Şimdi Ara

askerlik sebebiyle kayıt dondurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 2016-2017 yılında özel bir üniversitede %50 burs ile bir önlisans programına yerleştim. o eğitim yıl dönümünü bitirdim. o yaz ayında trakya üniversitesine yatay geçiş başvurusu yaptım kabul edildi ama kayıt yaptırmadım.
    2017-2018 eğitim öğretim yılında okumuş olduğum okula hiç gitmedim. kaydımı sildirmedim, dondurmadım. 2017 kasım ayında tecilimi bozdurdum. şuan sülüsümü aldım 11 eylül de askere gidiyorum. ben şimdi kaydımı dondurmak ve askerden geldikten sonra devam etmek istiyorum. sorularım:

1- Okul ile ilişiğim kesilmişmidir ben 1 eğitim yılı okula hiç gitmediğim için? öğrenci sisteminden sayfama giriş yapabiliyorum, ödeme sayfasına gidip ödeme aşamalarınada gidebiliyorum, öğrenci sayfam açık.
    2- Kayıt dondururken herhangi bir ücret ödermiyim? %50 bursluyum. benden ücret talep edilcek mi, yada kurumun böyle bir hakkı varmı?
    3- 11 eylülde askere gidicem, kayıt dondurma işlemleri eğitim yarı yılı başladığında başlıyormuş. ben bu durumda kaydımı dondurabilirmiyim?

NOT: 2016-2017 eğitim yılında okul ücretimi ödedim. o yılın borcu yok. sadece 2.senemin yani kayıt yaptırmayıp okumamış olduğum senemin ödemesini yapmadım. bunun ödemesinide zaten kaydımı dondurup geldikten sonra eğitime başladığımda ödiyecem.
    2. sınıfta okula hiç gitmedim ama o eğitim yılı için fatura kesilmiş öğrenci sayfamdan gördüm 1000TL lik bir fatura kesilmiş. bu nedir? ödemek zorundamıyım bunu da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-John -- 4 Eylül 2018; 4:49:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.