Şimdi Ara

Askerlik kilo sınırı (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: skyline94 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.652
Cevap
129
Favori
1.058.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben askere gittim ve usta birliğinde kilom için hastaneye gittim 41,5 kilo fazla çıkmama rağmen bana hava değişimi verildi 90 gün kurul raporu için gittiğimde muafsın dediler sonrasında sistemdeki raporda hava değişimi yazılıydı. Hastanede benimle ilgilenen asteğmen hastaneye sorduğunda da geldiğinde tekrardan kurula çıkıp muafiyet alacak dedi (boy195-kilo133) ve 3 haftadır hava değişimdeyim ve nisan 28 de bitiyor bu gün askerlik şubeye gittiğimde bana tekrardan kurul için bir raporumun olmadığını günü gelince askere gitmem gerektiğini söylediler. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen, iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efeyeneer E kullanıcısına yanıt

Bende 189cm 100 kiloyum bana bir sorun çıkmadı, senin o boyuna göre kilo sınırı kaç olmalı en fazla?

• nurburak N kullanıcısına yanıt
    Öyle bir aralık vermediler ama 41 kilo fazla dediklerine göre 92 olmam lazım. Ancak güncel olarak 140 kiloyum kilo aldım her şekilde kilo sınırını aşıyorum ama hava değişimi vermeleri kafamı karıştırdı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2 işlem için ne zaman gitmek gerekir süre bitince mi yoksa bitmeden mi gitmek gerekiyor bilen varsa yazsın

• Arkadaşlar yarın dahilyeye gidecem boyum 166 kilo 42 aserlik için hava degisimim bitti. Tekrar sevk aldım doktor dedi gönderecez seni bende dedim yapamıyorum dedi 4 gün sonra gel acil yardımcı olabilecek varmı #askerlik #havadeğişimi

• Azad2133 A kullanıcısına yanıt

Ağa askerde mı bu kadar zayıfladın seni nasıl askere aldılar ? Tabloya göre askere gitmemen lazımdı sanki ? Hava değişimi hakkın da hiçbir fikrim yok Allah yardımcın olsun benimde yarın mülakat var bana da cevap vermedi kimse eski mesajları okuyorum belki benimle aynı derdi yaşamış biri vardır diye sende öyle yap

• Arkadaşlar bugün 3. Muayene için heyete girdim. 2. Muayenemde 142 kiloydum . 3. Muayenemde 123 kiloya düştüm boyum 1.78.
    Dahiliye doktoru madde 33D den askerliğe elverişli değildir diye not yazdı muayenede.
    Sorum şu heyete çıktığımda oradaki doktor iyi kilo vermişsin dedi bana tekrardan ertelemeye dönme gibi bir muhabbet olur mu ? Normale göre 18 kilo fazlam var yinede.

• kiymetlimiz K kullanıcısına yanıt

Kaç günde enabıza yansıdı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SunxCos

Arkadaşlar bugün 3. Muayene için heyete girdim. 2. Muayenemde 142 kiloydum . 3. Muayenemde 123 kiloya düştüm boyum 1.78.
    Dahiliye doktoru madde 33D den askerliğe elverişli değildir diye not yazdı muayenede.
    Sorum şu heyete çıktığımda oradaki doktor iyi kilo vermişsin dedi bana tekrardan ertelemeye dönme gibi bir muhabbet olur mu ? Normale göre 18 kilo fazlam var yinede.
    Hayır tabii ki de kural ne ise o sizin zayıflamanız sorun değil fazlanız varsa hiç sorun değil zaten siz şimdi kuruldan çıkacak sonucu bekleyeceksiniz ama 3. muayene zaten mecburen muaf çıkması lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Öyle bir irrite edici bir bakış ve üslupla söylediki bilemedim mevzuat neyse ona uyması gerek biliyorum ama insiyatif alma gibi bir durumları var mı yok mu bilmediğim için sormak istedim . Peki e nabıza düşmesi bir önceki muayenemde bir gün sonra düşmüştü yine aynı sürede mi olur ? Birde madde 33 D hem savaş barışta mı yoksa barışta mı muaf demek oluyor ?

• quote:

Öyle bir irrite edici bir bakış ve üslupla söylediki bilemedim mevzuat neyse ona uyması gerek biliyorum ama insiyatif alma gibi bir durumları var mı yok mu bilmediğim için sormak istedim . Peki e nabıza düşmesi bir önceki muayenemde bir gün sonra düşmüştü yine aynı sürede mi olur ? Birde madde 33 D hem savaş barışta mı yoksa barışta mı muaf demek oluyor ?

Benim savaşta ve barışta askerliğe elverişli değildir yazıyor 33D/1 şeklinde siz kuruldan sonucu aldıktan sonra birşey yapmanıza gerek yok

• Can851 kullanıcısına yanıt

Ben ilk 2 muayenemdede kuruldan sonucu almadım direk askerlik şubeye gitti evraklar . Muaf için gönderilmesi mi lazım ?

• quote:

Ben ilk 2 muayenemdede kuruldan sonucu almadım direk askerlik şubeye gitti evraklar . Muaf için gönderilmesi mi lazım ?

Hayır o otomatik olarak gerçekleşecek o işlemler siz bir muaf kararını alın -ki büyük ihtimalle 3. muayene olduğu için çıkacak- ondan sonra hepsi otomatik olarak gerçekleşecek sizin bir şey yapmanıza gerek yok

• 3. Heyetten çıktım bugün sonuç e devlete düşücek dedi 1 hafta için de, ASLA SÖYLEMEDİ SONUCU deliricem meraktan durumum çok kritik içeri girdim 30 saniye konuşmadı benimle Latince hastalığımın ismini söyledim o ne diyor deliricem :) nerden nasıl ogrenicem mahşer yeri gibi kalabalıktı kimse bir şey bilmiyor ?? Nereden bakicam ne zaman belli olucak

• Nurikaranlik N kullanıcısına yanıt

Enabızdan raporlar sekmesine baktın mı hocam ?

• SunxCos S kullanıcısına yanıt

Hayır en son sağlık ocağının askerlik için verdiği rapor çıkıyor. E devlet askerlik durum belgesinde de çıkmıyor

• Arkadaşlar Merhaba genel olarak fiziğim iyi kilom 97 boyum 1.74 ama boy kilo İndex im 32 çıkıyor

askerliğe el verişlimiyim yaşım 24

• Arkadaşlar 190 boyunda 150 kiloyum. Erteleme mi verirler yoksa tek seferde muaf olur muyum

• mmtacnn M kullanıcısına yanıt

Bu boy-kilo uzun dönem askerlikte geçerli mi?

• 26 şubatta 3. Muayeneden çıktım heyete de girdim ertesi gün ne zaman e nabız raporlar kısmına yansır ?

• 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.