Şimdi Ara

Askerlik kilo sınırı (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.653
Cevap
129
Favori
1.058.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında tek testisten muafiyet aldığını yazan 1, 2 kişi gördüm ama net bir bilgi bulamıyorum malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent'te yakın zamanda giren var mı kaç günde düşüyor rapor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 13 Ocak'ta 3. muayene işlemlerimi başlattım, 17 Ocak'ta 33-D maddesi ile muaf oldum fakat ne e-nabız'da, ne de e-İmzalı TSK Sağlık Kurulu Raporları'nda raporum henüz gözükmüyor. Hastaneden askerlik şubesine teslim etmem için muaf olduğuma dair yazı verilmedi. Süreç nasıl işliyor? Raporun sisteme düşmesini mi beklemeliyim yoksa hastaneden raporu alıp askerlik şubesine mi vermem gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nurtac96

13 Ocak'ta 3. muayene işlemlerimi başlattım, 17 Ocak'ta 33-D maddesi ile muaf oldum fakat ne e-nabız'da, ne de e-İmzalı TSK Sağlık Kurulu Raporları'nda raporum henüz gözükmüyor. Hastaneden askerlik şubesine teslim etmem için muaf olduğuma dair yazı verilmedi. Süreç nasıl işliyor? Raporun sisteme düşmesini mi beklemeliyim yoksa hastaneden raporu alıp askerlik şubesine mi vermem gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Sizin yapacağınız bir işlem kalmadı artık bekleyeceksiniz otomatik işleyecek bundan sonraki süreç sizlik işlemler bitmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 175 boy - 115 kg ile kesin erteleme alır mıyım? Bir de sağlık ocağı-hastane işleri kaç gün sürer? Tecil bitmesine 4 ay var, şimdiden bozup erteleme alsam iyi olur gibi.

• Can851 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız  

• quote:

Orijinalden alıntı: Nurtac96

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız  

Rica ederim 2 sene önce o günleri bende yaşadım 3 ay sürmüştü benim işlemlerin tamamlanması belki şimdi hızlanmıştır ama dediğim gibi siz muaf almışsınız zaten sizlik bir işlem kalmadı artık sisteme işleyecek sonra da raporun onaylandığına dair Ankara'dan posta gelecek askerlik şubesine vs gitmenize gerek yok

Gerçekten zorlu bir süreç benim de 3 senemi aldı, umarım herkesin işi yolunda gider ve istediği sonuca bir an önce ulaşır. Cevabınız ve vaktinizi ayırdığınız için tekrar çok teşekkür ediyorum.

• joylobo J kullanıcısına yanıt

Sorunu çözdüm ben askerliğim kısmında numara var orayı ara sorundan bahset onlar seni yönlendiriyor benim biraz sıkıntılı oldu ilkte bana hastane muaf vermiş sağlık bakanlığı 1 ertesi yıla bırakma vermiş onlar Bir birine girince benim sayfa bağa girmiş beni hastaneye yonlerdirdi numara hastane askerlik şubesine orası da direkt karşıdaki şubeye yolladı beni elimde e nabıza düşen dosyalar vardı sisteme yüklediler tekrar aradım askerliğim kısmındaki numarayı duzelticez dediler 3 bilemedim 4 güne düzeldi askerliğim kısmı dediğim gibi askerliğim sayfasındaki en alttaki numarayı ara bilgi al bana baya yardımcı oldular bir işine yararsa sevinirim

• Arkadaşlar 2 Şubat'ta muayenem var işlem olarak 3. Muayene ilk olarak tansiyondan erteleme aldım kilom aile hekimi kağıdında 118 yazdığı halde sevk etmemiş ama tansiyondan alınca uğraşmadım 2. ertelemeyi kilodan aldım şimdi sadece kilodan gidersem direkt muaf mı olurum yoksa kilodan erteleme verip 4. Seneye kalırmı yani illa kilodan mı 3 sefer olması lazım bilenler yardımcı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormancı26 -- 26 Ocak 2025; 23:16:11 >
  • Merhaba. Bende sizler gibi ilk aile hekimi daha sonra hastane gittim. Boyum 189 kilom 156. Dahiliye ilk girdiğimde raporu yazan hemşireye 33/c dedi. Sonra heyete kayıt olmak için heyet bürosuna gittim. Orası tekrar beni aynı doktora yolladı. Doktor bu sefer hemşireye 33/a dedi yolladı. Evrakları heyete geri götürdüm 13 şubatta gel dedi. Allımı kurcalayan ne olduda 33/a yazdı. Hani mesela kilodan dolayı 33/c yim ama başka bi kontrolde mi 33/a yım. 156 kg ile askere alacaklarını düşünmüyorum ama kafam karıştı. Sizler arasında başına gelen yada bilgisi olan varsa yazarsa çok memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakopol -- 30 Ocak 2025; 11:26:37 >
  • Arkadaşlar merhaba, ben de kilo fazlası durumundayım.

Yoklama işlemlerinde görseldeki seçeneği hangisi olarak işaretlememiz gerekiyor? Evet mi / Hayır mı? İlk soruyu yani *Askerlik hizmetini yerine getirmeye engel herhangi bir sağlık sorununuz veya engel durumunuzu bildirir geçerli sağlık kurulu raporunuz var mı?

Askerlik kilo sınırı

Askerlik kilo sınırı

Bir de ikametgahımızın olduğu yerde mi başvuru yapmamız gerekiyor hastaneye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkan007 -- 3 Şubat 2025; 21:4:48 >

• Arkadaşlar ben askerlikten muaf oldum 3. Muayenemde. 1 hafta oldu ancak hala e devlete ve e nabıza düşmedi. Ne zaman düşer bu işlem bakaya gözüküyorum. Benim herhangi bir işlem yapmama gerek varmı?

Hocam sisteme düştümü sizin muafiyet raporu. Benimki 9 gün oldu hala düşmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper3454

Hocam sisteme düştümü sizin muafiyet raporu. Benimki 9 gün oldu hala düşmedi.

Ben işlemleri yaptıralı 2 sene oldu o zaman 24 ya da 25 Ocak 2023 de muaf kararını aldım Mart sonu düşmüştü sisteme Nisan başı gibi de onaylandığına dair rapor gelmişti Ankara'dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 6 Şubat 2025; 10:45:47 >
  • alper3454 A kullanıcısına yanıt
    15 20 güne düşüyor ben şubeyi aradım sıkıntı yok dediler 3 4 gün sonra düştü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yok hocam henüz düşmedi. Diğer arkadaşlarda sağolsunlar bilgi verdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper3454

Yok hocam henüz düşmedi. Diğer arkadaşlarda sağolsunlar bilgi verdiler.

Düşer merak etmeyin sonuçta muaf oldunuz sizlik iş bitti şimdi bunların işlemesi kaldı sadece

• Peki kg ölçümü çıplak mı yapılıyor? Yoksa normal kıyafetlerimiz ayakkabıyla falanmı ölçüyorlar?

• oguz_61_61 O kullanıcısına yanıt

Normal kıyafet ile ölçüldüm ben. Mont, ayakkabı, kemer vs ek ağırlıkları çıkarmak gerektiğini söylediler sadece.

• 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.