Bravo vardığın sonuç mükemmel. Ne diyeyim ben şimdi sana? Git kafan basıyorsa subay ol işte. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Askerlik süresi 2 yıla çıkarılmalı (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2 yıl ben neden patates soyayım düşük zekalı herif
-
Böyle olmasının sebebi eğitim sisteminin laylaylom olması. Lise'de birazcık otoriter idare ve eğitim olsa zaten askerlikteki etkiyi yakalarsın. Disiplini illa ki askerlik ile vermek zorunda değiliz. Eğitim-öğretimin bir parçası da insanlara belli bir karakter verebilmektir ama bunu yapamadılar son 20 küsür senede.
-
Ordu vergilerimizle ayaktadir. Vergilerin tahsilati vs her acidan ortada. Sen simdi bu kafayla gerisini dusunme diyorsan herhalde ulkeyi iflas otesi baska hallere sokmak istiyorsun ? ASIL amacin nedir ?
-
Bence de her Türk gencinin askeriye de verilen eğitimi tatmalı savaş durumunda gençler patates soyabilmeli paspas atabilmeli ayak işi yapabilmeli.
-
6 ay bence süper bir süre, yani ne az ne fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin sülalende ne kadar herif varsa yolla onlar yapsın askerlik hatta ne kadar bacın kardeşin anan varsa onları da yolla onlarda yapsın askerlik!!!!
2 m2lik odandan dışarı adımını atmamışsın gelmişsin forum köşelerinde boş boş yazıyon tipee bak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rütbelilerin yakınlarına şoförlük yapması gerektiğini unutmayın lütfen.
-
Konu sahibi arkadaşa durduk yere niye hakaret ediyorsun ?
Savunduğu şeyin ne olduğunu bilmeden eminmiş gibi konuştuğu için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"düşük zekalı" hitabı bildiğim kadarıyla hakaret suçunu oluşturmuyor yine de araştırmakta fayda var
-
Tamam kardeşim haklısın da hakarete gerek yok, mübarek Ramazan ayında insanların kalbini kırmaya hiç gerek yok üstelik birbirimizi özelde hiç tanımadığımız halde
Ramazanı kendi içinde yaşayabilirsin
Zaten bende öyle yapıyorum
Bana hava hoş 3 kat vergi ödeyip sürünmeni sefalet çekmeni aç kalmanı soyunun sana küfür etmesini zevkle izliyeceğim
Artık cıkarmazlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayatımda duyduğum en saçma olay zorunlu askerlik kalkmalı sadece profesyonel askerlik olmalı
3 aya iner mi acaba
-
Konu troll, engelleyin geçin.
Daha askerlik yapmış mı belli olmayan adamdan fikir alacak değiliz.
Artık savaşlar tank top ile değil, teknoloji ile yapılıyor. Biraz dünyayı okuyun.
Insansız araçlar, savaş robotları, çok uzun menzilli füzeler vs.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X