorsun..
bu arada erzincan da nereye düştün ki .. ( orda yaptım bende )
59 NCU TOP.EGT.TUG.K.LIGI - ERZİNCAN
BÜLÜMÜM TOPÇU
Arkadaşlar ben açıkögretim işletme bölümü okuyorum tecil hakkım bitmişti 4 senelik açıkögretime kayıt yaptırmıştım ama nedense okul bilgileri göndermemiş bende bugün ankara-mamak askeri şubeye gittim ordan okuduguna dair belge al dediler gittim açıkögretim bürosundan aldım sonra bunu memleketime postayla göndermem gerekiyomuş yarin postayla göndercem umarım hallolur bu işlemlerden anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim
Merkeze düşmüşsün.geçenlerde arkadaşım geldi oradan dağıtıma...postayla yollayacaksın kütüğünün ordaki karakola vs hernereyse. orada hallolur merak etme.
quote:
Orjinalden alıntı: inCredibLe
Merkeze düşmüşsün.geçenlerde arkadaşım geldi oradan dağıtıma...postayla yollayacaksın kütüğünün ordaki karakola vs hernereyse. orada hallolur merak etme.
inş. hallolur bi karışıklık çıkmaz askerlikten korktugum için deil bu sene yine hazırlanıyom hemde açıkögretim 4 yıllık okuyorum ama çok saçma bi sistem var okulun bu tür şeyleri haber vermesi lazım
quote:
Orjinalden alıntı: katü
BÜLÜMÜM TOPÇU
Arkadaşlar ben açıkögretim işletme bölümü okuyorum tecil hakkım bitmişti 4 senelik açıkögretime kayıt yaptırmıştım ama nedense okul bilgileri göndermemiş bende bugün ankara-mamak askeri şubeye gittim ordan okuduguna dair belge al dediler gittim açıkögretim bürosundan aldım sonra bunu memleketime postayla göndermem gerekiyomuş yarin postayla göndercem umarım hallolur bu işlemlerden anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim
Dostum aynı durumu yaşadım. Okul göndermedi ben kendim gönderdim. Tavsiyem okul belgeni güzel bir dosya içinde kargoyla göndermen ;) En hızlı ve en güvenli yoldur. Posta hikaye. Kargo parasını karşıya ödetmek gibi de bi hata yapma sakın. Kargoyla gönder. 2 gün sonra askeri şubeye telefon et, nüfusta kütüğün nereye kayıtlıysa oradaki askerlik şubesine. Öğrenci belgem ulaştı mı diye sor. Ulaştı derse tamamdır
quote:
Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
quote:
Orjinalden alıntı: katü
BÜLÜMÜM TOPÇU
Dostum aynı durumu yaşadım. Okul göndermedi ben kendim gönderdim. Tavsiyem okul belgeni güzel bir dosya içinde kargoyla göndermen ;) En hızlı ve en güvenli yoldur. Posta hikaye. Kargo parasını karşıya ödetmek gibi de bi hata yapma sakın. Kargoyla gönder. 2 gün sonra askeri şubeye telefon et, nüfusta kütüğün nereye kayıtlıysa oradaki askerlik şubesine. Öğrenci belgem ulaştı mı diye sor. Ulaştı derse tamamdır
tahüütlü iadeli posta ile gönder dediler özel kargo olurmu neyse hem kargoyla hemde postayla gönderelim iş sakata gelmesin
TBMYO Mezunu olarak bu sene işletmeye geçiş yaptık. Bu sene hazırlık ve sonrasında 2 sene aöf. Şimdi hazırlığı geçemezsek önümüzdeki sene askeremi gidiyoruz? :D
Bu durumdan geçmiş arkadaşlar bildiklerini paylaşırsa iyi olur :)
4 Ders Var...
Ben kargoyla gönderdim bi sorun yaşamadım.
Yer: Malatya
Hocam babamın çalıştıgı yer orası vallaha bir emin fln olursa söle çekinme babm seferberlik şube de bu arada isim neydi ?
kağıdı yolla hallolur merak etme
hazır erzincan çıkmışken git de gel memleketim diye demiyorum kral yer...
valla gidecemde çok istiyom ama yüzdük yüzdük kuyruga geldik iice hazırlandım össye şu saatten sora askere gidip gelip yeni hayata atılmam biraz saçma olur bu sene öss için son şans hemde biyandan açıkögretim okuyorum 4 yıılık işletme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme