Şimdi Ara

ASKERLİK TECİLİ DÜŞME DURUMU (ACİL!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar askerlik tecil süresi için şubeyi aradım. Bana tecilimin olduğunu okulu bıraktığım zaman tecilimin düşeceğini söylediler. Ben bu sene iki şeyden birini yapacam;
    1-) üniversiteye gitmeyeceğim yani devamsızlıktan kalacam ya da,
    2-) okulu donduracam.
    Bu sene ikisinden birini yapacam... Bu iki durumdan herhangi birini yaptığımda okulu bırakmış sayılırmıyım yani tecilim düşer Mi!?!!??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Upp lütfen

• Devamsızlıktan kalma diye birşey yok ki dersten kalırsın, derslerdede yoklama alınmadığını düşünürsek, üniversite ve ders hocası faktörü vs vs.. Donma olayında görebilirler belki, 1 senelik dondursan kimin haberi olacak, her dakika bu kişi okulunuza kayıtlımı diye sormuyorlardır, okul bir kere olur biter.
  • kayıt sildikten sonra 2 sene tecil hakkı var. sildikten sonra sildiğine dair belgelerinle askerlik şubesine gidip tecil ettirebilirsin.
  • BodyBuilder88 kullanıcısına yanıt
    Okula gitmeme durumunda herhangi kayıt silinme durumuyla karşılaşabilir miyim

• Kayıt silinme durumu olacağını sanmam. Ama ben kaydını dondur derim. Bana tecilin devam eder, sorun olmaz demişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 22 Ekim 2014; 13:51:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesatagan_bjk

Okula gitmeme durumunda herhangi kayıt silinme durumuyla karşılaşabilir miyim

Hayır ama kayıt silme 2 saatini almaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı konuyu bende merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.