Şimdi Ara

askerlik tecil (ek c2 belgesi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıllık bölümde okudum alttan derslerim var 2 yıldır sınavlara girmiyorum ama harcımı yatırıyorum. bu aralık ayında tecil bitiyor.

6 ay önce askerlik şubesine gittim harcı yatır. ocak ayında okuldan ek c2 belgesi al askerlik şubesine o belgeyi getir tecil işlemi olur dediler. 5 ay önce filan harcı yatırdım. şimdi okuldan ek c2 formu istedim. ders kaydı yapmadıysan veremeyiz dediler. ders kaydı büyük ihtimalle yapmadım. pazartesi tekrar ararsan belgeyi verip veremeyeceğimize bakarız dediler. pazartesi tekrar arıcam o zamana kadar belki bir bilen vardır diye soruyorum.

okulda kaydım görünüyor ama 5 ay önce ders kaydını yapmaya çalıştığımda hata vermişti büyük ihtimalle yapamadım. bu durumda bu ek c2 belgesini alabilir miyim? yada askerliği başka bir yoldan tecil ettirebilir miyim?

• konu güncel
  • Ek c2 okulda kaydın olduğu müddetçe verilir. Rahat ol.
  • Askerligi tecil ettirdim sorun ortadan kalkti. Askerlik subesindeki bayan sagolsun bana yanlis bilgi vermis.

Belki birinin isine yara diye yaziyorum. Ders kaydi yapmadigim icin okul bana ders kagdi olmadan o belgeyi verebilecegini fakat bi isime yaramayacagini söyledi.

Ama işin aslı su. hicbirsey yapmama gerek kalmadan okul aslinda tecil ettiriyormus okulu 2 sene uzatmia olsamda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik durum belgesi sorgulama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.