Şimdi Ara

Askerlik kilo sınırı (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rıvyalıyusuf Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.675
Cevap
130
Favori
1.065.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. Muayeneyi olup muaf alan arkadaşların raporu enabıza kaç iş günü sonra düştü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bugün doktor 1 yıl erteleme dedi bana haftaya kurul toplanıcak dedi. Merak ettiğim hafta gidince kurulda tekrar tartılıyor muyuz ??

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ouzhannn032 O kullanıcısına yanıt

hayır

• Merhaba arkadaşlar bu gün dahiliye bölümüme gittim boy 176 kilo 116 çıktı
    direkt sağlık kuruluna sevk etti gittim evrakları verdim doktor bişi yazmıştı ama okuyamadım sağlık kurulundaki adam saat 13.30
    burda ol dedi saat geldi gittim 10 15 kişinin ismini
    okudu bende dahilim siz gidin sonuçlar 10 güne e devlete girecek dedi heyete girdirmedi bizi sizce nede heyete sokmadı bizi direkr muaf mı verdi cevaplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caglardemir6281 -- 5 Mart 2025; 21:49:2 >
  • Caglardemir6281 C kullanıcısına yanıt
    Kanka ben de heyete girmedim bazı durumlarda gerek duymuyorlar kapıdan söylediler bana da. Bana kapıdan muaf olduğumu söylediler ama raporda hava değişimi yazmışlardı :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SunxCos S kullanıcısına yanıt
    Kanka askere gidipte seni boy kilo için kurula sevk ettiler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 01.01.2026 Tecilimin bitiş tarihi fakat 1 sene uzatmam lazım (Yks’ye hazırlanacağım Baristalık yapıyordum, Bu hafta işten ayrıldım ama 3 Ay kala elle tutulur bir yer gelemeyeceği için 1 yıl hazırlanmam lazım) İnsülin direnci geçmişim var 16 Yaş 178 75 kilo ile falan insülin direncim vardı ve sadece kilo vererek bu problem geçti. Şu anda 183 94 falanım ve garanti yine insülin direncim var (Doktora ölçtürtmedim fakat Bel bölgesi kalınlaşması, Aşırı yeme, Doymama, Tatlı krizi falan gibi belirtilerim var)

1)Askerlik muayenesinde İnsülin Direncimin çıkması halinde askerlik için 1 yıl erteleme aldırtır mı?

2)Ekim Ayında doktora gitsem ve insülin direnci için ilaç yazılsa ve kasım-aralık ayı gibi askerlik muayenesi yaptırtsam insülin direnci için ilaç kullandığımdan erteleme alır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aezakmıı1 -- 8 Mart 2025; 3:0:2 >
  • 172boy 104 kilo kıyafetsiz erteleme alır mıyım

• Merhaba benim 180cm boy ve 180 kilo ile tekte muaf alma durumum var mı bu kiloları 1 sene içerisinde verebileceğimi düşünmüyorum ve 3 sene boyunca uğraşmak istemiyorum tekte muaf verilirse direkt mide ameliyatı olup zayıflamaya başlayacağım herhangi bir sağlık sorunum insülin hariç şimdilik yok bilgisi olan yazabilir mi erteleme almak istemiyorum inşallah kontrole gideceğim zaman tekte muaf verirler henüz tecilim bitmedi bilgi edinmek istedim bilgisi olan varsa yazabilir mi çok ihtiyacım var teşekkürler iyi forumlar

• Boy 1.76 kilo 48 3.işleme gircem sonuç ne olur aceba

• 39bX3QMNAq 3 kullanıcısına yanıt

Naptınız hocam gittiniz mi

• Arkadaşlar 140 kilo 179 boyla direkt muaf olabilir miyim? Muayene işlemleri için sigortalı olmak zorunlu mu?

• maligok M kullanıcısına yanıt

Hocam benim bildiğim gss borcu olan askerlik muayenesi olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyline94 -- 24 Mart 2025; 10:26:22 >
  • 25 aralıkta işlemleri yaptım, 1 ocakta belgeler e-devlette yansıdı. 2 gün sonra askerlik şubemde muaf olduğumu ve itiraz için 1 ay süre verildiği yazan bir mektup geldi. Sormak istediğim soru işe şu. Bununda dışında ikametgah adresime herhangi bir belge gelecek mi?

• Arkadaşlar selamın aleyküm 1.80 122 kilogram vücut geliştirme sporu ile uğraşıyorum yağ oranına vs bakmadan muafiyeti alabilir miyim yoksa beni askere alırlar mı aydınlatabilir misiniz

• TESTOSTERONNNNN T kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla bakmıyorlar kilonuz kaçsa ona göre veriyorlar. Bence erteleme alırsınız 1 yıl

• Arkadaşlar merhaba boyum 180 kilom 105 sevkime 8 gün kaldı erteleme verirler mi ?

1. sağlık ocağından sonra heyete aynı gün gidebiliyor muyuz?
    2. heyet kararı kaç günde çıkıyor
    3. heyet kararı çıktıktan sonra erteleme ne zaman edevlete düşer acaba?

cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler şimdiden

• Arkadaşlar ben 10-11 ay civarı yoklama kacağıydım ve daha sonea muaynemi olup 1 yıl erteleme aldım erteleme aldıktan sonra bir para cezası yansıdı bana, bu cezayı ödemessem nasıl bir yaptırımı var faiz binmesi dışında bilgisi olan var mı? (Hiç tutanak yemedim)

• mmtacnn M kullanıcısına yanıt

Bu tablo geçerli mi ? ve alt sınır 59 diyor 58 falan olunca veya 55 kiloya düşünce erteleme mi veriyorlar ?

• 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.